SZiasztok!
Na, megkerültünk m is
Először is amíg el nem felejtem: Mindenkinek nagyon boldog 2004-es esztendőt kívánok!!!
Mi jól vagyunk, azaz én kevésbé....kb 2-3 hónapja esténként hányingerrel küszködöm, esetenként hányással is. Az első 5 hónapban semmi bajom nem volt Az a röhely azóta van, amióta megmozdult nagyjából....
Ráadásul növekvő tendenciát mutat, eleinte heti 1-2 émelygés, kéthetente hányás. Mostanában heti 5-6 émelygés, gyomorégés a nyelőcsőben az mindennap, és kb 3-4 hányás csak és kizárólag éjszaka........már nem merek 5 után enni, pedig ráadásul kívánós is vagyok
Karácsonyra málnakrémlevest, töltött pulykát főt gesztenyével hercegnőburgonyával csináltam, nem is későn ettünk. Az egész éjszakát végighánytam, ráadásul szédültem, kivert a hideg verejték, majd melegem volt.....ez ment egész éjjel....
Anna amúgy nagyon jól van, rossz mint a kisördög, Peti ennyire nem emlékszem, hogy eleven lett volna....Sokkal kommunikatívabb mint Peti volt. Petit nagyon szereti, neki produkálja is magát
Peti is csodálatos, 23.-án meglepett minket egy nagy karácsonyi ajándékkal: szobatiszta lett !!!!
Az a legjobb benne, hogy sosem ültettem erőszakkal a wc-re, bilire, szinte csak dísznek volt, annyi, hogy nyáron néha pelus nélkül vittem le, de semmi hatása nemvolt. Erre 23.-án közli, amikor pisilek: Petike is. Pisilt is, azóta wc-re jár a bilit "megveti".
Mondjuk, ha "rájön" akkor szivat minket, több órán át kétpercenként: Anyucika/Apucika! Kakakaaaa!!! És mi me rohanunk vele.....persze nem termel mindig
Ja, és éjszakára is valahogy szobatiszta lett, bár ezt még nem merem elkiabálni, de ma is pelus nélkül alszik.......Tegnap 1/29-kor kelt, és még ment pár kört, és utánna ment pisilni. Már a tescóba is pelus nélkül megyünk, mondjuk az ülőkét viszem mindenhová, rá nem ültetem idegen wc-re. Csak azon gondolkodom, ha pl megyünk a boltba, és utközben kell neki mit csinálok, hogy csomagolom ki az utcán (kantáros naci, harisnya, bady???)
No mindegy, majd valahogy alakul. Képzeljétek, Apu övsömörös lett. Nem tudjátok, ez ugyanúgy fertőz, mint a bárányhimlő (tehát a peti tőle elkaphatja úgy, hogy bárányhimlős lesz?) Mert csütörtökön voltunk ott, péntekre lett Apu övsömörös. Kiskorában volt bárányhimlős..
Ja, és a sok nem evés ellenére 8 kg-t híztam eddig. Dekára annyit mintt Petivel. Pedig vele ettem azért, igaz édeset abszolút nem (most sem).
NA menek, mert megint émelygek, Anna meg csuklik, és utálja ha így ülök, beszorul a lába
Ügyes nagyfiú a profilomban
Pusza: Kata (30)