Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket, és természetesen mi is kívánunk minden ünnepeltnek (utólag is) sok boldogságot.

Munka mellett egyre kevesebbet van időm leülni a gép elé, ráadásul Anna is többet szeretne rajtam lógni.
Voltunk egy gyors nyaraláson Debrecenben, ez volt Anna nagy ajándéka. Biztos ismeritek néhányan, van egy mediterrán élményfürdője a szállodának. Szerencsére fedett az egész, így nem volt gond, hogy elég esős volt az időjárás. Anna nagyon élvezte, már az óriáscsúzdát is bevállalta velünk a végén, sőt a vízesés alatt simán átúszott. Ez nekem azért nagy élmény, mert ő azon gyerekek táborát erősítette eddig, akik frászt kaptak ha egy csöpp víz az arcukra esett.

Szülinapra kerti partit tervezünk, így kérek mindenkit, druukoljon, hogy jó idő legyen a jövő szombaton!!!!

Ovira készülődünk már, többször emlegeti mindenki, hogy le kellene szokni a cumiról... ma azzal jött haza a bölcsiből, hogy szeretné kidobni a kukába a cumiját, mert már nem kell neki. Én mindenesetre eldugtam, de remélem, kibírja nélküle.

Most szaladok, mert közben lakást bombázunk szét...

Roberta

Kép
smici_robi

Voltam ma dokibácsinál, és BEFORDULT A KISLEGÉNYÜNK!!!!!!! Annyira szerettem volna, és lááám, sikerült, pedig a 35. héten még faros volt. Mindenesetre okos, és jó nagy a feje, 9,8 mm-t mért a BPD-re....nem kéne nagyon tovább növeszteni ezt a buksit, de sajna még zárt a méhszájam... Na, de holnaptól abbahagyom a magnéziumot, és hajrá :D Amúgy is görcsölgetek, már elég erősen néha. Zalánnal ilyen nem volt egyszer sem, olyan furcsa.

Roberta,
küldöm a szombati jóidőt 8)
és előre is gratula a cumitlansághoz :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rita! De jó!!! :D

Roberta! Tök jó idő van!!! Ment a drukk! ;) Ma vagy holnap lesz a nagy nap? (mármint a parti)

Ja és adós vok szülnapi képekkel...

http://s260.photobucket.com/albums/ii2/ ... 208544.pbw
szilbee

Szilbee,
tökjók a képek! Zalánnal együtt néztük meg, és nagyon tetszettek neki az ajándékok! Ő is kapott egy annaéspetit, meg bicajt is, a bukósisak is király 8) És kiszúrta, hogy van egy kistestvére is :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Utólag is minden név-és szülinaposnak minden jót kívánunk!

Nagyon jók a képek!

Mi jól vagyunk nem történik semmi különös velünk,dolgozom elég sokat.
Mirtill már megszokta,hogy nem vagyok itthon szerencsére nincs semmi gond.
Remélem az ovi is könnyen fog menni bár én eléggé izgulok.Ő már nagyon várja.Megvettük az ovis zsákot remélem nem lesz nagy a szekrényébe.Az ovi csak aug.25-én nyit ki így meg sem tudom kérdezni.Mi is megyünk már 25-én igaz akkor még csak játszani minden nap aztán szept.1-től élesben.

Még mielőtt elkezdjük az ovit szeretném beadatni a bárányhimlő elleni oltást.Akik megkapták volt vmi mellékhatása az oltásnak?
Holnap megíratom és aztán majd vmikor beadják.Kicsit izgulok miatta rem.nem lesz semmi szövődménye.

Sziasztok!
Teszek pár friss képet!

Kép

Kép

Kép

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Jók a képek!

Vani egyre jobban útálja az ovit. Pedig még nem is jár. Sokat jártunk pedig arra. benn is voltunk május, júniusban, szerette nagyon. Most, hogy tudja anya nem lesz ott, nem akar járni. Ő jön velem dolgozni, vagy inkább itthon marad főzni.
persze nem lepődök meg ezen, hisz nagyon anyás.
Tegnap osztálytalálkozón voltam és Vanessza zokogva telefonált, hogy jöjjek haza, nem tud nélkülem aludni.
Hogy mi lesz az oviban, fogalmam sincs. De remélem sikerül beszokni.

Kismamik, helyzetjelentést kérünk!

Kép
patrisa

Hahó!

Megvagyunk mi is. Ma voltam UH-n, minden rendben, 2830 gr-ra becsülték Csongit. :)

Hrk :)
Jaj nagyon örülök, hogy befordult a kismanó!

Roberta :)
hogy sikerült a kerti-parti?

Ildiko :)
mi beadattuk az oltás bari ellen, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltunk, még csak bágyadtságot sem.

patrisa :)
sajnálom, hogy most ilyen kis negativ az ovival, de hátha a kis pajtások meghozzák a kedvét.

Én még mindig a pelus miatt aggódok, elkeseredek, tanácstalankodok :(

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Köszi.Ma hívtam a dr nőt szerdán 10-re kell vinni.Megvizsgálja és ha rndben van beoltja.Remélem neki sem lesz semmi baja.Nem hiszem,hogy a főnököm elenged így apa viszi el pedig szeretnék ott lenni.

Mirtill is még mindig csak pelusba hajlandó kakálni.Pisilni már nem hajlandó bele.Ha kakál és közben rájön a pisi leveszi a pelust és a bilibe pisil.
Kb.1hónapja belekakált a bilibe de akkora sokkként élte meg,hogy utána 3napig nem kakált.Úgy döntöttem,hogy nem erőltetem majd egyszer csak elhagyja.

Mirtill várja az ovit,megbeszéltük,hogy senkinek nincs ott az anyukája és hogy az alvás után megyünk érte.Úgy tűnik,hogy megértette de majd kiderül.

Mirtill mostanában nagyon szeret memória kártyával játszani.Nagyon ügyes mindig megtalálja az összes kártyát.

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Ildikó! Vaninak is nagy kedvence mostanság a memória. Mindig ő nyer, pedig nem hagyom magam. Ja és kártyázik ezerrel. :lol:

Az ovit nyilván már nem is fogom említeni, mert egyre rosszabban tűri már azt is, ha szóbakerül.

Minyu! Örülök, hogy minden oké!

Rita?

Kép
patrisa

Ildikó! Súllyal hogy álltok? Eszemben voltatok ugyanis a 3 éves státuszon. Levente 1 év alatt 1 kg-t hízott (csupán) viszont nőtt 8 cm-t! (a mi centink szerint) A kis hurka-gyurkánkból akkora ifiember lett, mint egy 5 éves.
szilbee

Én jól vagyok, köszi, sajna túl jól :lol: Csanád baba fityiszt muatott a frontra, Zalán tegnap 3 órát aludt délután, pedig tesók :lol:

Legközelebb holnap délután szülhetek, mert Levente tegnap visszament Erdélybe, és holnap jön megint. Egyelőre semmi jele, hogy bármi történne, holnap reggel megyek méhszájvizsgálatra, meg ctg-re. Azért nem bánnám, ha a dokibácsi mondana valami fejleményt, de megegyeztünk abban, hogy nem piszkál meg...Pedig lehet, hogy jobban járnék...

Ildi, Minyu,
És az oviban mit szólnak a pelushoz? vagy nem is tudják?

Patrisa,
Hátha megjön a kedve, van még ideje hozzászokni a gondolathoz!

Szilbee,
Mekkora Levente? Zalánnak 96 cm-t mértek (szerintem kicsit több), és változatlanul 12 kiló :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rita! 101 cm és 17 kg.
szilbee

Sziasztok!

Rita!
Mirtillnek már nem kell a pelus csak a kakához.Nem tudják az oviban de mivel mindig este kakál nem hinném,hogy gond lenne az oviban.Alváshoz sem kell már hónapok óta.Ma beszéltem a védőnővel azt mondta,hogy hagyjam majd leszokik róla.Nem merem megkockázatatni,hogy nem adok rá és inkább visszatartja.

Szilbee!
Mirtill most elég jól eszik,hízogat is.Nem tudom a súlyát de kb.13kiló lehet.Tudom,hogy ez kevés de ha azt vesszük nem egész 1év alatt 2kilót hízott.A magassága:100,5cm.
Majd szept elején megyünk a státus vizsgálatra és 19-én pedig vissza az endokrinológiára.
Kíváncsi vagyok mit fog mondani a doki.
Én most nem látom annyira soványnak már a bordái sem lógnak ki.

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Ildikó! Az egyik szomszédunk kisfiam (3 és fél éves) 13 kg és 100 cm. Szerintem normális ez a súly! Remélem mindent rendben talál a doki, de hát miért is ne találna... :) Drukkolok!! +++++++++++++
szilbee

Szilbee,
17 kiló :shock: és hol hordja? Nem látszik rajta!!!

Ildi,
Nálatok is ilyen jól kiszámítható a kaki? ZAlán általában ebéd közben kakil egyet :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rita! A magassága miatt szerintem eloszlik rajta. :) De egy picuri úszógumi azért akad.. ;) :lol: pedig nagyon sokat mozog...
szilbee

Rita!

Igen mindig este van kaka.Nagyon ritka ha napközben van.De nem is bánom mert legalább éjszakára könnyebb a hasa és jobban alszik!

Ma megkapta a barihimlő elleni oltást.Megmérték mivel a doktornőnek a mániája a magassága.101cm és 13kg.Már megállapították,hogy alkati magasnövésű.De azért gondozásba vagyunk véve biztos ami biztos.
Mindig azt hiszik az utcán,hogy már rég ovis és megdöbbenek amikor kiderül,hogy még nincs 3éves.
Biztos csinos csajszi lesz belőle! :D

Kép
ildikó74

[b]Anna! Nagyon boldog szülinapot kívánunk! A kertipartyhoz pedig jó időt :)

Kép
patrisa

[b]Anna! Nagyon boldog szülinapot kívánunk! A kertipartyhoz pedig jó időt :)

Kép
patrisa

Anna!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk! A kertipartyhoz pedig jó időt :)

Kismamik, még egyben???

Kép
patrisa

Bocsi, kicsit sokszor ment :?

Kép
patrisa

Mi még egyben. Sajna hajnal óta hányok igy pihizek :(

Viszont!

HRK Ritánknak megszületett pénteken a 2. babája! (majd jön és jól elmeséli remélhetöleg, mi hogy történt!) Innen is minden jót kivánunk nekik!

Kép
Kép
Kép
minyu

Juj, tényleg? Jaj, de jó!
Rita, gratulálunk, ezek szerint megvárta apáját a kisöcsi?
Ha lesz időd gyere mesélj, megöl a kíváncsiság
:)

Minyu! Mi lett veled? Ettél valamit, vagy érzi a szervezeted, hogy tisztulni kell, jön a baby?

Kép
patrisa

patrisa :)
sztem csak benyaltam valami kis virust, mert mára már jobban vagyok, étvágyam is van és nem is hányok.
Bár éjszaka volt 3-4 elég erös keményedésem, nem hiszem, hogy itt van még a mi idönk :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee

Sziasztok!

Rita!
Gratulálok a 2. babóhoz, remélem, minden oké, jól vagytok mindannyian!!

Köszönjük a drukkokat, jól sikerült a parti, bár az időjárás többször is megpróbálta kedvünket szegni. 3 futózápor kapott el minket, de mi rutinos grillezőként már a garázsba terítettünk, így semmi nem ázott el. A tortára egy 7-es és egy 3-as szám is felkerült, mivel a nagypapa a 73., Anna meg a 3. szülinapját ünnepelte. Kéepeket is igyekszem feltenni Nektek, csak most lakást rombolunk, így nem igazán jutok gép közelébe.
Anna egyenlőre még várja az ovit, cumi már tényleg csak az alváshoz kell. 25-én lesz szülői értekezlet az oviban, aztán szeptember 1-től beszoktatás.

Minyu
Hogy vagytok?

Minden mostanában ünneplőnek sok boldogságot!!!
Ha túl leszünk a rumlin, megpróbálok sűrűbben jelentkezni.

Roberta

Kép
smici_robi

Rita! Gratulálunk!!!!!!! :D :D :D :D

Minyu! Örülök, hogy csak ilyen gyors lefolyású volt! Vigyázz magadra!!!! Kezdődik az NST-s időszak neked! :wink: :D Beszámolókat várjuk!!! 8)
szilbee

Bizony Minyu! :)

Andriskának nagyon boldog szülcsinapot kívánunk!!! :lol:

Kép
patrisa

Vaninak boldog szülinapot kívánunk!!!!

Kép
tikó

Vanessza! :D

Kép
szilbee

Andris! :D

Kép
szilbee

Csak egy gyors bekukk :D
Andris, Vanessza,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Háát, csajok, mit mondjak nem volt egy sétagalopp... De a lényeg, hogy 2008.08.08-án 16.12-kor megszületett Rózsa Csanád Balázs 3500 grammal és 56 cm-el, nagy fekete hajjal. Volt gátmasszázs ezerrel, de nehezen tágultam, így egy pici gátmetszés azért volt. Hétfőn már hazajöhettünk, tegnap édesangyalka volt, ma meg alig aludt valamennyit. Kicsit nehéz, de majd beleszokik szegénykém. Zalán pörög, csapkod, kiabál, rohangál stb.
Majd jövök, amint tudok.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szülinaposok!
Isten éltessen minden kis 3 éves lurkót!!!

Ismét nagy grat! És kitartást, sok eröt az összecsiszolódáshoz.

MI jól vagyunk, tegnap voltam dokinál, méhszáj zárt, minden rendben. Pénteken megyek elöször nst-re, és mennem kell vérvételre is, 25-én dokihoz újra, aztán ha addig nem történik semmi, 1-én befektet megfigyelésre (a korábbi csaszi miatt)

Kép
Kép
Kép
minyu

Tyü, de nagy a kihalás...

Pénteken voltam nst-n, volt néhány szép görbém, de mivel azóta se nagyon érzek semmit, ezért gondolom csak megmutatta magát a ded.

Ami miatt most jöttem, SOS. Valaki irta, hogy szokott e-bay-ezni. HELP ME!!!
Ready-bed-et akarok venni Nándinak anyuékhoz. Kb ilyet: http://cgi.ebay.com/Sesame-Street-Ready ... otohosting

(ööö, lehet, hogy szét fogom huzni az oldalt a linkkel, bocsi... :oops: )

Na, szóval mit kell csinálni? Regisztrálni? Irni? Honnan tudom, mennyi a posta? Mi az a paypal? Jöhet priviben is, nemtom, mennyire közérdekü. (bár legalább telik az oldal... :roll: )

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Sajna én nem e-bayeztem még sose, de tökjó ez az ágyikó :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Minyu! Én csak ezt találtam a paypal-ról... eddig nem is hallottam róla...

http://hu.wikipedia.org/wiki/PayPal
http://vbence.web.elte.hu/paypal-leiras.html

(Van még egy pár ilyen a google-ben...)

Hát nem"tom segít e vmit. :? :roll:

No és itt egy fórumos link...
http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=857

Klassz az ágy! 8)
szilbee

Tényleg jól kihalt a topic. Minyu, azt hittám már Te is megszültél :) .
Sajnos ebben én se tudok segíteni.

A szülinapos köszöntéseket köszönjük szépen. Majd rakok már fel képeket.

Rita! Mi újság otthon? Milyenek az éjjelek, nappalok? Fotók?

Kép
patrisa

Rita! Képeket teszel még??!! És hogy telnek a mindennapjaitok otthon? Levente otthon van veletek?

Minyu! Még 2 in 1? Az nst-ről is várjuk ám a beszámolókat!!!
szilbee

Szilbee :)
Jaja, még egyben, bár hajnalban vacilláltam, hogy induljunk-e olyan klasz 7 perceseim voltak :lol: De aztán vissza tudtam aludni (nyilván annyira nem volt durva, ha ez sikerült)
Szomszéd néni szerint már nagyon lent van a pocakom (a szomszédoknak mindig vannak ilyen klassz megfigyeléseik), de ma még el akartam menni oviba, bejelentkezni, aztán este meg IKEÁ-zni apájával :)
Nst holnap, majd irok, mi volt.

Ovi: hát, majdnemhogy feleslegesen mentünk, mert (bár azt irták, hogy aug 21-töl lehet menni részletes felvilágositásért), csak hétfön lesz az alakuló értekezlet és akkor tudják meg, ki lesz a kiscsoportos óvónéni, ö osztja majd be a gyerekeket a beszoktatáshoz, ezután tudjuk majd meg, mi lesz a jele... Hát mindegy, legalább ott voltunk.

jaja, ide is kérünk képet. Én az augusztusiaknál megskubiztam, nagyon édes! Mutattam a Zuramnak is, mondta, hogy olyan füle van a képen, mint egy tündének. Hja, kérem, aki sci-fi rajongó....

Kép
Kép
Kép
minyu

Én is épp az ovit akartam szóba hozni. Mi is ma voltunk, hátha tudunk valami pontosat. Bár nekünk már megvolt egy ideje, hogy kik lesznek az óvónénik, de jelet, egyéb instrukciókat csak a szülőin kapunk majd. Egy hét múlva kell érdeklődni, mikor lesz. Beszoktatás szept. 3. hete. :oops:

Voltunk tanácsadáson. Hááát, nem volt egyszerű. Torkaszakadtából ordított, egyszer megszökött úgy csupaszon, a fogait össze szorította, se súlyt, se magasságot, se vérnyomást, se körfogatot nem engedett megnézni. A hosszát én mértem meg a védőnő segítségével: 101 cm. A mérlegre meg közösen álltunk rá, majd én egyedül (így mindenki hallotta hogy én mennyi vagyok :evil: ). Súlya 16,5 kg.
Rendesen megizzasztott a csaj...mit tesz az, ha évente egyszer lát orvost, azt is csak tanácsadáson. (szerencsére)

Kép
patrisa

Sziasztok!

Minden szülinaposnak boldog szülinapiot!

Ovi:Mi már hétfőn kezdünk.Még azon a héten csak játszani kell menni az udvarra majd szept.1-től már ott is kell hagyni.1hét szabit kaptam remélem ennyi idő elég lesz!
Már nagyon várja én nagyon izgulok!
Már mindene meg van, apuci a jelét is rávarrta már a ruhákra!
Szóval startra készen vagyunk!:D

Mi szept.1-én megyünk tanácsadásra.A vérnyomás méréstől kicsit tartok.
Mirtill 2hete volt 101cm és 13kg.

Teszek pár fotót!

Kép
Tornászlány:)

Kép
Kép

Kép
ildikó74

Minyu,
akkor készülődik kifelé a kisöcsi :D Képet szeretnék feltenni, de megint bajlódok vele, egyszerűen béna vagyok :twisted: Mostmár odáig jutottam, hogy a Windows fotótárba mentem a képeket, de kicsinyíteni nem tudom.
Más is mondta, már, hogy tündés a fülecske 8)

Amúgy jól vagyunk, köszönjük, hasfájás tegnaptól van, vagyis tegnap volt. Remélem nem lesz nagyon rossz a helyzet, mert annyira jó baba Csanád!
Zalán szereti nagyon, puszilgatja állandóan, néha durva kicsit, de megpróbálok nem ideges lenni rá. 2 napig ő is cumizott, azt hittem hülyét kapok, amikor megláttam a szájában :shock: Anyu mondta, hogy hagyjam, és már eszébe sem jut. Csanád viszont szereti a cumit, ez tök furi, mert Zalán nem fogadta el. Éjjeleink változatosak, most aludtunk, egy szopi volt csak, de szokott nyűglődni is, de csak nyöszörög, nem sír.
Tegnap jól beégettem magam az ügyeletes dokinál :oops: Meghőmérőztettük csanádot, mert nagyon fájt a pocakja, és közben megnéztük a lázát, ami 38,1 volt popsiban. Az ügyeletes mondta, hogy vigyük be. tegnap kicsit tovább kinn voltunk a melegben, féltem, hogy nehogy hőguta legyen. Aztán indulás előtt jöttünk rá, hogy nem ráztuk le a hőmérőt...a gyereknek kutya baja, 37,1 volt a hőmérséklete :lol: na, eldugulok...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hahó, merre vagytok? Minyu? Még egyben?

Ígértem képeket:
Kép sátorban

Kép a szülinapján

Kép torta

Kép Szegeden

Kép
patrisa

Hahó!

Vagyok még egyben, csak lusta vagyok...

Voltam dokinál tegnap, méhszáj zárt, magzatviz elegendö, lepény jó állapotban, egyelöre semmi nem utal szülésre, igy most az az álláspont, hogy 1-én befekszek, 2-án megvizsgál a doki és a föorvos és mondanak valami okosat. Jelenleg annyira fenn van a méhszáj, hogy meginditani sem tudnák (mert a csaszi miatt csak méhszájkatéterrel tudnának inditani), tehát vagy várunk a csodára, vagy miután befekszem és a föorvos is jóváhagyja, akkor kérhetek császármetszést...

Hát most várunk. Majd irok, legkésöbb vasárnap, aztán majd tudositunk, vagy én, vagy bkriszta :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy, megint eltüntünk, de hát a nyár..... :)
Köszönjük szépen a szülinapos köszöntőket, mi is viszont kívánjuk Vaninak és Mirtillnek aki a következő lesz.Kép
Megjöttünk a nyaralásból, nagyon szupi volt Bulgária. Csak az autózás volt rengeteg. Még ki se értünk a városból már kérdezte, mikor érkezünk meg. Délben indultunk és hajnali 6 ra voltunk ott. Andrist ki se lehetett szedni vízből,hogy a partot mint óriás homokozót már ne is említsem.
Kép
Családi problémák miatt Ada megint bölcsibe jár, bár nem akartam erre az egy hétre visszavinni.Remélem nem zavarja meg hogy jövő hétfőn már az oviba megyünk. Szivecske jelet választotta és nagyon készül. Három mostani csoporttársa is jön vele, lesz ismerős.
Három éves státuszon még nem voltunk, de a doki néni szerint ha lehet két hétig ne is menjünk olyan sokan vannak bejelentkezve.
Ha lesznek adatok írom.

Minyu!Drukkolok!!!!

Kép
flocika

Sziasztok!

Flocika!
Előre is köszönjük!Már nagyon várjaés nagyon készül a szülinapra!
Mindenkinek mondja,hogy augusztus 30-án lesz a szülinapja és Ő 3éves lesz!

Képzeljétek tegnap elmentünk az oviba egy kicsit ismerkedni és azt mondta az óvónéni,hogy menjek el és meglátjuk hogyan reagál Mirtill.Egy félórát hagytam ott elég jól ment,állítólag nem is keresett.Nem nagyon játszott a gyerekekkel.MIkor visszamentem mondta,hogy:"Anya akkor menjünk innen".Ma már Apával volt és már másfél órára kellett otthagyni.Ma már összebarátkozott egy kislánnyal,játszottak de amikor Gábor ment érte már picsogott egy kicsit.Azt mondta azért mert azt hitte,hogy senki nem megy érte.Kíváncsi leszek a holnapi napra.Sajnos én nem tudok vele menni mert nem kaptam szabit de jövő héten itthon leszek,akkor lesz keményebb mert már ott fog enni és aludni!
De a lényeg,hogy elkezdtük és remélem ügyesen beszokik!

Minyu!
Drukkolok!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Sziasztok!

MINYU baratnoje vagyok, es engem ert a megtiszteltetes, hogy tovabbitsam az O uzenetet:

2008.08.27-en 03:30kor megszuletett Nyika Csongor. 3310 gr, 56 cm, egeszseges gyonyoru baba!"

Sikerult a termeszetes szules :D Nagyon-nagyon ugyesek voltak!
En ilyen fitt Anyukat meg nem lattam, 1 oraja sem szult, de mar csacsogtunk :D

Udv:
A Buszke Baratno

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta! :D
Add át légyszi Minyunak, sok boldgoságot és sok tejcsit kívánunk!!! :D

Húúúú szép hosszú baba lehet! :D

Kriszta! Neked pedig gratula a várandósághoz! :D
szilbee

Azta! Most olvasom Minyu írását, hogy tegnap este még semmi jele szülésnek, erre hajnalba már baba van. :D Nagyon gratulálunk mi is, és minden szépet és jót kívánunk! ÁÁÁ, szóhoz se jutok, örülök nektek nagyon. :lol:

Kép
patrisa

HATALMAS GRATULA MINYUNAK ÉS CSONGINAK!!!!!!!!!!

Kriszta,
Köszi a jó hírt, és add át a gratulációnkat lécci és sok-sok tejecskét kívánunk, meg persze egészséget :D
És gyere majd, hogy mi van veletek is, lassan te is szülni fogsz, ha jól láttam :lol:

Az én kisfiam pedig jó evő, 2 hetesen mérte a védőnéni 4 kilósnak, hízott 70-et 8)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?