Sziasztok!
Nanda: jaj, de jó, hogy nem történt semmi komolyabb! Borzasztó lehetett egyedül vezetni és a kórházba visszamenni, miközben rosszul voltál! Sógornőmnek jó nagy rész vált le a méhlepényből 8 hetesen (megerőltette magát), ő is vérzett, neki is sokat kellett feküdni, de minden rendben van, ma mondták, hogy kisfiúk lesz!
Szóval, jó stramm gyerek lesz, hidd el!
Micsoda fantasztikus dolgokat találtál ki!!! Barátnőimnek jó lenne! leírod nekem:zsuzsi17@hotmail.com -ra pontosan hogyan is. Persze, ha van időd! Köszi
Panó: köszi a szép táblázatot, utolsó menzi:okt.12.
Bori: felháborító, ami veletek történt a tescoban! annyira hülyék tudnak lenni az emberek!
Szegény férjed, nem ijedt meg nagyon? Dokid mit mond az ájulásra?
Én sem hízok még, de a pocakom egyre nagyobb, de a nadrágom még rám jön!
Lányok, minden hónapban mérjétek le a pocak kerületét, az olyan jó!
Meg a naptárban is írjátok le, hogy mikor éreztétek először mozogni, majd csuklani...stb.
Mucska: szerintem is annyit kell enni, amennyit kíván az ember. Szerencsések vagyunk, mert nyáron szülünk, sok-sok finom zöldséget és gyümölcsöt ehetünk, így talán nem hízunk meg annyira
Bellana: nekem is voltak émelygéseim és bélpanaszaim, de mióta este veszem be az Elevitet, sokkal jobban vagyok. Ha reggel vettem be, akkor mindig émelyegtem, próbáld ki, hátha ha más időszakban veszed be a vitamint, jobban leszel.
Lino: cirkusz....hogy bírtad??? nem lehetett könnyű! gyerekek élvezték?
Mi nem birtuk ki és hamarabb elárultuk, mint karácsony, hogy pocakos vagyok. Érdekesek voltak a reakciók: "Igen, gondoltam, annyira megszépültél!" vagy "Igen, gondoltam, annyira ronda lett a bőröd, gondoltam, hogy valami hormonális változás van nálad!"...
Szóval készüljetek fel a legkülönfélébb reagálásokra! Semmit sem szívre venni!
Mi már megvettük a fenyőfát, holnap megveszem a kaját is talán és még pár ajándékot barátnőnek, bár jobb lenne olyat adni, amit Nanda írt!!!
Üdv: Zsuzsi 10