VIKI
Mini Lacinak boldog 18. napot!
Basszus, hogy megy az idő, nemsokára mászik ez a gyerek!
Szinte mindenki telószámát tudom már, de Bumiét na azt nem!
DENI
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KATA
Nálunk hüvős van már, én is takarítani akartam a hálónkat, meg aludni egyet, mert totál ki vagyok ütve mostanában. De eszembe jutott, hogy ma jön meg a szurikátám a gyógyszertárba, nincs otthon kaja sem, most etettem meg a céges kutyákat tök jó maradékokkal. Jól meg is néztek maguknak, hogy ki volt ez a jótét lélek, farhát, csirkecomb, lecsó, milánói, rántott husi..... csak úgy cuppogtak.
Szóval ma is lesz dolgom. Tengap is szépen kitakarítottam a fürdőt, tele volt az ablakpárkány belülről nikecell golyókkal, erre jött a nagy szél és megint telefújta, de most már az egész fürdőt, mintha nem is csináltam volna semmit!
Megjöttek a főnökök, mindjárt vagy 40 db válaszlevelet kellett gyártanom, mert reagáltak a három nap alatt kapott áradatra.
Húzom is tovább az igát, mert van mit bőven!
Reggel majdnem elfelejtettem a szurimat hozni, fél kómás fejjel kerestem meg a tűket, és egy olyat hoztam véletlenül ami már ki van bontva. Most mehetek haza egy sterilért.
Kismamiknak jobbulást mára, hátha ez a hüvősebb idő és légmozgás kedvez nektek, és elmúlnak a rosszullétek.