Új privát üzeneted érkezett!

JAJ képzeljétek egy másik topicban ahova írogatok,meg olvasgatok,most irta egy csaj hogy 7 évet vártak mire első gyermekük megfogant,erre valami okból 25 hetesen meg kellett hogy szülje és a kislány két napot élt! :shock: Meghalt...Ezek rettenetes dolgok,én nem is tudom hogy lehet ezt feldolgozni.Egész nap Betti jár a fejemben ,mi lehet vele.Meséltem reggel a férjemnek az is leült döbbenetében. :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida:
Az én férjem csak Duna parti legénybúcsúztatókon volt, csak fiúk voltak, azért mi csajok egyszer elmentünk meglesni őket, lebuktunk, nem is örültek, többet nem mentünk. Ők örültek, ha csak iszogathattak és jókat dumálgathattak.
Őszintén szólva egy sztriptíz bárba nem tudom, hogy elengedném-e, de azt hiszem nyíltan nem fognám vissza, de valamit kitalálnék. Ilyenkor a csajok is szoktak bulit tartani. Szervezkedjetek. Ha felhúzod mielőtt elmegy, akkor szoktak hirtelen felindulásból, dacból 'későbbmegbánósat' tenni. Legalábbis a filmekben.
Ez nehéz kérdés, de ilyenkor mindig a vőlegény van a központban, ez megnyugtató lehet.

Mush: Két fiam van, egy 12,5 éves és egy 1,5 éves. Dániel és Dávid. És a harmadik is fiú lesz. De hát mit is várhattam volna, a férjemnek van közel húsz unokatesója, abból 1 lány, a többi fiú. Szép mi? Ők is ketten vannak fiú tesók. Nálunk egyébként tök véletlen, de ugyanannyi fiú és lány van a családban.

Sarmon:
Tök igazad van, haraggal lefeküdni TILOS.

Ibernuska:
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az első kapcsolatom így összejött, ezt tudom. Senki nem adott sokat nekünk annakidején. Ha őszinte vagyok, volt már egy mélypont, az első hét év végén. Ekkor én elmentem Amszterdamba bébicsősznek. Hihetetlen volt. Egy hétig nem is kerestük egymást, aztán naponta egy órát beszéltünk, mindennap írtunk levelet. Másfél hónap után eljött értem autóval, hogy hazahoz, de én még maradtam, 3 hónapig bírtam nélküle. Jót tett nekünk.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Ez szörnyű mik történnek itt a világban! És akkor a legszomorúbb ha a környezetünkben történik. Mert úgy gondoljuk, hogy ezek minket igazán elkerülnek, de sajna nem mindig így van.
Betti adj valami életjelet majd ha tudsz! Mindannyian sokat gondolunk rád!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

elképzelhetitek mit éreztem,mikor kiderült hogy szar lett az Afp-ém...Én egész nap csak járkáltam,százszor lefutott az agyamban mi lesz ha...Éjjel csak néztem a plafont.Borzalmas.Aztán az alapos uh megnyugtatott,és a z ismételt vérvétel jó eredménye.Bettinek mindenképp a lehető legtöbb esélyt ki kell használnia,hátha valami tévedés...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: ne olvasgass ilyeneket, csak felizgatod magad. Sajnos vannak rémsztorik. Én bent feküdtem mindkét terhességemmel néhány hetet a kórházban, na ott aztán tapasztalsz mindent amit nem kéne.
Őszintén szólva, ahogy olvastam Bettit, én is majdnem bejelentkeztem az Istenhegyire még egy uh-ra.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Remélem hamar jelentkezik és mesél mi zajlik most körülötte!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]K írta:aptam valami nyugtatófélét az alvászavaromra de nem merem bevenni.
Aluszékonyságra nyugtató? Hát annak pont ez a mellékhatása! Fura egy dokid van, erre már tegnap is rájöttem.

Kép
zölddisznó

Zölddisznó az álmatlanság most tört rám, eddig napokig sőt hetekig nem tudtam aludni. Volt, hogy hajnali 4 fele sikerült elaludnom. A délutáni alvásokkal meg az a problémám, hogy kialszom magam, aztán éjjel megint a plafont bámulom.

Kép
dcili81

Akkor nincs több tippem. Dolgozol?

Kép
zölddisznó

Nem, már lassan 2 hónapja nem. Szerintem a frontok okozzák, egyszer 40 fok, aztán meg 25, nem lehet követni. Majd délután pihenek egy kicsit.

Kép
dcili81

KÖzben nekiálltam főzni is, hátha nem alszom el menet közben....

Kép
dcili81

De jó annak, aki már nem dolgozik! Én még majdnem 2 hónapig nyomom a melót. Kezdem unni...

Kép
galzsuzsa

Én is úgy terveztem, hogy augusztus végéig fogok dolgozni, de nem bírtam. Hajnali 4-kor keltem másfél órát buszoztam, majd 8 óra mló, és visszafelé is másfél óra zötykölödés. Szóval hulla voltam, egy levegőtlen meleg irodában ültem egész nap.

Kép
dcili81

Nem teheted meg, hogy elgyere? NIncs helyetted aki vigye tovább az ügyeidet?

Kép
dcili81

Cili! Akkor a legjobb terápia az alvás.

Zsuzsi! Nemdolgozó tanár nyári fizetése nem olyan jó ám :lol: (18 éve tanítok, és sikerült 63.000.- -et kapni e hónapra. Jeeeeeeee)

Kép
zölddisznó

Cili! én is hasonlóan álomkóros vagyok...bár inkább olyankor ha borús az idő.. olyankor ki sem kelnék az ágyból..

Szerencsére én sem dolgozom már lassan 2 hónapja, bár nem is birnám már azt a tempót. :(
A dokim azonnal kiirt h "veszélyeztetett" vagyok a munkahely miatt.
Nekem is marad a pihenés.

Nekem már kész az ebéd :wink: csak azért hogy ledőlhessek a délutáni pihenőmre.. :D
Ma a védőnő megdicsért hogy csak 2 kilót hiztam, de a háziorvosom a multhétem "ledagizott" hogy ne hizzak többet.. :oops:

Kép
eszterke24

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=9313766
Szopipárna készítőtől 3.500.- ért. Polisztirol gyöngyös!

Kép
zölddisznó

A kolleganőm oktober közepétől jön vissza szülési szabadságról, addig mindenképpen marasztalni akarnak. A családorvosom szerint ha jól birom magam, nincs értelme hamarabb kiirjon szabadságra, igy október 3-tól jöhetek el. Azonkivűl lesz két hét szabadságom most augusztus végén. Itt amúgy hivatalosan 60 nappal a várható szülés előtt lehet elmenni...

Kép
galzsuzsa

Zöldi!
neked tényleg nagyon megy a Tesz -Vesz :)
tegnap a Brendonban horror árakkal találkoztam egy szopipárnáért 17.000 ft -ot is elkérnek...

megpróbálom beügyeskedni a babakocsit .. mit szóltok hozzá? Kép

Kép
eszterke24

Zöldi! Mit tanitasz és mekkoráknak?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szép ez a szopipárna és nagyon jó áron van.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszterke! Függő vagyok...

Babakocsiho linket nem tudsz?

Kép
zölddisznó

http://www.teszvesz.hu/item411965027_ki ... lo_uj.html

Biztonsági öv terelő 1.000.- 9 perc!

Kép
zölddisznó

Nagyon tetszenek ezek a szopipárnák, igy, hogy látom képen, már értem a funkcióját, azelőtt elképzelni sem tudtam, hogy mi ez, hogy néz ki, mire való :oops: Vajon ide meg tudnák e oldani a szállitását?????

Kép
galzsuzsa

És mi van akkor ha a dokid szigorú ágynyugalomra utasít, mert esetleg valami baj van a babával? Isten ments, hogy legyen!!!!!!

Kirúgnak?

Kép
dcili81

Biztos, de nem tudom, mennyibe kerül a postázása.

Kép
zölddisznó

Zöldi!
ez már enyim babakocsi :D azaz pocaklakó kisfiamé :D
de hasonlókat a Bergon honlapon lehet találni , de nem nagy a választék.. ezután lekopott a lábam Egerben..
tudom ám milyen függőnek lenni :oops: apa már leállitott erre a hónapra de még vagy egy hétig várom a postást miket hoz :lol:

Kép
eszterke24

a csomagra a postaköltség 2-20 kg talán 830 ft.. legalábbis én úgy tudom..

Kép
eszterke24

zöldi:szeretném jelezni hogy előreláthatólag nem tudok menni a talira mert a kőművesek akkor jönnének befejezni a házunkat.

egyébként nagyon tetszik a kismama biztonsági öv :wink:

KépKép
lyndee

itt 11 hettel szules elott lehet elmenni leghamarabb. az szeptember vege. en okotber vegeig, november kozepeig tervezem a munkat.
es legkesobb 9 honappal a lelepesem utan johetek vissza. :cry: vagy felmondhatok.

KépKép
KépKép
mush589

Ha a doki "szigorú ágynyugalomra" utasit, akkor persze kiir betegszabadságra, és akkor eljöttem. Természetesen ilyen esetben nem rughatnak ki a munkahelyről sem. Amig nincs semmi bajom, jövök...ráérek. És szeretem is a munkámat :wink:

Kép
galzsuzsa

Zölddi!
Tök jó, én 9.000.-ért vettem biztonsági övterelőt. Akkoriban nézegettem tesz-vesz-en is, de ott csak 7.000.-ért láttam. + postaköltség, gondoltam akkor megveszem az újat.

BB!
Ez az Amszterdamos kitérő jót tett a kapcsolatotoknak. Ilyenkor egy kis távolság tényleg használni szokott. Mondom én a nagy rutin rudi, akinek eddig 3 évig tartott a leghosszabb kapcsolata... :-D

Cili, Eszterke!
Én is álomkóros vagyok napközben. Majd ha itthon leszek táppénzen (szept. 1.-től úgy tűnik), akkor alszok délután is. Így marad az alapos éjszakai alvás. De azt megfigyeltem, hogy amióta terhes vagyok, sokkal jobban alszok. És a délutáni szunya is fél óra helyett 2 óra is tud lenni akár...

Eszterke!
Tuti a babakocsi!!!

Kép
Kép
lbernuska

eszter: igaz, 830 ft a postaköltség, de csak Magyarországon belül...Én meg tudvalevőleg a keleti határon túl vagyok jóval....

Kép
galzsuzsa

én is csak a melót sajnálom, mert nagyon szerettem, de azt nem sajnálom, hogy a bunkó főnökömet nem kell látnom.... :lol:

Kép
dcili81

Zöldi!

Húúú de jó!!!

Köszike a szopis linket nekem nagyon tetszik.
De hogyan kell itt vásárolni? Elmondanád? én még sosem csináltam ilyet.
De erre most nagyon ráizgultam. :oops: Nagyon olcsóak és nagyon tetszenek.
Vendég

Galzsuzsa! Ha egy kicsit hamarabb mondod elvittük volna neked. Szombaton indulunk Csíkba. :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]a írta: csomagra a postaköltség 2-20 kg talán 830 ft.. legalábbis én úgy tudom..
Belföldön igen!

Lyndee. Oké, köszi. Merre jársz, olyan ritkán írsz!

Kép
zölddisznó

Én autós övterelőt nem vettem, hanem bérelem. 10ezer Ft volt a letéti díj és ha visszaviszem (1 éven belül kell) akkor ezt az összeget levásárolhatom a minimano-ban, a bérlés helyszínén. Ott van minden, pelenkák, ruhácskák stb. Szerintem így megérte.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Ilyen lehetőséget én még nem is hallottam. Én is szeretnék övterelőt. Ismeri valamelyikötök azt a típust, amit Zöldi tett fel. Jó?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép
eszterke24

Orsi! Be kell regisztrálnod, ott mindent leírnak. de ha csak ez kell, szívesen megveszem neked, te átutalod a pénzt z eledódak ő meg neked postázza.

Kép
zölddisznó

Enikő: mi jó csináltok Csikban?
Amúgy nem olyan nagy baj, gondolom nem fogynak el olyan hamar, legfeljebb szólok sógórnőmnek, hogy rendelje meg a nevemben, és két hét múlva megyünk ki hozzájuk Dunaujvárosba, és akkor elhoznánk tőlük :wink:

Kép
galzsuzsa

Enikő! Ezt egy csajszi varrja (koppintotta drága cuccról) Szerintem teljesen jó!

Kép
zölddisznó

Galzsuzsa!
A szüleimhez megyünk. 5 hetet leszünk otthon. Már alig várom. :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszterke: szép a babakocsi. Milyen típusú? Mit tud?
Vendég

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:41-kor.
Vendég

Bocika!

röviden : a háttámla 6 fokozatban állitható
két oldalról tolható
a tolókar magassága is állitható. ..( ami nem utolsó nekem mert nem vagyok egy magas lányka :)
könnyen összecsukható és kinyitható
a kerekek cserélhetők rajta, de nekem jobban tetszik sima kerékkel,
van hozzá hordozó is (gyárilag) de az még nincs meg mert rendelni kell. 2 év garanciát vállalnak rá.
Nekem valahogy nem tetszenek annyira ezek a most divatos furi babakocsik..ennek a szine is nagyon tetszik.. :D
Szerintetek érdemes hozzá a gyári hordozót venni? 23 e ft..
de szerintem azt tél közepén ugysem nagyon tudom kihasználni..mózeskosaram meg van.. szerintetek?

Kép
eszterke24

hihi feledékenység... a tipusa lemaradt, :)
Bergon XSPR

Kép
eszterke24

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:41-kor.
Vendég

Zöldi!

Köszike, már lendületből be is regiszráltam, most még küldenek egy levelet és akkor én is licitálhatok! :D

Kedvet kaptam tőled! Le sem lehet most akatsztani a teszveszről. Találok egy csomó jó dolgot. :oops:
Húúú mi lesz ennek a vége!!!
:oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?