Sziasztok!
Akkor holnap megyünk mi is a talira!!:D
Emili már 1 óta alszik, az előbb nyöszörgött, de biztos visszaaludt, mert csönd honol...
Alíz!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDe jó nektek, tavasszal ismét babázhattok!!!Irígy-irígy...
Milyen az új ház?Szeretitek?
Balázska tudja már hogy kistesója lesz?Párod hogy fogadta?Gonbdiolom ő is happy volt
Kriszti!
Nagyon boldog névnapot kívánok én is!:D
És jobbulést a családnak!Sajnálom, hogy nem tudtok ez miatt jönni:(, de megértem.Azért a kakit a csempéről lemosni könnyebb volt gondolom;):)
Jó sok mindent sikerült megnéznetek!Pesttel én is így vagyok, elég volt belőle 10 év!
Bibionés képek tényleg szőrnyűek!Sajnos pont ti fogtátok ki az alját:(
Milyen képet kérsz tőlem???A nyaralósakat feltettem ide egy linben.
Én Emilinek most a Cebion 2x multit adom,a másikat nem ismerem amit írtál.Vitacolan az nagy étvágyat csinál nem?Legalábbis úgy hallottam.Lehet nekem is azt kéne inkább adnom ?
Anita!
Csepel a bicaj, 2008-as modell, Budapest névre hallgat.33600 volt,+gyerekülés 13000.Hátul van, a vázra erősítve.Emili már 1 éves kora óta bicajozik így, anyáéknál is van bicajom
Tegnap avattuk fel, és szuper volt bringázni, bár Emilit nem tudtam hová tenni ha leszálltunk vhol, csak a kezembe fogtam, és hát 7ördög volt
Hát már bizony mindannyian a finisben vagytok, nemsokára mehetünk babalátogatóba
Zsebi!
Gyönyörű helyen jártatok!!Szépek a képek, köszi!:D
Lillaoh!
Hát nem idnul izgalommenzesen a kismamiságod, de szerintem még ne add fel, sok olyan eset van,a mikor a terhesség nem olyan idős,mint gondolják!!!Lehet hogy nem is 4, csak 3 hetes vagy, mert később volt a pé-d!!!Tesztet csinlátál?Elég erősek rajta a csíkok?Vérvételt nem csinált a dokid?Mert ugye a HCg szint naponta emelkedik, így ha terhes vagy, akkor ezt lehet látni ily módon is.Szerintem ne parázz, menj el másik dokihoz is, csináltass 4D-s uh-t!!Remélem minden rendben lesz, de 2 hét múlva már mindenképpen látszódnia kell sima uh-on is a babának.Nekem 3 hetesen látszódott a terhesség, de csak egy kis folt volt a képernyőm, mérni sem lehetett semmit.6 hetesen viszont már volt szívhang is.
Andi!
Jók a képek, látom ismét jól telt a 7vége!Merre avn az a Túristvándi?Szép az a nmalom, elmennénk mi is oda, ha nincs nagyon messze.Jókat vásároltál, és szuper áron;):)Tényleg hol van ez a bolt?Én is mennék!:)
Na fel is ébredt, eszik, utánna játszótér,Akkor holnap találkozunk!!:D