Sziasztok!
Látom a mobil gyerekek már sokkal több időt igényelnek! Mindenki havazódik.
Ancsa
hát ez tényleg nagyon jó hír. Nagyon ügyeske Réka baba és hogy már 9 hónapos! Az alvásról amit írtál bevallom nagyon megnyugtatott, mert nálunk uez a helyzet, csak már nem akartam írni, mert Sára sose volt egy alvásfenomén. Szörnyű! Te hogy bírod? Mert én sajna minden humorérzékem elvesztem az éjzaka közepén, amikor fel-le járkálok vele és látom, h már pirkad, én meg még max. másfél órát aludtam össz. Az a baj, h ha egyedül lenne, simán visszaraknám az ágyába, hogy csináljon, amit akar (az se baj, ha sikongat, viháncol), de így hogy Julcsi ott fekszik tőle 2 méterre, nem engedhetjük meg, hogy nagy hangzavart csapjon, mert akkor a nővére se aludna. Engem az vigasztal, hogy ennek is vége lesz pár hónapon belül. Emlékszem, Julinál is volt egy ilyen éjjeli bagoly epizód. Akkor egyszerűen kiköltöztünk a nappaliba, hogy még a forgolódásunkkal se zavarjuk az alvókáját, és mivel nem volt mire felébredni, elkezdett max. 1x kelni, és tejcsi után gyorsan be is aludt. Próbáljátok ki, ha van lehetőségetek!
Kia
de szép a lánccal Levi! Jaj, ez a felállok, ha beledöglök is, engem már nagyon kikészít! Sára uis, mióta kifejlesztette felálló hadműveletét, egész egyszerűen nem játszik semmivel, nem érdekli semmi, csak a legabszurdabb helyeken való felállás. Már folyik róla a víz, tök ki van fáradva, de akkor is... Meg hát rámol! Most visszakapom, amit az elmélyedős-molyolgatós Juli elmulasztott! Duplán! Ma azon kaptam, hogy - rendkívül gyanús 2 perc nyugi után - rágcsálja a gyapjú szőnyeg bojtjait (meg a mellette lévő sanzavera levelével próbálkozik
). És még ő van kiakadva, ha elveszem. Asszem már csak a járás fog segíteni ideig-óráig, de ő nem lesz egy "akkor most szépen kipakolom a kosarat, meg visszapakolgatok és nézegetem az érdekes játékokat" típus az biztos.
MEgyek is, mert ma még 1x aludt, az meg már 5 órája volt és újabb kísérletet teszek az elaltatásra.
Még jövök, ha sikerült.
KM