Sziasztok,na szépen sorban:Isarenikö,a kórház ugyanaz lesz ahol szülni fogok,de a doki nem,ügyeletes orvosnál szándékozom szülni,hátha ez most jobb lesz,mert előző kettőnél volt...
Zöldi na és igy más beállitásban látod a köldököm?
Rossz,mert már a nadrág is zavarja!
Aida még jó hogy gyereket csinálni volt ideje a párodnak...
nekem még nem szivárog a tejci,nyomkodni meg nem szeretném,de kb egy éve múlt el az előző szoptatásból megmaradt szivárgásom.
Bocika én tök szarok rá ki mit gondol hogy ekkora ló ruhákat kell hordanom én még mikor csak kiderült h terhes vagyok,már akkor nyomtam kifelé hadd lássa az egész világ hogy babám lesz.én rettentő büszke boldog kismama vagyok,és imádom hogy egy élet fejlődik bennem.Most persze már nem kell kinyomnom...
Aida sok pihenőt,megállót tartsatok útközben,vagy feküdj be a hátsó ülésre kispárnával a fejed alatt!
Csakegy én is ilyen gumikioperálos nadrág párti vagyok inkább mint a speckó kismamanaci,pont ezért mert az szülés után is jó még.
Bb nek igazat adok abban hogy még a legszerelmesebb ,legjobbnak tűnő kapcsolatban is vannak viták,nézeteltérések,dehát nem vagyunk egyformák,szép is lenne!Ezért valóban rengeteg kompromisszumot kell kötni,és igenis sokszor nyelni egy nagyot.A lényeg sose nyugodjék le a nap a haragotok felett.
Szorsolya a köldököm jön majd még kijebb is,csak azért mutattam mert most egy hete kezdett jövögetni kifelé.
galzsuzsa gratula a "valszinű" kislányhoz!
Énnekem annyir dolgozik a férjem,a melóhelyén is meg ugyebár idén a házon itthon is hogy már inkább én küldöm hogy menjen már el valahova kikapcsolódni,de nem akar.Ha minden igaz szombaton viszont elvisz moziba!
dcili de tök lapos párna mehet mert sokszor bukizik a baba,vagy folyik a nyála,mondjuk volt hogy én is még egy textil pelust is tettem a feje alá ne kelljen folyton mosni a lepedőt.Rettentően savanyú szaga lesz reggelre!
Betti jesszus.Egy hónapja nincs még afpéd?Hihetetlen.nagyon sajnálom,igazán átérezzük mindannyian mik kavaroghatnak a fejedben most.Az egész babavárás egy nagy aggodalom,de ugyanúgy a gyereknevelés is.nagyon remélem nem lesz ebből baj,és valaki majd észreveszi hogy tévedés történt!nem találok szavakat,jól megsirattalak.