pandácska, miért akarod megállítani az időt? Olyan szép kislány lesz Dórából, hogy majd csak tátjuk a szánkat, hiszen már most is olyan gyönyörű.
Köszi a fotókat!
katata, édesanyádnak ezer ölelés, ima megy érted is, hogy erős legyél! A szurikhoz gratulálok. Apám már 2 éve, hogy az előző volt
Mintha most lett volna, ez lesz a nyerő. Nagyon drukkolok! Jobbulást a nyak, hát problémádhoz!
zel, oh elolvadok. Ha száműzted a hűtőt, akkor mi lesz a sok jégkrémmel? Vagy nem jön be?
trinky, nagyon ügyesek vagytok! Szerintem menjetek valami közelebbi helyre, tapétaváltásra szükség van, otthon nem olyan
gyöngyi, látod így kell ezt csinálni, gondolsz egyet és lám már is ott a tesó a pociban! Annak a kis tündérhajúnak hamarosan tesója lesz, mint a mesében.
kicsiboris, a csaj egyre szebb lesz, nagyon aranyos a képeken.
reni, ti nem mentek nyaralni?
odry, oh, jó nehéz ez a munkahellyel. Miért oda építkeztetek? Család miatt? Na szép is lenne a párod, képtzeld csak el olajosan, unottan kopogtatná a vasúti kocsik kerekeit, de legalább el tudná igazítani a német túristákat. Nyomorúságos, nem irígykedem, erre legalábbis
.
ana, annyi gólya van mostanság mindenfelé amerre járunk, és már a kölyökgólyák is munkába állhattak olyan angyok, remélem felétek is akad majd egy megfelelő! Kitartás!
lányok, köszönöm a nyaralás jól telt a Balaton partján, csütörtökön már egész élveztem is, persze pénteken haza kellett jönni. Itthon sem rossz azért.
Mi sajnos csúszunk, a bacik nem tüntek el kicsit átalakultak. Így aztán kicsit magamba roskadtam.
Szép vasárnapot lányok!
katata+++