Sziasztok!
Brinza! Nagyon nagy drukk megy! Jelentkezz majd, mihelyt tudsz!
Lányok! Kajamelegítés egyrészt büfékben megoldható. Ha veszel egy csokit, vagy üdítőt, egy szavuk sem lesz. De ha nem, akkor sem szoktak kötözködni. Vagy ha egy ember 2-3 kajcival megy oda, egyszerre be tudja tenni mikroba. Mondjuk Brinzával egetemben én sem melegítettem mindig a bébiételt
, attól függ, mit evett. Amiben nem volt husi/zsiradék csak a zöldség-/gümölcspüré, az tökéletes volt szoba illetve levegőhőmérsékleten.
Felnőtteknek toalett: én két helyet tutira ismerek, 100-as beugróért, de tiszták.
Tusimi! Édes Zita!
Én Érdről babakocsizom, Délibe jön a vonat, onnan egy megálló a Moszkva, majd villamos, amiről a Jászain szállunk le, mert a szigetnél szűkös a lépcső, azt nem vállalnám be.
Egyébként a Nyugati és Árpád híd közt jár a 26-os busz, ami átmegy a szigeten, és alacsonypadlós járat, azt is tudom ajánlani.
Fotók: Én eddig azért nem raktam, mert apa ügyes volt, és csak a kamerát tartotta, szóval fénykép egy szál sem készült...
Viszont azóta leszedtünk a videóról pár képet, bár nem a legjobb minőségek, azért csatolom.
Heni! Milyen nagyfiú már Petike!
Joghurtot vagy túrót esztek már? Mert azzal jól lehet keverni a gyümölcsöt, hogy az is jusson a szervezetébe.
Nekünk eddig szabad a hetünk, bármikor mehetünk. Hét második felében nem is lesz annyira hőguta mint pl ma... Szerda? Csüt? Ja, és nekünk is ok a Városliget is!
Dolli