Sziasztok!
KISVIRÁG
Köszi hogy hiányoltál, mostanában keveset vagyok aminek több oka is van, de ezt már fentebb leírtam asszem!
Ma voltam uhu-n (11. nap) és arra a döntésre jutottam, hogy több szuri nem lesz AKKOR SEM HA NEM SIKERÜL A 2. INSZEM SEM!!!
Egy db 15 milisem van ettől a 40 ezres gyogyitól is, úgyhogy befejeztem, ezt mindenféle stimu nélkül is produkálni tudom, úgyhogy elég volt!
Pénteken megyek vissza talán addigra megnő és megcsináluk a második inszemet vasárnap vagy hétfőn!
Rólam ennyit röviden!
BABÁCSKA
Én is csurom gomba voltam pár hónapja és akkor kaptam én és apa is antibiotikumot, én emellé kaptam még kúpot, apa meg kenőcsöt, és akkor kezdtük el a GYNEVAC-ot is. Azóta semmi, elmúlt, és ezt kontrollon a dottore állította, de ami igaz, az igaz, mert egyikőnknek sincsen azóta panasza.
Az én dokim azt mondta, hogy a GYNEVAC megelőz, és/vagy kikezelés után véd. Tehát ezzel megszűntetni nem lehet a problémát egyéb kezelés nélkül.
Szóval nekünk igy működött!
RENA
Remélem jól telt a nyaralás. Voltunk arrafelé, mivel a férjem gyermeke ott lakik, és gondoltam rád, hogy biztos nagyokat pancsolsz a strandon!
Jók az új képek az iwiw-n megkukucskáltam ám!
KOLIBRI
Hát ma azt hittem, hogy megtudom az inszem időpontját, de majd talán pénteken. Biztos, hogy több mint négy nap! Enyim apum sem szereti tűket, meg szurikat, amikor adom be magamnak a szurikat akkor is mindig elfordul.
DE hősiesen kibírta a kúrát, mert a pöttyös és viszketős makkocskát már nehezen viselte.
KISVIRÁG
Az én párom dettó! Mondjuk ő az első három után még a lábát is húzta, és nagyon csúnyán tud nézni alapból is, de a szuri után........... hát még jó, hogy nem lehet szemmel ölni.
Örülök, hogy tudtatok pihenni, meg nyaralgatni, biztos rátok fért.
Sajnos a mi nyarunk ugrott mindenféle tekintetből!