Szia Nócika!
Amint említettem, nekem a doktornő csinálta az Istvánban.
és nem vagy buti! én sem tudtam, amig nem voltam...
Az Istvánban jelentkeztem a doktornőnél, simán fel kellett feküdni egy olyan nőgyogyis székbe és feltett egy katétert. (na jó, én elég rosszul viseltem, mert hajlamos vagyok, hogy elájulok és ez majd meg is történt, mert kicsúszott a katéter és újra kellett) De ez nem gáz, csak én elájuli vagyok
(illetve csak múltidőben, mert amióta lombikozom, már nem ájulok el, úton útfélen
edződik az ember lánya!!!!
)
Utána nacit visszahúztam, katéter a lábam közt és átvitt a kocsijával a röntgen épületbe. (rendes volt tőle, hogy ne kelljen gyalogolnom) ismétlem, soha egy fillért sem adtam
Utána vártunk együtt amig szabad lett a hely és bementünk. le kellett alulról vetközni és be kellett álni egy gép elé. A katéterhez csatlakoztattak valamit amibe a lötyi volt. A gépnek neki kellett dölni, és az lassan hanyattfektetett. Akkor nyomatták a lötyit a katérteren keresztül és ment a röntgen! Nekem mázlim volt, mert átjárhatóak voltak a vezetékeim
Utána kihúzta a katétert és mehettem. Délután görcsöltem, de estére már semmi bajom sem volt.
Túléltem. Nem kellemes, de ki lehet bírni! Hangsúlyozom, hogy mindenki másképpen reagál, ezért félni nem kell, lehet, ha mész ilyenre, akkor neked meg sem fog kottyanni!
remélem kimerítő volt a válasz
majd, írj, hogy mi lett Veled!, Tudtál e időpontot kérni...