sziasztok..
hát itt olvasom a sorokat..és teljesen ledöbbentem.Főleg Bettin...remélem jol van és hogy ugy ir nekünk legközelebb hogy csak tévedés volt ez az egész..
Ilyen rémisztő storykat én csak a terhességem elején olvastam elég is volt..Ex barátnőm ikreket várt tavaly márciusban és a kicsi nem fejlődött rendesen..elkezdett sorvadni,azt mondták a nagy jol van,de sajna őt is elvesztette és meg kellett hogy szülje őket..Én azota kerülöm ezeket a történeteket mert ott voltam mellette és tudom min ment keresztül..Nagyon nehéz volt....De most bármelyik nap szület
Kislánya lesz és egézséges...
Nappali alvás:minden mennyiségen ,de általában akkor dőlök amikor a kislányom is alszik..És hogy milyen jol tud esni.
Munka:táppénzen voltam mert megrepedt a porc a csuklomnál,ujjamnál...akkor derült ki hogy terhes vagyok..
Már nem mentem vissza mert szobalányként meloztam és nehéz lett volna főleg hogy marha nehezek a kocsik amiket huzni kell,meg matracot kellett forgatni ugyhogy azota itthon vagyok...
Az elején elég fura volt,mert a mindennapos hajtás mellett nem tudtam hogy kell pihenni...De most már tudom:D:D:D
Szopipárnánk nekünk is van már..És nagyon jol bevált már most...azzal alszok...Apát meg lelököm az ágyrol vele:D
Na most megyek folytatom a dobozolást..pusza