Sziasztok,
ma bent voltam a munkahelyemen, vittem táppénzes papírt, sokat beszélgettem a kollégákkal, nagyon aranyosak voltak, még sütit is kaptam
Boni,
nagyon gratulálok nektek, igazán ügyes voltál, én is ilyen szülést szeretnék.
És Zsigi egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszedli,
nagyon szépen köszönjük a fotót!
Kata,
köszönöm szépen az sms-t!
Eldőlt, hogy hova mentek nyaralni?
Denika,
gratulálok a sok embriócskához.
A méhpempőt már ne szedd, az Aspirint nekem a beültetés után 1 hétig kellett még szednem.
Az utrót nekem reggel fel kellett helyezni (11-re volt a beülti időpontom), aztán a beülti után amikor már kiengedtek akkor a délit is felhelyeztem, és a dokim nagyon megdícsért érte, azt mondta, hogy nagyon jól tettem.
Amúgy a reggeli utró miatt előtte nap felhívtam a Kaálit és ott mondták, hogy a reggelit fel kell helyezni. Abeültinél úgyis kitörlik és fertőtlenítik a hüvelyedet.
Progi injekciót én a beültinél nem kaptam.
Nemsokára szeretnék a pozitív tesztedben vagy hcg eredményedben gyönyörködni!
Dita,
remélem, hogy a kutyakaki meghozza a szerencsédet!
Szerintem nem gond ha rápirítassz valakire, annak idején rám is sokszor rám szóltatok, hogy már pedig tessék feküdni, és megfogadtam, az eredmény pedig a pocimban!
Vicuska,
ne legyél elkeseredve a tüszők miatt, nekem 3 lett, abból kettő termékenyült meg és most egy baba itt úszkál a pocimban. Nem feltétlenül kell fagyasztásra hajtani, mivel az első neked is sikerülni fog!
Nagyon drukkolok neked péntekre++++++++++++++++++++++
És Dita ezeket a dolgokat nem bántásból mondta, mi mindannyian nagyon szeretünk téged és szeretnénk, ha ezután is írnál nekünk.
Mara,
gratulálok a 40 napos ciklushoz, és drukk a szurikhoz!++++++++
A dohányzás témát pedig zárjuk le, már épp elég szó esett róla, mostmár foglalkozzunk azzal, hogy mindenki jól teherbe essen és, hogy ki milyen pelenkát vásárol.