Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagy gáz van,Kinga kórházban van!!!!
Tegnap este került be az ügyeletre,mert este lecsillapított lázzal
feküdt le,majd 2órára kisebb lázgörcsöt kapott!!!!!!!!!
Ilyen hidegrázás szerűen remegett.
Bevittük,és azóta is ott van,vérképet csináltak neki,és a süllyedése,
meg valami crp-je iszonyú rossz lett.Állítólag a crp 20lehet,neki meg 170.
És amitől a szivünk ketté tört,ki van kötve keze lába infúziót kap,másik
kezében meg a branűr vagy mi,ott kapja vénásan a gyógyit.
Nehezen viseli,sokat sír,de nagyon bágyadt,vérvételt is alig vette észre.
Mandulái összeérnek,szájában afta van.
Hát van baj!Kikészült az egész család!!!!!!!!!!!
Férjem 2.éjjelét tölti egy műanyag széken,én meg napközben megyek,mert holnap még dolgozik is.
Mellkas röntgenre is kell vinnem.
Lehunyni nem tudom a szemem,és nyaralni mentünk volna a hétvégén,azt mondják haza se jöhet addig.
Gondolhatjátok,h.etethetetlen ,és hány kg-ra fog fogyni!
Legszívesebben leugranék a 10.emeletről!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
kory

kori:ezer százalékig megértelek és drukkolok,hogy minden jól menjen,és hamar hazajöjjön,hidd el,hogy az antibiotikum nagyon gyorsan hat és már egy -két nap alatt látványosan javul majd.
Teljesen megértelek,és nagyon kivánom és drukkolok,hogy vége legyen a rémálomnak,a kilók miatt ne aggódj az ilyen picik akár egy hét alatt visszahíznak...
Vendég

Kory.

Annyira sajnálom,hogy így alakult nálatok :( :(

Egy tuti,Barinak igaza van,az antibigyótól,főleg,ha vénásan kapja nagyon hamar rendbe fog jönni.Sajna az természetes,hogy ilyen torokkal-szájjal képtelen enni :( :( .De amúgy lehet,hogy alig fog fogyni.utána meg tényleg adj neki azt amit kíván,még ha picit egészségtelen is :) A lényeg,hogy most rendbejöjjön!!!

A nyaralás,hát persze...de szarni rá,lényeg most Kinga.annál szebb nyaralás nincs,hogy együtt legyetek...akárhol..ti 4-en :) :)

Adj a homlokára ha bemész egy gyógypuszit a nevemben..

És kitartás,vége lesz tényleg ennek a rossz időszaknak.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kory, iszonyúan sajnálom, ez bizony egy komoly jel, ami miatt most Kinga gyengeségének az okát ki kell derítenertek!
Immunológiai -, allergia vizsgálat? Ne hagyd magad, most deríts ki mindent! Erőltesd a vizsgálatokat, mindent tarts fejben, olvass utána neten, mert mindenki más nagyívben szarik a bajotokra, szabadságolás időszaka van a kórházakban is! Én is kutakodom.
Nyár közepén ennyire nem kellene legyengülnie és lázgörcs sem 3,5 évesen szokott jönni. Szájaftánk nekünk is nyáron volt, legalább Kinga kap infúziót.
Borzasztó volt olvasni emiket írtál, szorítunk, hogy kiderüljön mi a baj!
Fülét nézték? Kezeletlen fül/arcüreggyulladásból könnyen lehet agyhártyagyulladás.
Mellesleg mi is megyünk ősszel immunológushoz az allergiateszt eredménye után. 1 nyikkanás nélkül vettek ma vért Martintól - kis hősöm.

Éva

KépKépKép
agmano

kori jelentkezz,hogy van kinga
Vendég

Én is jöttem Kinga hírekért :(

Jelentkezz legalább egy mondat erejéig Kory.mennek a drukkok!++++++++++++

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Csak gyorsan..

Kory neked is szorítok!Kívánom,hogy hamar kiderüljön mi a gond..

Nagyon erősek vagytok!!!!!!

Puszi..!!

Majd jövök később képekkel cleo27.. :)
varga tünde

Megjöttem.. Ebéden túl.. :)

Kép Benivel fáradtan este a forma1 után..

Kép közelebb nem tudtunk menni..

Kép a ˝puncsosoknak˝. :D

Kép safety car

Kép végén a versenyzők. :)

Kép nem voltam elég gyors,de nem baj valahol ott azért az autó... :)

Kép a végén fényképezgettünk,pár kép Beniről .. :)

Kép

Kép

Kép szóval itt volt egy darabig,de aztán nagyon hangosak voltak az autók,így felkerült Beni a nyakamba. Onnan jobban is látott.. :)

Amúgy tényleg nagyon sokan voltak,alig tudtunk gyalog kijönni a népek közül.. Pedig vártunk is egy kicsit,hogy menjen el a tömeg..
Viszont a fiam legjobban a légi bemutatóért volt oda..
Majdnem meghiusúlt a felmenetelünk. De. szépen letisztítottam a bicajt,erre mikor indulnánk tök lapos az első kerék..Na most akkor be a városba kocsival,kicsit ideges voltam,de az alsó hídon nem sokan voltak és a kórháznál,pont kijött egy kisöreg a kocsival így egyből lett parkolónk. :) Úgy örültem.. Sima ügy volt pedig rosszra számítottam..

Nagyon sajnálom Koryékat.. :(

Éva örülök,hogy nincs nagyobb baj ez is épp elég.De legalább megnyugodhattál kicsit.. :)

Nálunk Dominak még folyik az orra,de nem köhög. Most a dédinek lett ugyan az a baja..

Gyorsan elküldöm mielőtt elmegy a netem.. :? :)
varga tünde

Különben érdekes,hogy Beni is kapott egyszer cefzilt,és az utalsó adagnál belázasodott,kapott más fajtát és utánna gyógyult meg.
Egy következő alkalommal is ugyan ez volt.
Én is nagyon félek a lázgörcstől,a párom is kapott kiskorában lázgörcsöst,ezért nekem azt mondták,hogy figyeljem nagyon a törpéket.. De egy anyuka minden egyes betegségnél 100%jobban aggódik, mint pl. az apa.. Talán belénk van kódolva.. :?

Bari meglepődtem,hogy más néven nyomod.. :lol: No de a lényeg,hogy itt vagy. :) Lassan túllesztek a hasfájós részen. Mikortól szándékozol bevezetni a kaját? Olvastam,hogy nem iszik meg semmi vizet a fiad. Nem jó.. Ha jól emlékszem ti már tápszeren vagytok ugye? Vagy nem jól tudom :oops: . Én is úgy tudom,hogy almalevet már elég korántól lehet adni.. Pár hetes kortól.. Te mit adsz neki inni?

Na megyek ,mert randalírozás van.. :)
varga tünde

Tündi szépek a képek ti is szépek vagytok :lol:

Képzeld mióta vettem MAM teás cumit azóta dávid megissza a vizet,annyira örülök,hogy megtaláltam ezt a cumit.800ft volt de 3000 is megérne annyira jó!!!

Kory,annyira drukkolunk remélem már minden rendben!!
Ezek szerint ez a rohadt cefzil csak ront mindenkin :twisted:
Vendég

Sziasztok!

fél óránként jövök koryék miatt...
Tündi, klassz lehetett a Forma1, nagyon szép Beni :lol:
Mi sokat Cefzileztünk mindkét fiú kapott, le is írtam vasárnap, de elszállt. Az Augmentinnel egy kategória, fülre kifejezetten Cefzil való. Torokra Augmentint kapott Norbi, mert ő a "torkosabb". eszembe jutott, hogy egy pécsi kislány is most szájaftázott torokgyulával. Úgy látszik a kettő együtt jár. Martin kicsit köhög, aggódok, ha bedurran a torka hol vesz levegőt?!
Fülében tubus, orrában polip, torka alapból majdnem összeér, ha jön egy gyulladás, végünk van....
Én meg csak magamat húzom ezekkel, mert itthon dolgozom most, állandóan fáj a fejem és mindenféle rossz gondolataim vannak. Aludni nem tudok nyugodtan, fáradtan kelek, lenne már szeptember vége...
Kory, remélem Kinga már jól van, és biztos nem tartják bent 1 hétig, csak papíron.
Emlékszem amikor tavalyelőtt Martinnak torokgyulája volt, magas, lenyomhatatlan láza volt, reszketett, azt hittem lázgörcs, csak sírt és reszketett. Volt mellé később kis szájafta is, és kruppos köhögés. A karácsonyi história. Hát rémálmaimban nem jöjjön elő. azóta sem voltilyen szarul.
Várunk Kory és nagyon szorítunk!!!!!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Aranyosak vagytok!
Infúziót csak egy palackkal kapott,7óra alatt ment le,addig ugye kikötve,bár én a lábát kikötöttem.Azóta azt nem kaott.
Folyadékot extrán nyomatom neki,még álmában is.
Branür a kezében van,az antib.vénásan kapja,előbb terüljön a szervezetbe,mint szájon át.
Mandulái,már javulnak,bár SEMMIT nem eszik.Afta elég nagyok,és jelen vannak.
Tegnaptól már felkel az ágyból,játszott egy kis cigánylánnyal,vizipuskáztak injekcióval.Majd délután felment a láza 38,2-re,és egyből feküdt le,elhagyja magát.
Cataflamot kapott lázra,jogy fájdalom csillapítás is legyen.
Jobban lett felkelt.
Kontroll vérvétel holnap lesz,ezen sok fog múlni,mert itt nézik a crp-t,a
gyulladást a szervezetbe,nullának kellene lenni,30-40szokott lenni,neki ugye 173 volt ez az érték.Ez az írtó sok,és ezen fog múlnia a továbbiak,úgyhogy a holnap délelőttért szorítsatok.
Vizelettenyésztésnek sincs még eredménye,mert 48órás.
Nagyon unja magát,milliószor kérdezi"mikor megyünk haza?"
Mai naptól láztalanságot várnak,ezért is szurkoljatok!
Itt a szülőnek ágyat nem biztosítanak,csak egy műanyag széket a gyermek ágyánál.Ez azóta van,mióta csökkentették a kórházi ágy számokat.Huszon akárhány ágy van jelenleg,az ötven akárhányból.
Szobában is van szabad ágy,de hirtelen jött egy 10éves azonnal operálásra váló vakbeles kislány.
Tegnap és ma is én éjjeleztem a kórházban,és ma napközben a férjem van vele.
Lefeküdtem itthon altatóval,de azzal is 1,5órát voltam képes aludni.Soha nem szedek,de most képtelen vagyok aludni ,akár a kórházi széken akár itthon,zakatol az agyam.
Azért havonta vonják az embertől a TB-t,és tessék amikor idekerülsz ezt kapod érte!!
Leültetném 5éjszakára Gyurcsányt a tábla nélküli műanyagszékre aludni!!
Semmire nincs pénz,szúnyogháló leszakadva,éjjel kötelező égnie kisebb fénynek,szanaszét martak a szúnyogok.Tantum torok fújót itthonról viszem,normaflort mindent.40ft.-os vizelet zacskó nincs babáknak,anyukának kell a kórházi gyógyszertárba kiváltani.
Amúgy ez meg egy írtó modern kórház,új,extrán felszerelve,kívül belül átépítve,de baszhatjuk ha pénz meg alig van üzemeltetni.
Gyermekosztályon szülő.ágyat zuhanyt,wc-t nem használhat.
Wc-re olyan helyre mehetsz ami ambulánsoknak van kialakítva,szóval nem osztályos.
Van olyan anyuka aki a Tápióságból jött,és 5napja nem fürdött.
Borzasztó,csak ezt a nagy fejek nem érzékelik a számukra fenn tartott magán kórházakban.
Pipa vagyok nagyon,és olyan kimerült,h.remegnek kezeim lábaim,szemem bevérezve.
Ez van,így is jó,h.vele lehetünk.

Izguljatok a holnapért!Megfordult a fejünkben,h.saját felelőségre kihozzuk,ha tényleg nincs láz stb..,hisz itthon valahogy majd megetetem,de az a szabály ha így kiviszed,és ne adj Isten történik valami,a kórház 2hétig nem fogadja.

Kép

Kép
kory

Kory:örülök,hogy jöttél.Szerintem minden rendben lesz de szoritunk ezerrel...
Tényleg ocsmányak a korházak,még a váci luxus ahol voltunk,de ott meg az orvosok érnek nullát!!!
Szerintem ne hozd ki saját felelősségre inkább várd ki azt a max 1-2 napot!
Tudom jól milyen szar mi is voltunk már így ezzel azzal...
Amikor szilveszternek kruppos köhögése volt akkor én sem fürödtem 3 napig mert ott sem lehetett...hát ocsmány volt,de ugye nem volt férjem nem volt aki leváltson
Vendég

Sziasztok,

ezek szerint Kinga jobban van, mint a szülei 8)
Örülök a jóhíreknek, remélem láztalan és hazajöhettek! CSak itasd mindig egy kicsit, aztán el fog kezdeni enni is. Még talán a nyaralás is összejöhet? Light-osan, de elvégre Gyulán is van minden, belföldre mentek, nem lehet baj. Nekünk is beárnyékolta Martin állapota a nyaralást, sokkal jobban figyeltük, mikor fázhat, mikor nem, de azért más volt, mint itthon.
Kory, aludni majd pár hét múlva fogsz talán nyugodtan. Ma itthon maradtam dolgozni, oviba vittem a fiúkat, megjöttem és lefeküdtem aludni, mert éjjel nem tudtam. 1/2 11-ig aludtam, akkor is a telefon ébresztett. Már nagyon kellett, én is közel voltam a kiboruláshoz, de még másfél hónap a megnyugvásig. Persze a munka is idegesít, mert nem halad.

Éva

KépKépKép
agmano

Köszi,h.gondoltatok ránk!
Hazajöhettünk délben.
Crp-je 173-ról 60-ra ment le,ez is sok,de nagy javulás.
A vérsüllyedése még kicsit magas,így 4napig még szájon át
kaja a Zinnat-ot.
Szegénykének olyan kis kórházi szine van.
Nyelni még mindig nehezen nyel.
Ja,és minusz fél kiló!!!!!!!Az eddig is iszonyú kevésből.
De ezt inkább hagyjuk,ezért kb.egy évig etetgethetem! :cry:

Kép

Kép
kory

Kory nagyon nagyon örülök és puszilom kingát :lol:
fél kiló az semmi(tudom hogy kinga alpból is kevés),de az egy két nap és fölszalad!!!
Had ne mondjam,hogy amikor szindi 4 évesen mononukleozissal korházba került(egy hét infulzió),2 kilót fogyott...neki is jó volt a 12-ből...és látod mára egy jó étvágyú(na annyira nem),kajla kamasz
Vendég

Sziasztok!

Örülünk a jó híreknek Kory, a Zynnat kicsit szemcsés és keserű, azt nem szerette Martin, mindig zsarolással nyelte le, amikor amúgy sem volt étvágya.
Akkor mentek nyaralni?
Olivér hogy viselte?

Éva

KépKépKép
agmano

Bari!

Az milyen betegség,mi lett vele?

Kép

Kép
kory

[quote="kory"]B írta:koryari!

Az milyen betegség,mi lett vele?

Egy hétig lógott az infulzión,40 fokos láza volt ,hűtőfürdőzték a koriban,nullát evett,a nyirokszervei megdagadtak,lépe ,meg még pár belső szerve,a nyakán akkora csomó lett,hogy szegény csak hörgött ahogy a levegőt vette(de az hamar lement),
1 hét után úgy engedték haza,hogy napi másfél lityi vizet igyon meg ,na ebből napi 3 deci teljesült is...de MEGGYÓGYULT. :lol:
És ez egy olyan nyavaja ami ha 4 évig nem újul ki akkor egész életében védett lesz :lol: :lol:
És nem újult ki.
Amúgy az ovodások zöme nátha szerű tünetekkel simán átvészeli,csak ritkán fajul el ennyire
Vendég

Nekem is volt mononucleosisom 20 évesen.
Valaki vagy 4-5 vagy 18-20 évesen kapja el. Nem fertőző.
Nálam csak annyi volt, hogy egy influenza után nem ment le a lázam és apró pöttyök jelentek meg a hasamon.
Vérből kiderült, hogy túl kevés volt a fehérvérsejtem. Minden reggel vérvétel, fekvés, diéta sok folyadék és nuku autózás, mert nekem a májamat támadta meg.
2 hétig szobafogság volt, hál' Isten nem kellett kórházba mennem, mert a szomszéd orvos ellátott, mentem reggelente 6-kor vért vetetni. De tök legyengültem. Ritka betegség, csak 4 ismerősöm kapta el.

Kory, nyaralás lesz?

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano akkor nem is olyan ritka ha 4 ismerősöd elkapta,amúgy szindinek is meg vlt dagadva a mája is..na ez így olyan vicces "dagad a mája" fúúúj de morbid vagyok :oops:
akkor nem tartotam humorosnak...de állitólag a körzeti szúrta el mert nem ismerte föl a betegséget és antibiotikumot adott rá(ez virus),és az antibiotikum ront rajta..neki is brutál volt a vérképe.
Még szerncse,hogy csak késöbb tudtam meg,hogy gyerekeknél komoly rákos betegségek is kezdődhetnek ezzel a betegséggel...asszem infartust kaptam volna ha tudom

egyébként mikor juniusban szilvesztert koriba tartották torokgyuszival(biztos emlékeztek) neki is mononukleózisra tippeltek első körben..de szerencsére nem az volt
Vendég

Drága Kinga!!! Örülök, hogy jobban vagy!!!!

Kory! Nagyon sajnálom, amin átmentetek. Remélem jobb lesz már és Kinga megnyugtat a láztalanságával, vidámságával és remélhetően az étvágyával!!!!
Sok-sok gyógypuszika neki!!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Kory.

Olinak boldog hófordulót!!!

Kingának is puszika.nagyon örülök,hogy jobban van.Normaflort azért adj neki az antibigyo mellé.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Gyöngyinek meg mindenkinek köszi a jó kivánságokat!
Remélem ezen egyszer és mindörökre már túl vagyunk!
Mostmár szorítsunk Éviéknek,a fiúknak,hogy velük is minden rendben legyen!

Cleo!

Persze kapja a normaflort,meg flavon lekvárt is vitaminként!
De a súlya,meg az étvágya.......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :cry:
Nem jöttök most hétvégén Berénybe?Tudod most van a Jászberényi nyár,Csángó Fesztivál.3napos sergők,szigeten kirakodóvásár,tüzijáték,koncertek,meg nagyon nem is tudom,mert ugye pont most utazunk el.
De ma este kinézünk a szigetre,meg sergőzünk egy jót.Kinga imádja a sergőket,libegőbe mindenbe beleül!

Gyöngyi!

Mi van veletek?Olyan keveset írsz magatokról!
Sára teljesen tisztán beszél?
Várja az ovit?
Volt mostanában buli nálatok?

Bari!

Hát nem semmi betegség akkor az sem!
Az infúzió ott is kikötözéses módszerral volt?
Szindi akkor 12kg-ról 10kg -ra fogyott??????
És azt mikorra szedte össze?
Na,Kinga is egyedi vékonyka lesz a strandon az biztos,amikor a kb.11,5kg-ból fogyott.

Na,megyek pakolászok!

Kép

Kép
kory

Kory...örülök,hogy meggyógyult kinga!!
azért stram kiscsaj gyorsan helyrejött!!
Igen szindi 10-re fogyott de ezt onnan tudom,hogy a koriban mérték amikor bekerült és akkor is amikor kiengedték!!
ÉN OTTHON NEM MÉRTEM...NEM VOLT MÁR CSECSEMŐ..NEM ÉRDEKELT,HOGY HÁNY KILÓ!!!!
Vendég

SZERINTEM KB 2 ÉVES MAX 3 ÉVES KORIG LÉNYEG A MÉRICSKÉLÉS!!
ONNAN MÁR CSAK AZ SZÁMÍT,HOGY JÓKEDVŰ ELEVEN LEGYEN(DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM)
Vendég

Szilveszter 2 kilóval kevesebb mint tavaly a 6 éves státuszvizsgálaton volt!ezt is onnan tudom,hogy magát méri,meg őt is a koriban mérték nyár elején.
tehát az idei év termése plusz 10 cm,és minusz 2 kiló...de nem érdekel!!
Vendég

mia az a sergő??? :shock:
Vendég

Sergő:körhinta,libegő,hullámvasút,körbe -körbe menő gyerekeknek való beülős dolgok

Kép

Kép
kory

Bari!

Jó neked,hogy téged nem érdekel!
Én soha nem fogok ide eljutni,h.nem érdekel vagy,hogy ne idegesítsen,hogy látom,hogy keveset eszik.

Kép

Kép
kory

kori:megváltoztatni nem tudlak mert magamat sem tudtam!
inkább beszéljunk az evésről:
Próbáltad már kádban,tv,számítógép elött??
(gyöngyi fogd be a szemedet :oops: )
és a kerti csapnál pancsolva?
vagy a mosogatónál állva,hogy közben elúsztathatja a konyhát??
sőt nagy habot csinálhat a mosogatószerből?
vagy ollóval szbdalhat,vagy egy kilóméter celluxot lehúzhat?
mert én ezeket csináltam szilveszterrel is!
nagyon agybetegül hangzik de nem volt más megoldás..néha úgy éreztem ezek nélkül nem csak fogytak volna hanem éhenhalnak.
az asztalt a mai napig nem használja evésre
Vendég

Helló!!

Bari!
Befogtam a fülem, de a szemem nem :lol: :lol: :lol: Vagy nem így gondoltad??? :lol: :lol: Szerinted hol esznek a gyerekeim, hogy tudjak most írni??? :lol: :lol: Tv előtt és mesét nézve - le van tojva!!! :wink: :wink:
Én mondjuk nem tudom, hogy milyen a nem evés, ezért könnyen beszélek, de akkor sincs rá más megoldás, mint amit Te csinálsz. Nem kell vele törödni. Amikor Kory leírta, hogy megmérte hány kiló Kingus, rögtön az jutott az eszembe: "minek méred, dobd ki a mérleget" :oops: :oops:

Nem nagyon hiszem, hogy Szilveszter 2 kilót fogyott volna, a mérlegek nem voltak egyformán beállítva tuti!!!

Kory!!

Biztos rossz lehet nézni, ezt nem tudom átérezni :oops: , de tuti valami jól működik a csajsziban, ha ilyen gyorsan rendbe jött!!! Ezt hidd el!!! Flavon lekvárról csak nagyon jókat hallottam, add neki továbbra is!!!

még az jutott eszembe, hogy az első gyerek előtt én is megfogadtam, hogy csak az asztalnál eszünk - Mariettával ezt be is tudtam tartani, De a Sára után már mentem a falatokkal :lol: :lol: ő unatkozott evés közben, de jó volt az étvágya, és az alvás miatt bármire képes voltam :lol: :lol: :lol:

Sára nagyon várja már az ovit :lol: :lol: , de nem beszél tisztán még a Marietta sem (nincs "r" betűje), de érthető a mit mond, ennyi elég oviban :lol: :lol:
Buli??? Majd a Sára 3. szülinapján!!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok, örülök Kingának, remélem jól nyaralnak majd.
Emlékeztek, ki írta, hogy bár kórházbna van Kinga, szombaton mehetnek Gyulára?!
Tudtam, hogy így lesz! Egy gyerek hamar regenerálódik. Remélem Matin is.
Gyöngyi, vagy bárki!
Martin manduláin kráterszerű mélyedések bannak. Már lement a pirosság, de még köhög. Az sem vészes, így jár oviba már 1,5 hete és nem szóltak miatta. Láza nincs, nem rosszkedvű, eszik ahogy szokott :wink: Ez a tüszős mandula? Alapból majdnem teljesen összeérnek a mandulék, úgyhogy nem tudom dagadtabb-e a normál állapotnál.
Bárány, piros pont az írásodért (nem érdekel a súlya)!
Érdekességképpen: Norbi jó evő, de mindig felállt az etetőszékben is - kibújt a szíjból, mentem utána úgy evett.

Szuper jól szórakoztunk a lagziban, jó volt kettesben....

Közeledik az ősz, elkezdtem mától adni a Lenkei folyékony gyerek vitamint, persze csak 5ml-t, elvégre nyár van. Szerintetek adjak mellé kalcium-magnéziumot?Legalább heti 1-2 alkalommal nem árthat, ugye? Vagy felesleges, Gyöngyi?
Hú mennem kell, mert elmaradt a körömvágás és atyaég, már fél 10!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Hahoo

Szombaton lagziban voltunk.Sziszi volt a koszorúslány.

akinek van kedve katt a linkre és nézegessetek képeket.ajánlom figyelmetekbe a videot ahol Sziszi táncol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://s518.photobucket.com/albums/u343/TasiAndi/

KépKép
KépKép
cleo27

Szépek vagytok!

KépKépKép
agmano

CLEO NAGYON NAGYON SZÉP KOSZRÚSLÁNY VOLT SZISZI,ÉS AZ A TÁNC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KI VAN A KÉPEN A GYEREKEKEL TEEEEEE????????
Ne hari a kérdésért de te híztál?egyszerűen nem ismerek rád az iwiwhez képest
Vendég

Bari.

én vagyok a képen 8) .Nem híztam.az iwiw-es képeken is ennyi voltam...csak úgylehet előnyösebb a beállítás...a mostanin meg kiadja rendesen.....és mellesleg nem vagyok vékony már egy ideje. :cry:
Ez van.. :P

puszám

KépKép
KépKép
cleo27

szerintem csak azért csodálkoztam mert itt mindenkiről kialakult a fejemben egy kép...és rólad egy il.yen kis alacsony nádszálvékony jut mindíg eszemben!
Vendég

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezésre jöttem!
Eljutottunk erre a 4napra nyaralni,és nagyon jól sikerült.
Nem is gondoltam,h.ilyen szép hely Gyula!
Rengeteg csodálatos szőkőkút,csonakázó tó,vár,sétálóutca,gyönyörű rendezett strand.
Minden jól sikerült,akikkel voltunk házaspár nekik is van egy hasonló korú csajszijuk és így nagyon el voltak a lányok,ment a hancúr.
Egyedül az evés nem ment,mert Kinga még úgy sem evett,mint itthon mondhatni semmit,csak a tányérról a díszletet,uborkát ,paradicsomot.
Még a medencében is próbáltam etetni,de nem igazán...
Lehet jön a Peritol...csak úgy tartok tőle.
Na,hagyjuk már megint témánál vagyok..
Majd teszek fel képeket a hétvégén amikor lesz lehetőségem kicsinyítésre.

Cleo!

Nagyon kis bájos volt Sziszi!
És ügyin táncolt.
Meddig maradtatok a gyerekekkel?

Bari!

És rólam milyen kép alakult ki,tudod úgy magadban? :lol:

Kép

Kép
kory

nem vagyok az a fajta aki sértegeti az embereket,remélem cleot sem sértettem meg jelentkezz cleo,ugye nem? :oops:

kory:téged rengeteg képen láttalak tehát a valós kép van meg a fejemben..szerintem !

most lehet,hogy hülyének nézel de én irigy vagyok amiért kinga megeszi az ubit,paradicsomot.biztos nem hiszed el de igaz:szilveszter ezeket még soha nem kostolta meg.SOHA!!!!
nem tudom milesz vele...már szinte semmit nem eszik nagyon le van fogyva!!FÖTT ÉTELT KB 2 HETE NEM EVETT.már a "kedvenceit"sem.gyümölcs zöldség tejtermék NULLA.
mai kajája egy fél zsömle,egy fél zacskó csitosz,és 2pohár szörp!!
szerintetek mi lessz vele..??? :shock: :shock:
pedig a bérest is szedi áááááááááááááááááááá

KORY VÁROM A KÉPEKET SOKAT RÓLATOK IS NEM CSAK A GYEREKEKRŐL!!!
Vendég

Sziasztok!

Kory, örülök, hogy jól nyaraltatok!
Egyre jobban érlelődik bennem, hogy beoltatom a fiúkat Prevenar-ral. Ez állítólag nagyon feldobja az immunrendszert és aki 2 ismerős is kapta, azóta nem volt nagyobb bajuk.

Idézek: A Prevenart két hónap és öt év közötti csecsemők és gyermekek, S. pneumoniae által okozott betegségei. Ezek magukban foglalják a szepszist (vérmérgezés), a meningitiszt (az agy és a gerinc körüli membrán fertőzése), a pneumóniát (tüdőgyulladás), az otitis media-t (a középfül fertőzése) és a bacteraemiát (baktérium jelenléte a vérben).

A vakcinák úgy fejtik ki a hatásukat, hogy „megtanítják” az immunrendszert (a szervezet természetes védekező rendszerét) arra, hogyan védekezzen a betegségek ellen. Amikor egy személynek beadják a vakcinát, akkor az immunrendszer az oltóanyagban található baktériumot „idegenként” ismeri fel, és ellenanyagot termel ellene. Ezután az immunrendszer gyorsabban lesz képes az ellenanyag termelésére, amikor ismét a baktérium hatásának lesz kitéve. Ez elősegíti a betegség elleni védekezést.
A Prevenar az S. pneumoniae baktérium különböző szerotípusaiból (4, 6B, 9V, 14, 18C, 19F és 23F) származó poliszacharidokat tartalmaz. Becslések szerint Európában ezek a szerotípusok a felelősek a két év alatti gyermekek invazív fertőzéseinek (olyan fertőzések, amelyek elterjedtek a testben) körülbelül 54-84%-áért, valamint a kettő és öt év közötti csecsemők és gyermekek invazív fertőzésinek körülbelül 62-83%-áért.

Milyen előnyei voltak a Prevenar alkalmazásának a vizsgálatok során?

A Prevenar hatékonyan előzte meg az S. pneumoniae invazív betegséget. A fő vizsgálat során negyvenkilenc 4, 6B, 9V, 14, 18C, 19F és 23F szerotípusú S. pneumoniae fertőzés fordult elő a kontroll csoportban, szemben a Prevenarral oltott csecsemők közötti három esettel.

Mit gondolok? Hallottatok már erről?

Éva

KépKépKép
agmano

Évi.

De jó,hogy felhoztad a Prevenart.nálunk is ez a téma már egy ideje Sziszi kapcsán.a házidokink ajánlotta...egy fülész nem....de kedden beszéltem a kedvenc fül-orr-gégészünkkel (szintén 3-4év körüli lánya van) és nagyon javasolta...azt mondta ő is beadatta a csajának.Én mondjuk a füles problémák megelőzésére célzok vele.
De képzeld találtam anti-Prevenar oldalt.majd olvass azért bele.
Másik de....azért mérlegelve valszeg be lesz adatva Sziszinek 1-2hét múlva.

Kory.
hurra...!!! :)
örülök,hogy jól alakult minden.
Evés...szedi még Kinga az antibigyót?vagy meddig szedte?Csak azért kérd,mert még az én jól evő gyerekeimnek sincs SEMMI étvágya ha antibiotikumot szed...sőt és még pár nappal utána sem..
Várjuk a képeket!!!
Strand milyen?Szoboszlóhoz képest?

Bari.nem sértettél meg :)
Hogy vagytok?Dávid hogy bírja ezt a meleget?

Tündi?????mi újság veletek?

Rólunk: Kedden megvolt a tanácsadás
Sziszi 100cm,16kg
Zsolti 117cm 21-22kg

Megkapta Zsolti a szurit is,nagyon ügyi volt!!!! Annyi a bibi csak,hogy őt is elküldte a dokinéni kardiológiára -szintén vmi szívzörejt hallott,mint anno tavasszal Sziszinél....úgyhogy megint parázhatok valamin én is....baccus... :evil:

Gyöngyi.ha-ho!!!! tessék bejelentkezni!!!!CSajok??? prevenar vélemény?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi...ez az oldal ...hát nem tudom mit mondjak...szerintem ahogy kivettem nemcsak a Prevenar ellen vannak ők:
http://www.zimonyi.hu/?p=532

KépKép
KépKép
cleo27

Na,Cleo ezt a súlyt nem kellett volna leírnod,vagy legalábbis
úgy,h.én ne tudjam meg!
Most még jobban tudok viszonyítani,és még depisebb lettem!
De azért válaszolok a strand kérdésre.
Nagyon szép virágos,parkos a strand.2007-BEN A LEGVIRÁGOSABB
VÁROS elnevezést kapta Gyula.
Strandon közel nincs akkora tömeg,mindig volt hely plédre letelepedni.
Csúszdákból viszont kevesebb van,de van kialakított gyerekparadicsom,mindenféle zuhannyal,szőkőkúttal,,borulós vödörrel,csúszdákkal.
Ami lenyűgőző volt az Gyula főterén a tömérdek szőkőkút.
Képeket átküldtem Barinak,hátha ő letudja kicsinyíteni és fel tudná tenni!
Szóval tőle várjátok 8)
Én undorító vagyok rajta,de a férjem és a gyerek ,ők helyesek!

Kép

Kép
kory

Ja,én erről az injekcióról még nem hallottam,bár a mi dr.nőnk,a kötelezőn kívül nem sok mindent ajánl,mert nagyon benne van abba a közösségbe is akik a mellékhatását kutatják,nem a hasznát,és ez mindig erősebb benne!

Kép

Kép
kory

ekkora csalódást!!
azt hittem tele lesz minden kory képeivel!!

cleo...hát ha most a pillanatnyi helyzetet kéne jellemeznem akkor szörnyű "esti"orditás van :(

ezt az oltást nem ismerem...sosem emlitette a védőnő :?
mesélhetnétek róla részletesen
Vendég

kory,hány éves is vagy 28???
ismerek egy 28 éves lányt...142kiló...na irígy vagy???
nem vagyunk egyformák....ki ilyen ki olyan!!!!
Vendég

Bari!

A freemail-eden vannak a képek,délelőttől! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kory

én csak 55,5kg vagyok,viszont csak 159cm

Kép

Kép
kory

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég