Sziasztok!
Na, Trinky, látom, kezdesz megnyugodni. Egyébként meg, ha annyira akarsz menni egy hét múlva is, ne egyeztess a dokival, hanem állíts oda egy fals indokkal...
Nem ám. Nyugi. Nincs semmi baj! Minden okés lesz!!!! Ha doki is elégedett, ne aggódj feleslegesen!
Én is hamar letettem az olvasmányokat. A sógornőm tud majd segíteni, a komasszonyom tud majd segíteni, itt ti tudtok segíteni.... Meg azt hiszem van már bármelyikünknek sajt elképzelése is. A jó példákból előttünk!
Ana! Inszem után 10-11 nappal nem tesztelünk. Ott meg kell várni, a megtermékenyülést, ami lehet 2 nap is. Aztán majdnem egy hét, amíg beágyazódik. Szóval ennyi idő alatt még nem fog annyi hcg-t termelni a kis prücsök, hogy a teszt kimutassa. Gyógyszert folytatsd, ne add még fel. Az utro amúgy is kitolhatja a mensit. Szóval vasárnap kérünk egy ismétlést!!!!! ( A másik meg az, hogy ha beleolvastál a stasztikákba, az első inszemek ritkán sikerülnek! A testednek még fel is kell fogni, mit is vársz tőle, miért történik vele minden. Szaaaal kitartás!!!)
Kérdés: a védőnőm nem adott beutalót teljes vérképre, csak a vércsopira, meg hepára. A házidokim sem, mindegyik a másikat mondta, hogy majd az ad... Vércsopim van egy évesnél kicsit régebbi, azt elfogadhatja még? A hepásat megcsináltatom. A teljes vérképet a háziorvosom is elfelejtette kérni. Én voltam a gyerek aki a sok bába közt elveszett. De a dokim azt mondta, a laborban a vérképet meg a vizeletet a kiskönyvre is megcsinálják. Igaz ez? vagy fussak még két kört egy kakis beutaló miatt?
Vicky! Lásd feljebb. Lehet, hogy neked is korai lehetett még. Szoktuk mondani, amíg mensi nincs, remény van!
Domo! Anyukám is egy nap eltéréssel, Ő 16-án született!
Nagyon édes a kisbabátok! Örülök, hogy jól vagy. Én már híztam kicsit. De a vnővel megbeszéltük, hogy lehet, hogy csak a folyadékvisszatartás miatt van.
Mondjuk, alig 50 kilóval indultam a punkciónak, és most állítólag 52 vagyok. ( Engem elkap a hányinger naponta többször... Van, hogy sikerül, de mákomra sokszor csak vaklárma. De a csúcs eddig a hajnali fél kettős futás..)
ÉÉééééééés végre megyek fodrászhoz!!!!!! Juhhhhéjjjjj! Pletyizünk,meg csavargunk egy icipicit!