Sziasztok Lányok!
Remélem mindenkinek kellemesen telt az ünnep
Nálunk nem minden úgy alakult, ahogy előre terveztük, de azért nem panaszkodhatunk. A Szenteste kellemes családias hangulatban telt, másnap anyósoméknál voltunk, arra se lehetett panasz. Kicsit későn értünk haza, de legalább a gyerkőcök elfáradtak, nem nagyon kellett őket ringatni
Viszont éjjel mikor kicsi fiam szokása szerint felébredt, azt vettük észre, hogy tűzforró az egész kis teste. Megmértük, 38,6 volt a láza
Kapott lázcsillapítót, attól picit meg is nyugodott, viszonylag nyugodtan aludt köztünk egészen reggelig. Akkor sajna megint lázra ébredtünk, már 38,9 volt
Természetesen irány az ügyelet, ahol nem nagyon tudtak mit mondani, elvileg minden rendben vele, tüdeje tiszta, torka nem piros, nincs más dolgunk, mint hogy csillapítsuk a lázát, és ha másnapra sem múlik el, akkor vigyük el a gyerekorvoshoz. Erre a napra volt betervezve, hogy anyukámékat meglátogatjuk, de így persze nem mentünk sehova. Viszont jöttek ők, úgyhogy a velük közös karácsonyozás sem maradt el
Pindur még délben is lázas volt, 38,7-et mértünk, estére viszont lement 37,2-re szerencsére. Aludni viszont nem nagyon akart, ezért úgy döntöttünk köztünk alszik, legalább nekünk is nyugtunk lesz valamennyire. Így elég jól át tudtuk vészelni az éjszakát, bár felébredt vagy 15x az éjjel
Olyankor odabújt valamelyikünkhöz, vagy ivott pár korty vizet, és aludt is tovább. Másnapra szerencsére nyoma sem volt az egésznek. Azaz mégis:
kinőtt mind a 4 első rágófoga!!!!!!!!
Komolyan mondom, sokkal jobb érzés, mint amikor a legelső fogacskája kibújt
Tüncikém is rágja a kezét éjjel-nappal, ömlik a nyála, és a kis ínye is rendesen fehérlik, kíváncsi vagyok vele mennyit kell várnunk az első fogacskára
Mivel dicsekedjek még?
Pindur fél napját azzal tölti hogy az új 2kerekű biciklijén (persze pótkerékkel) körbe-körbe teker a lakásban, Tüncikénk újabban tartogatja a játékait, hangoskodik, zeng a ház, úgy beszélget
Apa végre ma először reptethette a saját maga által épített modell-repülőt, úgyhogy mindannyian fel vannak dobva rendesen
Én meg attól vagyok boldog hogy ilyen jól érzik magukat
Most megyek, és még boldogabbá teszem magam egy forró zuhival
Sziasztok, Diti