Akkor folytatom:
Gyöngyi!
A Sanyid által készített képen én egy "párduc" testet látok átsejleni a ruha alól
...meg is mutattam a Zuramnak, hogy ilyen jó testű nő jár hozzánk
Írtad régebben a hozzá tápit: hidd el, eszembe se jutott azelőtt elkezdeni, hogy Veled beszéltem volna!
Meg különben is, úgy döntöttem / a segítségetekkel/, hogy 6 hós kor előtt nem is kezdem el...ha tetszik a dokinak és védőnőnek, ha nem...én gyerekem...én döntök! Punktum
Írtad az Adrinak, hogy nem tudsz jönni…ha nem zavarunk egy neked megfelelő időpontban átugranánk hozzád míg megnézed a törpjeinket…de tényleg csak akkor, ha neked/nektek is jó!
Szandra!
Én látom a nagyon apró betűket is…közelre mindig is jól láttam! Aztán potom 200000-ért megy a távolra látás is
!
Örülök, hogy a lánykáid most már teljesen meggyógyultak!
Nem árulnád el nekem/nekünk is hogy hova kell menni, hogy píííííííízt találjunk
Én már egész Vecsésen keresgéltem, de sehol semmi
!
Anikó!
Sajnálom, hogy nem jött össze a sóstói talink
…na, de nem adjuk fel igaz? Lesz nyár jövőre is!
Ibolya!
A szerencsétlenségben azért szerencse, hogy nem lett semmi bajotok
! Sztem máskor ne is beszélgess azokkal az aranyhalakkal
!
Andi!
A Gyöngyi azért mondta, hogy hasonló kvalitásúak a gyerekeink, mert Rebekádhoz hasonlóan Zétimanónk is általában eszik-alszik-nézelődik-játszik babó
Anita!
Gyertek már haza, mert már hiányzol!
A 78-asokkal meg ne is törődj! Öreg népség
! Car lehet nekik
!
Kriszta!
Nagyon vagányak vagytok azzal a szupi motorral! Én meg irigy, irigy…
Kata!
Olyan jó, hogy említetted nekünk ezt a jógát
! Nagyon szupi volt! Meg a kávézás is utána
!
Reni!
Ha van kedved jövő 7-en átjöhetnél hozzánk
! Vagy menjünk mi ?
Zsanett!
Nem úgy volt, hogy a Juditék mellé költöztök
? Vagy csak bambáskodok megint
?
Merci!
Üdv. köztünk
! Nagyon jó, hogy megismerhetünk! Képeket teszel fel a fiaidról?
Miért változott meg a felhasználó neved? Szórakozik veled is a Babanet?
Emőke!
Örülök, hogy megismerhettelek Titeket! Nagyon jó, hogy a topikunk ismét egy gyönyörű babával, egy kedves anyukával és egy jó fej apukával gyarapszik
Viki!
Légy aktív, és írj is nekünk! És akkor + még egy kedves kis család lesz a topikban!
(Vikit és szépséges kislányát Esztert ma ismertük meg a babajógán)
Baba-mama jóga: nekünk nagyon tetszett! Olyan nyugalom és harmónia árad a csajsziból, aki tartja! Meg amúgy is jó volt mamákkal és babákkal együtt lenni…na, nem voltunk túl sokan, rajtunk vecsésieken kívül még egy anyuka volt a kisfiával…de ez így nagyon jó volt
! Ha talál a csajszi helyet, akkor tervezi, hogy Vecsésen is tart majd foglalkozásokat…jó lenne! Addig meg járunk Pestimrére…
Lányok!
Felétek is vannak szúnyogok? Nálunk rengeteg van
…tavaly nem volt ennyi sztem…
Csatlakozhatunk esetleg mi is hozzátok pénteken ha úgy adódik? Nem zavarunk? Mondjuk én tuti Zétit is viszem kendőben vagy babakocsiban (lévén, hogy nem tudnám kire hagyni…no, meg az igazság az, hogy nem is nagyon szeretném
…nekem nagyon jó ez az „összenőtt” állapot
…remélem még neki is
)
Na, mivel ezt a hsz-t már délelőtt óta írom most gyorsan elküldöm…bocsi, ha van benne olyan ami már esetleg elvesztette aktualitását!
Jó éjt mindenkinek!