Sziasztok !!!!
Huuuu lányok, csak kapkodom a fejem a Bibione-s képeteket látva, mert valóban eléggé különbözőek.
Így már érthetőbb a véleményetek.
Kriszti!
Hát a képeid tényleg nem semmik, ez a romos, koszos tengerpart nem éppen szívmelegnető látvány, teljesen meg is döbbentem, hogy lehet egy üdülővárosnak ilyen része.Hihetetlen, de tényleg. Szállással is jól kibabráltak Veletek, nekünk hasonló élményünk Horvátországban volt. Én Bencével a kocsiban maradtam, míg a férjem ment elkérni a kulcsokat. Megnézte a szobát és lehangolva jött értünk, azt mondta itt nem alszunk az biztos. Penészes fürdőzuhany, koszos padlószőnyeg, beázott falak... Kivertük a balhét és igaz kaptunk egy jobbat, de közelsem volt olyan amilyet elvárhattunk volna. Így mi Horvátországba sem igen vágyunk vissza.
Oké, hozd a Római parti-s képeidet, várjuk. De jó, hogy megy a töltögetés Neked is, látod a Bibionés képekkel bele is lendültél, csak el ne veszitsd a lelkesedésedet.
Anita!
Tényleg jók az olasz képeid, Krisztiétől merőben eltérnek. Ekkora különbséget........
Ezek után végképp nem tudom hova megyünk jövő nyáron.
Mondjuk még van idő addig agyalni rajta.
Pintyus!
Valóban programdús lesz a szerdád, de próbálj meg a talira mindenképp eljönni, jó?? Sajnálom, hogy Anita, Évi, Krisztiék tutira nem jönnek.
A hétvégén sem unatkoztatok amint látom, zajlik az élet körülöttetek is.
Nosztalgiázás? Háááát.... igazán az esküvői fényképezkedéskor nem is nagyon figyeltem a tájra, a fotós mondta mikor hova, hogyan álljunk, mi meg csináltuk , meg végig röhécseltünk. Meg a vizimalomra emlékeztem, kb. ennyi.
Alízéknak talán ma délután kötik a netet.
Zsebi baba!
Ha nem gond, hozzál már medencés party esküvői képeket is, biztos szuperek lettek azok is.
Meddig volt rajtad a menyasszonyi ruha, és milyen volt a "menyecske"-ruhád ?
Azért írom idézőjelbe, mert medence mellé fürdőruhát tudok inkább elképzelni.
Évi!
Szépen haladtok Ti is, igazán otthonos már biztosan a házikótok. Szasza baba szép helyre fog érkezni.
Jajj, jót mosolyogtam, hogy az Uh -asztalról alig bírtál felülni, felállni.
Bencémmel voltam terhes, január 6.-ra voltam kiirva és karácsony előtti héten a dokim fogta a kezem úgy tápászkodtam fel arról az ágyról ahol tapogatta a pocimat.
Cseppet sem volt cikis helyzet , gondolhatod.
Magamtól is felültem volna valahogy, de döcögősebben ment volna az tuti. Férjemnek mikor elmeséltem jót nevetett a szitun.
Itthon is külön rituálé volt kimászni az ágyból reggelente az utolsó hetekben.
Ma reggel a lányom ébresztett, hogy menjünk már a bölcsibe.
Tegnap ugyanis megbeszéltem vele, hogy ma mindenképp benézünk. Reggel 9-kor már ott voltunk.
Mondanom sem kell, el sem akart jönni. Pedig ma csak a jövő heti szoktatás kezdetét beszéltük meg, emiatt mentünk. Nagyon kiváncsi leszek ha nem leszek vele akkor is ilyen vagány csaj lesz-e . Bár itthon mondogatom neki, hogy míg ő a bölcsiben játszani, enni, aludni fog addig nekem a munkahelyen kell dolgozni, és ha befejeztem a munkámat majd sietek érte. Dorka válasza erre: hó-hó! (Jó-Jó!)
Bölcsiből elmentünk apához a munkahelyre, onnan az Interspárba bevásárolni, majd haza. Délután meg valószínúleg elmegyek abba a boltba amit a lányok ajánlottak (Borbíró téren). Aztán estefelé meg elmegyünk a doktor bácsihoz igazolást kérni a bölcsibe . Minden fontosabb teendőt el akarok intézni míg Bence anyuméknál nyaral, mert egy gyerekkel mégiscsak könnyebb kimozdulni, mint kettővel.
Július hónapra már teljes havi fizetést kaptam, gyedes időszakomnak vége.
Mit ne mondjak 40 ezerrel többet kapok. "Családbarát, bababarát " a rendszer nagyon, mondhatom
Gyes összegéről meg jobb ha nem is beszélünk.
Szép napot Mindenkinek!!!!