Új privát üzeneted érkezett!

Ginger, szerintem is elég neki ha megevett 3/4 üveggel. Víz rá, oszt kész.
Az enyémnek bezzeg bármit kínálok, nem eszi.
Fiam sem nagyétkű....úgy látszik a lányom sem lesz az.

Itt vannak a drágáim
Kép
Vendég

Kacika,
olyan szépek ezek a kölkök!!! :D
és tök jó az etetőszéketek!

Na látom, hozzátáplálás-ügyben nem csak én vagyok tanácstalan!!
Mi egyelőre csak délután gyümizünk, azt is csak azért kezdtem el, mert du egyszerűen nem volt hajlandó enni a kisasszony. Fel nem fogom miért. Egy óra alatt 20-60grammokat szopizott. Szóval gondoltam megtoldjuk egy kis gyümölccsel. De szopi után már nem kellett Pankónak, akármennyire keveset is evett.
Szóval most a rendszer az, hogy először kap gyümit, és utána szopi. Ja, ugyanannyi ideig szopizik így is, van hogy háromnegyed órát!!! :shock: És vágja közben a komoly, átszellemült fejet, azt hiszi beveszem, hogy baromira sok tejcsit szopik - közben meg csak cicizik inkább, érzem... De olyan édes közben, hogy mindig hagyom...plusz minden csepp tejecske kincs szerintem...
Szeptembertől kezdjük majd délelőtt is, aztán pár hét múlva talán jön az ebéd..A reggeli és esti szopit szeretném megtartani ameddig csak lehet...
Mi is üvegest eszünk inkább, amit én kotyvasztok vmiért nem eszi annyira szívesen. Most a sütőtök a favorit!!!!

KépKép
kmanna

Kacika!

Nagyon szépek a gyermekeid!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Nem ér örömködni, nem vesztünk el 8) a hétvége az építkezés jegyében telt, illetve a fiúk nyomták a dryvitolást, én meg főztem meg takarítottam.

Állati szerencsénk van, van két olyan barátunk, akik önzetlenül segítenek az építkezésben. Hihetetlen volt ahétvégén is látni, ahogy álltak az állványon a tűző napon, a 40 fokban, és csinálték a mi házunkat (ingyen). Nektek el merem mondani, volt, hogy könnyes lett a szemem, látva, hogy igenis, még létezik ez a fajta, önzetlen segítség. Nagyon bízom benne, hogy egyszer majd mi állhatunk az ő házuk állványán... megérdemlik! Igyekeztem a magam részéről finom falatokkal megbecsülni őket, bográcsos csülökpörkölt volt, meg 4 féle süti.
Köszönet mindazoknak, akik a közelmúltban a sütirecepteket feltették ide, mert Niki citromosának tésztáját, a tejfölös kekszes csodát (gyerekek, hogy az milyen jóóó!!!) és a kefíres kevert sütit csináltam meg. Nagy siker volt.

Reagálni csak röviden fogok most, bár felületesen átfutottam a hétvégi termést (TÉGED IS OLVASLAK, TE DINNYE KACIKA!! :wink: :wink: :wink: 8) ):

A talira :( :( :( :( :( :( nem tudunk jönni. Legközelebb mindenképpen igyekszünk mi is jönni.

A hozzátápit a napokban kezdjük majd el, amikor majd jön a vezérhangya, vagy olyan lesz a szitu. Tejem van bővem, de nekem kell az a függetlenség, hogy néhány órára ott tudjam hagyni a picit mondjuk az apjára. Az anyatejet nem issza cumisüvegből (a teát igen :shock: ).

Judit18, köszi a reklámos leírást, nagyon érdekes volt, még meséltem is a páromnak róla.

Jimm, haverina, bakker, egész hétvégén vadásztam azt a cseresznyés nyálpótlót 8) de ma megvettem :D :D :D még nem volt üzembe helyezve, mert Ember dryvitol (a változatosság gyönyörködtet :roll: )... de ahogy néztem, hát nem egy nagy mennyiség... ha télleg olyan finom (ha nem, megnyuvasztalak, egy rakás lóvéba került 8) ) ekkora mennyiséget megkajálok öt perc alatt..... :roll: :roll: :oops: :oops:

ÜGYNÖKNŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, mi hííííííííííííííír?????????????

Norton szembeötlő fejlődési mérföldköveket lépett (kis képzavar :roll: ): már zárja a száját a magánhangtók között, így nem csak ordítozik, hanem néha egész ügyesen gagyog, sokat eljátszik egyedül a játékaival és felfedezte a lábát :D :D :D

Néhány kép a hétvégéről:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Znikusz, tudom, hogy olvasod: 8) 8)

csak neked :wink: :

Kép

Kép
Kép

mpatr

Édi-médik a feltett képok. :lol: :lol: :lol:

Jelentem mi is megkerültünk!!! Hétvégén keresztyén könnyűzenei fesztiválodtunk. Egy pillanatkép: Nimikém aranyosan alszik a fa alatt a babakocsiban, mi meg egy zsinagóga karzatából -illetve egy ottani ablakból - kukkoljuk néha, miközben egy gulagot megjárt jófej pap élménybeszámolóját hallgatjuk. És jófej gyerek: végigaludta az előadást, sőt még utána ebédelni is hagyott!! :lol: :lol: :lol: ÉN NEVELÉSEM!!! :lol: :lol: :lol: ( hmmm most hogy mondom, azaz írom, tényleg érdekes, hogy olyankor az én nevelésem a gyerek, ha hisztizik, ha meg ilyen kis ügyi, akkor ez szóba sem kerül ez. :shock: :shock: :shock: Na, ezt szóvá is teszem apának!!!! )

Egy újabb pillanatkép: Apa dolgozik???? -á, dehogy - Apa csak szórakoztatja Nimikét!!!!!
Kép

Más: Jelenlegi pasik az életemben
Kép

Utolsó: Szamárlétra, avagy Ennyivel nagyobbak a gyerekeink egy 6 napos újszülöttnél, és ennyivel kisebbek egy másfél évesnél!!! Kép

Hozzátáplálás még nincs, Fanni sincs még. Hét köztepére ígérik :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Hu de sok mindent irtatok az elmult napokban, én csak olvasni tudtam, irni nem ,mert nem volt rá idöm.Nem tudom hogy tudjátok ti ezt megoldani :) :)
Képzeljétek a kisfiam most már az átfordul mindkét irányba és van már két foga.Ami aggaszt az most az, hogy nem akar enni rendesen és reménykedem abban ,hogy csak a meleg miatt. :lol: Ti hogy vagytok ezzel?

Láttam a képeket amiket a találkozoról készítettetek, nagyon jók. :P

juditkecskemét:

Szertném kérdezni töled, hogy nem lesz gondod a szoptatással, ha neki állsz sportolni, mert én is szeretnék valamit kezdeni magammal, mert még 20 kg fölösleg van rajtam :x

fonetta:

Nagyon szép a kisfiad :)

gy.anita

Nagyon édi a kislányod :)

kvaszeva:

Kitartást!

kolyok28:

Gratula a tesvérednek
:)

pété:

Ti mikor kezdtétekel a hozzátáplálást, hogy már ennyi mindent esztek?Mi csak most kezdtük az almlével egy pár kanállal el is fogyasztottuk.Az elején csak egyszer adhatok neki gyüm.levet, vagy azt többször is egy nap?

judit18:
Te már nem adsz tápszert a lányodnak?Nem ette azért?

panny:

Nagyon jok a képek :D Jó lehetett a buli.

tündérmanó:
nagyon ari a kislányod :) Jobbulást, remélem nem komoly.

potyka :

Gratullok a kisfiadhoz, nagyon aranyos. :D

pepike:

Nálunk Máté nagyon rosszul viselte a 4-dik szurit, de nem volt lázas csak nyügös. :?

Bocsi ha valakit ki hagytam de már az apukája sem bir Mátéval annyira kiabál :lol:

mimi80

Kép
mimi80

Pati drága, szüleim hívtak??? A srácok tündériek!!! Ez a puszi!!! Olvadok!

Kacika, nagyon szépek a gyerekeid! Hogy milyen édes pofija van a kisfiadnak!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mzx

Fanetta, ez megdöbbentő, főleg , hogy egy másfél éves már mekkora! Még Fanni nagyon hiányzik a képről!!!
Hogyhogy máris hozzák haza? Nem egy hónapról volt szó?

Kép

Kép
mzx

mz: tudod te, hány kemény hosszú napból áll egy hónap???? :shock: :shock:

Kép Kép Kép
fanetta

Kép

Kép

Kép

Kép

feri (mni)

Mzx! nem hívtak!!! :shock: :?
lassan ugrik ám a kedvezmény 8) 8) :wink: :lol:

Norton megint begerjedt a kezemben Laura fotóira. Bár most Lillára is berezonált, tejóég, hogy mi lesz ebből a gyerekből?????! :shock: :shock: :shock: :shock:

Feri jók a képek!! Szépek, jól komponáltak, jók az utómunkák is! És a témaválasztás....!! :D :D :D MÉÉÉÉÉÉG!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja Pati!

Sajnálom hogy nem jössz de tudtam hogy nem fogsz mert én ott leszek! :wink:
Jó munkát és remélem hamarosan látjuk egymást!
Édesek a fiuk még mindig irigy de vettem mintát tőled és rajta vagyunk!

Mzx!

ti sem panaszkodhattok szépség terén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Fanetta, na ne mondd már, hogy eltelt egy hónap! Nekem úgy tűnt, mintha max. két hete lett volna téma. Mondjuk nekem összefolynak a napok állandóan :oops: :roll: .

Pepike, köszi!

Pati, magyarázd el annak a gyereknek, hogy a nők elvárják, hogy a férfiak is monogámak legyenek! Vagy legalább jól tudjon szervezni, és egyszerre csak olyan nőkkel kavarjon, akiik tutira nem találkoznak! :wink:

Kép

Kép
mzx

Csá, Pepike!
Ne izéjjá má, fáj így is a szívem, hogy nem látlak!!! :? :? :cry:
Ja és a párom üzeni, hogy ha tetszik a két mintaegyed, jó pénzért vállal bérfedezést is! Fiút kicsit drágábban csinál, de csak megegyeztek! :wink:

Mzx,
[quote]V írta:agy legalább jól tudjon szervezni, és egyszerre csak olyan nőkkel kavarjon, akiik tutira nem találkoznak!

az életre nevelünk :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok, csak gyorsan elköszönök, mert holnap reggel indulunk nyaralni. Majd hétfőn jövünk, haza addig nem leszek. De ne írjatok nagyon sokat, mert majd nem győzöm elolvasni!!! :wink: :wink:

Aztán jót ne halljak!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, érezzétek jól magatokat és ne lopjatok vonatot!
Tsók, várunk vissza!!

Kép
Kép

mpatr

ok Pati de nem lehet cserélni?Nektek is jól jönne egy lány :roll: :oops:
tudod gyásbóóóó nem tellik :!:

Bosek!
jó pihit!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, nekem most ölég a kettő, de befogadom apácskátokat amíg nem tud majd hazamenni mert készül az öcsi...
tudod, az úttörő ahol tud segít :wink: :wink: :wink: :wink:
az anyagiakban nem én vagyok az illetékes.... tudod, nem illik más farkincájával verni a csalánt :wink: :wink:

8)

Kép
Kép

mpatr

Jaj, csajok, köszönöm szépen a válaszokat. Látom, hogy ahány ház annyi szokás. Nincs két egyforma gyerek :D

Szeretném mindenkinek jelezni, hogy nyár végéig Balatonfüreden tanyázunk Zazival és apával. Teljesen ki vagyok éhezve arra, hogy hasonló korú gyerekek vegyenek körül mint enyém csemete.
Ha valaki erre jár szóljon már rám. Mindenkit nagyon szívesen látok nálunk. Lehet tisztába tenni, aludni, etetni, pelenkát és eszmecserét cserélni. Ígérem jó fej vagyok

:shock: :D

Kép
ginger1

Meg azt hiszem lógok még egy két képpel is: Kép Fehér bálna anya és a kis bélpoklos Kép Szerelmeim: a kicsi meg a nagy

Kép
ginger1

Nem tudok elszakadni a hozzátáplálás témától még.
Nagy szívfájdalmam, hogy nincs már elég tejcsi, meg hogy a tápszer egyáltalán nem megy.
Nálunk így alakul a napi kaja:
Hajnal + reggeli: anyatejcsi
Tízórai: gyümölcs, vagy gyümölcskonzerv (kb 3/4 üveg)
Ebéd: zöldségkonzerv
Uzsonna: Tejpép gyümölccsel vagy gyümölcskonzerv
Vacsora: Tejpép + szopi.

Megkínálom minden evés után cicivel is, de szegénykémnek nem nagyon jön. Így csak a konfortszopi és összebújás kedvéért tartjuk a szokást.

Jó hír viszont, hogy minden új íznek nagyon örül és nagy kedvvel lapátol be mindent amit a szájába teszek.

Tudom, hogy itt mindenki anyatejcsi párti, de ha egyszer nincs akkor nagy úr a szükség. Remélem nem köveztek meg érte, hogy már ennyi mindent adtam neki.

Kép
ginger1

Na Hahóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elment a Banya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt hittem már sosha nem jön el ez a pillanat! Annyira boldog vagyok most, hogy el sem hiszitek!
Egy kicsit sem vagyok álmos, és Imádom az életet!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Na akkor banyekről tovább egy szót sem!
Így búcsúzzunk szépen tőle mi is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép

Kvaszeva!
Apukádnak minden jót kívánok!
Nagyon ügyi ez a kicsi Boti, ha kúszik. Bence még se nem kúszik se nem fordul, semmi-semmi!
De majd csak elkezdi egyszer!

Juditk!
Utólag is
Boldog szülinapot neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Zsu!
Nekem is szörnyen húllik a hajam, legszívesebben levágatnám a hajam, de ígyis telihold fejem van, hát akkor úgy hogy néznék ki???????
:lol:

Fanette!
Jó a szamárlétra nagyon!!!!!!!
Édes mind az összes gyermek!!!!!!!!!!!!!

Bambi!
Dani baba nagyon cuki kis legényke!!!

Mni!
Lilla még mindig cuki baba, és mekkora a kis haja!
Jó az a Karmalaz maláta ital???????
Itt én még nem láttam se a Corába, se a Tescoba, se a Sparba!

Kölyök!
Gratulálok nővérednek!
Szegénykék akkor ez pont nem jókor indult be!
De hogy olyan hamar???

Mona!
Beszámoló????? És képek!!!!!!!!!

Pété!
Nagyon örülök, hogy Livike bőre rendbe jött!
És mi az a csodaszer????
És azt a gyógyvízet hol lehet beszerezni???

Panny!
Nagyon örülök, hogy jól sikerült a buli!!!!!!!!
A képeket látván......... nem semmi egy szervezés volt! :D
Gyermekei nagyon helyes kis pasik!
:D

Tündérmanó!
Réka nagyon sokat változott! Aranyos!
Akkor most már rendben vagy teljesen?

Potyka!
Nagyon tetszett a cikk! Azt hiszem megfontolandó, a
" Had sírjon........"
Köszi!
Ötöskéről kérünk még képeket!!!!!

Pepike!
Sikerült megúsznotok láz nélkül az oltást???

Kacika!
Nagyon édik a drágáid!!!!!!!!!! :lol:

mimi80!
Üdv!

Mzx!
Laura kész hölgy! Nagyon cuki!!!!!!

Bosek!
Jó Pihenést nektek!!!!!!!!

Pati!
Helyes két kis kölök!!!!!!
Ezt pedig csak neked, csak itt, és csak most:
Kép
Kép
Kép

Sok sok kitartást nektek!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kicsi drágám :lol: :lol: :lol: Imádom!!!!!!
Kép

Kép

Névnapi bulim. A tányér fejemmel!!!!!! :lol:
Kép
Kép
Vendég

Jim!
Nekem is volt ám rövid séróm!
De jobban szeretem a hosszút! Most meg 74 kilósan főleg!

Kép

Kép
Vendég

Óóóóóóóóóó Na!!
Sehol egy árva lélek!!!!! :shock:
Jól el vagyok itt magamban!
Na húzok akkor.
A holnapi Viszontlátásra! :lol:
Kép
Vendég

Márti!

De jó hogy távozott a banyek!!!!!!!!!!
Nekem tetszel rövid hajjal nagyon jól áll a vörös is!
Édi a kisfiad, látod milyen aranyos ő is túlélte a banyekot pedig ő még közel is került hozzá, nem lehette neki könnyű!

Ginger!

Az én véleményem az hogy az szupi hogy sokmindent elfogad de szerintem még tápi is kéne. Tudom hogy nem akarják elfogadni mert Lizám is csinálta ezt, de végül megadta magát a sok próbálkozás után. A 3. tápi jött be neki. Ha spontán nem is fogadja el akkor legalább kicsit higítsd fel fel a főzelékeket és van tejalapu tejpép akkor vegyél olyat milupa(vaniliás) és azt adjál neki sűrűbben a barátnőm is ezt adta tápszer helyett mert az ő fia sem fogadta el.

mi is megyünk balcsira Fernyvesre, jövőhét kedden.

puszi

pepike

Kép

Kép
pepike

Márti: ÉLJEN-ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!! Te rövid hajjal is jól néztél ki, meg szerintem annyira nem gáz a 74 kg. Legalábbis magamat dagadtabbnak látom, mint amilyen te vagy :wink:

Úgy döntöttem, keresek ma egy szolit itt Bkeszin, mert hátha karcsúsít a sötét szín :lol:

ginger: kellene kis táp, ha nincs tejcsi, az én nagyobb fiam is utálta a tápokat, de a Humana banánost ette. (egy darabig) Én mindent táppal higítottam, mikor már nem szopott, mert nem akart tápot enni soha. pl banánt, vagy répát táppal turmixoltam....stb 1 éves kora után meg tejet adtam neki, azaz adtam volna, de nem issza meg még a kakaót sem! Inkább joghurtot, sajtot, túrót...szóval ilyenekkel pótolom neki, meg kap multivitamint. Nem tudok rá már haragudni, mert én is utálom a tejet, csak rossz volt látni, hogy olyan kicsi és neki szükséges a fejlődéshez és nem eszi meg...

ui: fejéssel nem tudod felturbózni a tejedet? Martin is alig szopik, de most fejegetek, aztán fagyasztom le, hogyha majd hozzá kell táplálni, ne tápszerrel higítsam a főzeléket pl.

ja és Márti: én a zsírleszíváson gondolkodom :oops: Csak nem értem, mennyibe kerül, mert egy oldalon azt olvastam 60 ezer területenként, akkor az hogy van: csípő, has, segg, az már 3*2 terület, vagy csak 3? VAn elég hitelünk, de néztem, van Medi credit az ilyen beavatkozásokra :oops: utálom magam és kész!!! :evil:
Vendég

Pati: hogy ízlett a lónyál? Mondom, kevés kell belőle, nagyon tömény, olyan szirupos 8)
Vendég

hm, meg van ez a tű nélküli mezoterápia. De azt csak szopi után. Az vajon mennyibe kerülhet? Ahogy nézem, a zsírleszíváshoz nagyon rossz alan lennék, mert van ijen, hogy belső comb, külső comb, alsó has, felső has. Húúú, jól meggazdagodhatnának rajtam. :x Tb nem állja? nekem tényleg pszichiáterre van szükségem, mert nem tudok visszailleszkedni a társadalomba és ez sajnos nem vicc :cry:
Vendég

jesszus: ILYEN :oops: :oops: :oops:

és alany........ :roll:
Vendég

Sziasztok!

Két hétig nem voltunk itthon, vasárnap jöttünk haza. Most két hétig itthon leszünk, utána megint utazunk le a szüleimhez, ott lesz majd Hannika keresztelője.
Néha tudtam olvasni, a férjem telefonjáról mobilnettel, de írni nem tudtam.
A kecskeméti talin majdnem mi is ott voltunk (kb. 30 km-re voltunk Kecskeméttől), de kb. egy órára nem érte volna meg átmenni, ráadául iszonyat meleg volt.
Julcsika beteg, torokgyuszija van, plusz tegnap óta tele van a szája aftával, nagyon csúnya, és fáj is neki. Igazából nincs rá gyógyszer, csak idő kell, hogy rendbe jöjjön, csak rossz nézni, hogy nagyon szenved tőle. :( Esetleg van vkinek tapasztalata, hogy mivel lehet enyhíteni? Ecsetelni szoktam neki Phlogosollal, csak ordít tőle.
Hannika jól van, eléggé félek, hogy el ne kapja az aftát, nagyon fertőző, így most puszi meg simi tilalom van.
Hannus kb. egy hete kezdett el forogni, és már kúszni is próbál, felhúzza a popóját, és nyomja magát előre. Nagyon mozgékony, a lábait is állandóan fogja, forgolódik, mindig más pózban találom az ágyban, mint ahogy letettem. Mi még nem kezdtük el a hozzátápit, csak szopizik, 4 hónaposan 6300 g volt, kicsit kisebb, mint Julcsi volt ilyenkor, de így is édi hurkás combija van. :) Sokat dumálgat, gőgicsél, aktív baba, jól elvan a játékaival, viszont mikor elunja magát, akkot követeli, hogy vki szórakoztassa.
Nagyon jó volt lent anyuéknál, már kezdünk kicsit helyrerázódni, talán már én is kicsit optimistább lettem. A gyerekek is jól érezték magukat, voltunk kétszer strandolni, Julcsikát ki sem lehetett szedni a vízből, és még Hannus lábát is belemártottuk a pancsolóba. :)

Potykának gratulálok, és nagyon jó egészséget kívánok! Azóta nem írtam, mióta megszületett a legifjabb családtag. Remélem jól vagytok mindannyian.

A babák mind nagyon szépek, a képeket mindig megnézegettem, ha olvasni nem is volt időm.
Egyszer épp Tand kislánya volt a monitoron, mikor férjem odapillantott, és megkérdezte, hogy mikor csináltam azt a képet Hanniról. :lol: Hasonlítanak a lányok, a férjem simán összetévesztette a saját lányával. :)

Kép
Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Na végre a régi a hangulat. Fotókat majd hozok, részben mert nincs profi házi fényképészünk, részben még a normálisabb fényképezőt sem találtam meg. Hol a csudába lehet? Valahol a távirányító mellett... gondolom. Basszus, mondtam, hogy egy ilyen nyomoroult távirányító 5000 ft????? :twisted: :twisted: :twisted: Mikor az egész dvd cucc kb. 10 volt? Na nem mérgelődöm, nem ér annyit. :lol: Párom megjött Németoból az éjszaka (nem akartam itt panaszolkodni, de be voltam rosálva, vasárnap este ment el, nagylányom meg tegnap reggel, de igazi hős terminátorként megoldottam, bár a havi gyes igen megcsappant, uis az ebédet rendeltem :oops: , a ház állagának javítására meg szakszemélyzetet verbuváltam, de félő volt, hogy bár nem vagyok egy Hamupipőke, de vhol idegösszeroppanást kapok a pormacskák, vasalnivaló, közben azért mégiscsak ötödik után illene feküdni néha bűvkörében)

Márti, anyós a második képen annyira Banyós... hogy elképesztő. Hurrá, remélem rendesen és alaposan ünnepeltetek. :lol:

Patti, ez a málnaízű cucc engem is érdekel. Mármint a referenciák róla... egyelőre.

Bosek, jó nyaralást. Végre úgy érzem, ha jó lesz az idő, akkor úgy két hét múlva csak bepróbálkozunk a Márifürdő lakókocsival projekttel. Ha bárkinek van kedve, lehet jönni látogatóba, garantáltan nomád viszonyok és jó hangulat lesz. :lol:

Jim, leszíváshoz nem tudok hozzászólni, de azért ez is műtéti beavatkozás, gondold meg kétszer-háromszor.

Ginger, nem irigyellek a tápos mizériáért, nekem mázlim van a tejjel, ez alkalommal csak egyszer került elő az avent, Négyeske kacsásat játszott vele... Sőt melltartót sem veszek estére, meg szerencsére az idióta betétek is megkímélnek, jó nekem, na. De szoptatásban sztem vérprofi lettem, múltkor számoltam, hogy abszolváltam belőle már négy évet.

:lol: Hiába a gyakorlat teszi... Kitartást a táphoz, vmi fehérjepótlék sztem is kell, a főzelék gyümölcs nagyon más, a konzervesben sztem kevesebb az "élő".

Margitszigetet nem merem megkockáztatni, a parkolóig még csakcsak, de a járásom nem az a kifinomult balettintézeti projekt, és emlékeim szeirnt rendesen kell még gyaloglani a játszótérig. Ja, vonatozni meg még nem mernék... De ami késik!!!!

potyka

Kacika, szépek nagyon a gyerekeid!
Mzx, Laura mindjárt fél éves!!! Kész kis hölgy!
Lilláról ne is beszéljünk!
Patti, az a sejtelmes kukis kép a hálón keresztül... :lol:
Bosek, jó nyaralást!
Márti, Kép
Ne is csodálkozz, hogy Marci megáll a feljődésben! :wink: De most majd...!!! :lol: :lol: :lol:

Jim, duplán számít.

"Zsírleszívás ára
Nagyon változók az árak, de az árak kb. 50-80 ezer forint közé tehetők. Ezek egy nagy tenyérnyi területet jelentenek, mint pl: comb belső fele, comb külső fele.. Ezek páros részek, úgyhogy meg kell szorozni kettővel az árat. Tehát egy comb külső része kb 2x60 ezer=120 ezer forint. A belső rész kisebb így azt mondjuk 2x45 ezer=90ezernek számolják.
Ez hasnál kb úgy néz ki, hogy ha alhas és felhas is, akkor az 4 tenyérnyi terület. Kisebb területet olcsóbban számolnak. Így a has kb 160-320 ezer forint.

A kért területen kívül jönnek a plusz költségek. Ez is változó.
Altatás: kb 60-90 ezer forint között van. Ez szintén orvos függő, illetve a műtét hosszától is függ.
Szorítóruha: amit műtét után kell 5-8 hétig hordani kb 15-20 ezer forint.
Ápolási díj: egy napos benn tartózkodás esetén ápolási díj is van. Szintén nagyon különböző, kb 15-45 ezer forintig mehet."
Vendég

Márti,
HURRÁ!! Drukkoltam már hogy húzzon el végre a banya.
NAGYON jól nézel ki!!

AZ oldalon jó sok kép lett, mind egytől egyik csodaszép :D

Patti, 8) ok :D

Bosek,
jó nyaralást!

Mézgombi,
Julcsinak jobbulást.
Vendég

Jó Reggelt!

Jim!
Én sokkal dagadtabb vagyok mint te, és punk-tum!
Te amúgy is már 70 alatt vagy, én meg szignálok!
Ezzel a beilleszkedéssel én is így vagyok.
:cry: :cry: :cry:
Zsírleszívás:
Háááát nekem ez a dolog nagyon nem tetszik!
Ez is csak egy műtét, és nagyon megoszlanak a vélemények erről.
Sokkal hamarabb vissza lehet szedni a kilókat!

Mézgombi!
Nagyon édesek a gyermekeid!
:lol: :lol:
Hannusnak szupi a fodrásza! :lol:
Vendég

Kacika!
köszi, de ez még azelőtt készült, mielőtt nem lettem Bálna!
Teljesen máshogy néz ki az arcom 74 kg-al, mint 52-vel! :cry:
Vendég

Mindjárt itt van Bencének a csaja Tifani.
majd rakok képeket!
Vendég

Jó reggelt :wink:

Márti!

HURRRRRRÁ!!!!
Édes Bencus!!

Kacika!

Szépek a gyerkőceid!A lánykád is(csak azért mert írtad egyszer h nem látod szépnek..sztem SZÉP!!!)
(amúgy sztem az én hozzászólásaimat nem olvassa Pati...különösebben nem érekel csak azért írom mert múltkor te filóztál ezen :shock: )

Mézgombi!

Tényleg hasonlítanak Tanddal a lánykáitok!!Szépek!! :wink:

Jim!

Én úgy tudom csak 3 gyerek után támogatja a TB a mell és hasplasztikát pszichológiai véleménnyel együtt.....legalábbis régen így volt......lehet h ma már azoknak sem :(
Én is viszolyognék egy műtéttől :? ...pedig anno nagy volt a pofám h megcsináltatom TB alapon a melleim...ma már marad a push up melltartó :lol: :lol: :lol:

Ginger!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz...kellene még több tápi a babádnak naponta...Sztem még ebédre adhatnál neki tápot főzelékek helyett...Írtad h nem kell neki...Próbáld meg mint Pepike,próbálj ki többet...és tényleg,nem próbálod többször mellre tenni??Hátha visszahozható a mennyiség...
Amúgy a 3/4 üveg bébiétel egyátalán nem gáz.Nálunk Olika egy üveggel simán bever.Én csak gyümit adok neki egyenlőre tízórai gyanánt.Néha még kap HA natúr tejpépet fürdi előtt ha az előző szopi után hamar megéhezik.
Én is kicsit szeretnék függetlenedni ahogy Pati is írta.....ezért is vezettem be délelőtt a gyümit..egyszerűen kell néha h egyedül is el tudjak menni akárhova.....

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Egy kicsit felhős az idő, és a mobilnet már nem találja a hálózatot. :roll: (Persze nemtom, van-e összefüggés. :oops: )
Szóval a szerkeszt gombom eltűnt, mire vissza tudtam lépni, úgyhogy Márti, BOCSI, hogy Bence helyett Marcit írtam. :oops:
Mézgombi, csudajó haja van Hannusnak! Jobbulást Julcsinak!
Vendég

Sziasztok!

Mi ma reggel már jó korán keltünk, mentünk útleveleket csináltatni Lillának és magamnak. :) Nem egyszerű egy okmányiroda... :(

Márti, örülök, hogy elment anyós, remélem jó sokáig nem is megy vissza! :) Nagyon jók a képek, csini voltál régen is és most is! Tetszik a "retusált" kép. :lol:
Én a Kaiser's-ban vettem, máshol még nem láttam, de én is a talin ittam először. :)
Potyka, jól tetted, hogy igénybe vetted a szakszemélyzetet, pihenjél csak, a fényképezőt meg valaki keresse meg, mert kiváncsiak vagyunk ám Rátok... vagy mind meglátogatunk Titeket! :)
Kacika, Mpatr, helyesek a gyerekek!
Mézgombi, Hannának csudaszép haja van! :)
Ginger, mi pont csütörtökön voltunk Csopakon, ha ezt tudtam volna... :)
Fanetta, tetszik a szamárlétra fotó! :) Ötletes! :)
Judit, igen én annó Lillával voltam a Kútvölgyiben, szerintem nem gáz, ha viszed Esztert is. :) Legalább megmutatod Vidának. :) (az én orvosom meg Tóth, nem Szabó :) )
Panny, biztos nagyon jó lehetett a buli, a képek is azt tanúsítják!
Tündérmanó, bocsánat, most javítottam. :(

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Niki! Hol voltatok útlevelet csináltatni? Én májusban akartam Borókának, de a Bkeszi okmányiroda június közepére adott volna csak időpontot. A Visegrádi u-ba meg nem akartam becipelni. Így május közepén, amikor Sopronban voltunk, ott megcsináltattuk kereken 5 perc volt az egész. :lol: Na, jó az útlevél kb. 10 nap alatt érkezett meg. Egyébként én simán kivittem akkor májusban Ausztriába útlevél nélkül shoppingolni. :lol:

Jim! Hasleszívás? Húú, apa nekem megígérte, hogy finanszírozza a mell és hasplasztikát a 3. gyerek után. De én nagyon beszari vagyok. Nem merem. Megpróbálom először tornával.
Nem akarsz ősztől baba-mama tornára járni. Van Bkeszin és telkin is. Pátyon meg van Ringató, ez olyan zenés mondókás foglalkozás.
www.ringato.hu

Mézgombi, Kacika, Mzx, Patti! Aranyosak a gyerekek. Végre Lauráról is látok képet. :lol:

Panny! Jó lehetett a buli. Én már tudom mennyi energia kel egy ilyen megszervezéséhez.

Pepike! Húúú, ilyen húzosak az árak az Állatkerti játszóban? Pedig mi is ott akarunk Petrának szülinapot! Na, jó nekem a tulajok ismerőseim. :lol: Remélem kapunk valami eksőn árat.

Márti! Hurrrrááááááááááááááá! Elrepült végre a banya!!!!!!! Jól zárjátok az ajtót, nehogy hamar visszajöjjön!!!!!!!!!!!!
Tök jól néztél ki rövid hajjal. Bár a vörös hajú képről nem mondtam volna meg elsőre, hogy te vagy.

Kép
Kép
Kép
petramama

Karamalz! Én üvegeset vettem már CBA-ban, meg most hétvégén a budaörsi Tescoban is. Mondjuk mindenhol felvásároltam a kirakott készletet. :lol: :lol: :lol: :lol:
És nekem csak a citromos ízlik!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama, mi Pilisvörösváron voltunk. Időpontot csak hétfőre adnak, állítólag ott is több hónap a várakozás, de a többi nap érkezési sorrendben intézik a dolgokat. 8-tól adnak sorszámot és fél 9-től vannak nyitva, mi 8:10-re értünk fel, de vagy 20-an voltak már előttünk. Kb. 1 órát kellett sorba állni. :)
Nem Ausztriába kell az útlevél, hanem mondjuk Horvátországba, Egyiptomba vagy Tunéziába... :(

KépKép
KépKép
mni

Mni, Petramama: a babóknak készült útlevél meddig érvényes?

(örülök, hogy rákaptatok a Karamalzra :) kár, hogy nincs részesedésem :) )
linocs

2 évig érvényes csak és 1500 Ft-ba kerül. :?

KépKép
KépKép
mni

nekem a Karamaltz nem jön be, még a citromos OK, de a sima..... :mrgreen: Ajánlom az epres Holsteint :wink: (én néha bodzás Szalont iszom, az igaz 1.4%-os de naggyon jóóóó)

műtét: úgy gondoltam annak idején, ha kibírtam a császárt, elmegyek orrplasztikára. (állítólag az a legrosszabb). Jelentem: a császár sokkal rosszabb volt! Szóval én már bármit kibírok, engem csak az ára tántorít el, pláne, hogy zsu leírta mennyi pontosan...annyi hitelt már nem vennék fel....amire meg összejönne rá a lé, addig lefogyok magamtól......talán.

petramama tornában benne vagyok. Csak rá kell szánnom magam és akkor már jó.

a milupa küldött tájékoztatót és azt a következtetést vontam le, hogy nem elég Martinnak a tejem, azért kel fel éjszaka 3-szor. (napközben szinte semmit nem eszik, üvegből is próbáltam, az sem kell neki). Úgy döntöttem, megvárom az 5 hót, utána annak függvényében, mennyit hízott, fogok adni neki gyümölcsöt, nem várom meg a 6 hót. Ti mit csinálnátok a helyemben? Anyám persze azt mondja, adjak neki már most, a férjem meg hülyét kap tőle, ő azt mondja várjam meg a 6 hót...
:?
Vendég

jim, a milupa abból él, hogy Te megveszed... én kivárnám a 6 hót, a gyümben kevesebb a kraft a tejnél pláne ha epres holsteiinel hígítod vagy sűríted :lol:

potyka

Horvátországba 2 évvel ezelőtt nem kellett útlevél :shock:

Tavaly meg voltam Olaszban, Bécsben, hazafelé Szlovénián keresztül jöttünk, sehova nem kellett.

Idén meg nem megyünk sehova, de szerintem jövőre sem :x
Vendég

jó, OK potyka: akkor te is Robi párti vagy. csak már olyan a fejem, mint egy zombi, hogy nem alszom éjszaka. :o Az orvos is lehurrogott oltáskor....

az epres Holstein tényleg jó és alkoholmentes kivételesen :wink: (van mangós, zöldalmás, azok is finik, mondjuk a citromos olyan, mint a Szprájt)

Babgulyást főztem meg hozzá pogácsát sütöttem, gyerekek, mindjárt kihányom, annyit ettem. Nem is lenne baj, ilyenkor olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy ennyit eszem :cry: :cry: :cry:

Ötöske mit csinál? Kérek képet!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?