Sziasztok!
Látom mindenki nagyon pihen vagy nyaral,mert itt nagy a csend!
Gabika egy ideje elég rossz evő lett sajna. Remélem megváltozik olyanra,mint előtte volt.
Lehet bébiétel vagy saját étel,tolja el,s nem kell neki,csak tápszer!
Nagyon sokat alszik itt is szerencsére.
Ma nem megyünk strandra,bár jó idő lett,de hadd melegedjen fel a víz,s akkor holnap vagy pénteken még lenézünk,mert a hétvégén megint elég rossz idő lesz.
Mama nagyon aggódik Gabikáért,szinte már sokszor túlzásba is esik.
Ha leesik a cumi,s nem mossuk le azonnal,hanem Gabika visszaveszi a szájába nekünk esik,hogy milyen felelőtlenek vagyunk,mert majd szájpenészt fog kapni,s enni sem fog tudni. Pedig kell neki kosz is,s azért rendszeresen van felmosva,nem koszos az!
Anyu meg azért aggódik,mert alig eszik,s majd mi lesz így vele.
Etetné akkor is sokszor,ha nem kell neki.
Én meg úgy vagyok vele,hogy meleg van nem tud sokat enni ugysem,meg nem hal éhen,majd eszik mást akkor.
Anyu megint nagyon szerelmes. 7 éve van egy kapcsolata kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Most megint együtt vannak,pedig pár napja minden rossz volt.
Mindig el van nagyon godolkodva,a telefont nézi állandóan mikor jön sms,s éjfélig gépezik.
Hiába mondjuk,hogy felejtse el sokszor a pasit,mikor porig alázza,de nem tudja. Jobban szereti mint anno apámat...
Pedig nem tűnik úgy,hogy vele valaha is boldog lesz majd,mert anyu ragaszkodik nagyon hozzá,de a pasi annyira nem.
Mama se szereti a pasit,pont ezért,s sokat vitatkoznak emmiatt anyuval.
Anyu nagyon gondolkodik,hogy otthonba tetetné a mamát,mert sokszor elég nehéz vele,de ő ilyenről nem akar hallani.
Ettike gratu a petezsákhoz!
Szerintem is ráérsz még védönőhöz menni. Én 11 hetesen mentem hozzá,dokihoz pedig 7 hetesen!
Nika de jó,hogy rólad is hallani! Gegéről raksz majd fel képeket?
Én is teszek majd fel Balcsis képeket,de csak otthonról,s lehet csak Németország után,ahogy lesz majd időm!
Judithappy megy a drukk továbbra is!