VICUSKA
Ugye tudod, hogy mi csak jót akarunk neked!
Ma szépen fogod, és összetaposod az egész dobozzal.
Kész, többet nem veszel. Én ideges voltam akkor is ha szívtam most is ha felhúznak, attól nem lesz jobb, hogy ha azt szívod.
Amúgy van valami E-cig vagy mi, az nem káros a szervezetre.
Nézd meg a neten.
Nem bántani akartunk, hidd el, csak nagyon aggódunk érted. Szívemen viselem a sorsodat, mert közel lakunk egymáshoz, egy kórházba jártunk, egy volt a dokink, és lehet, hogy együtt fogunk szülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lécci tedd meg a kedvünkért, hogy ma már nem gyújtasz meg egyet sem. Nem olyan nagy dolog, én is 20 éve volt, hogy kipróbáltam, egy csomó pénzt elment rá, arra, hogy magamat meg a környezetemet mérgeztem vele........... legyél okos kislány!
(ja és próbáltam sokféleképpen leszokni, pl. csökkentettem az adagot, de így nem lehet, meg volt, hogy na még ezt az egyet, na még ez a doboz aztán abbahagyom. Amikor eldöntöttem, hogy babát szeretnék, letettem a megkezdett dobozt (itt van még a munkahelyemen a fiókba egyébként) és rá sem néztem. Csak így lehet, máshogy nem. A fogyókúránál is halogattam, hogy na majd hétfőtől, na majd jövő hónaptól. Nem fogytam semmit. Aztán amikor elolvastam a Norbi könyvet, adott egy marha nagy löketet, és még AZNAP belekezdtem, eredmény: -20 kg. (igaz a hormonok miatt visszajött 5 belőle, de még a 15 is elég jól hangzik! )
Tehát nem ekkor, meg akkor teszed le, és szentül igérgeted, hanem most és AZONNAL! Ügyes lány vagy te meg tudod csinálni, és meglásd milyen büszke leszel majd magadra. Én három éve volt, hogy letettem, és rá két hónapra már messziről megéreztem a dohányszagot, és a mai napig a világból ki tudnának vele űzni!