Sziasztok!
Én is vagyok, csak olvasok (ha van mit...
) Meg voltam valakinél, aki "megvizsgált" és most elvileg járok hozzá gyógyulni. Ez kicsit fura dolog, kevesen hisznek benne, inkább úgy írom, hogy természetgyógyász, de még annál is alternatívabb dolog. Szóval megnézett és azt mondta, hogy egyszer rég fenékre eshettem és összébbtolódott két csigolyám, az is probléma lehet a fogantatásnál, de a lényeg, hogy már legalább 5 éve bújkál bennem egy bakteriális fertőzés, ami újra és újra előjön, e miatt kicsit be van gyulladva a méhem, meg a petefészkeim, de nem vészes. Ja! És a húgyúti részekben, meg a belekben is megvan ez a baci. Itthonra mondta, hogy 90
fokban mossam ki az összes bugyimat, hogy ne kapjam vissza a fertőzést. Hát ezt nem biztos, hogy megteszem, mert el tudom képzelni, hogy hogy néznének ki a bugyijaim 90 fokos mosás után...
Nem is értem ezt hogy gondolta... De mindegy is, mert azt mondta, hogy páromnak is el kéne jönnie vizsgálatra, mert valszeg benne is bújkál a baci, tőlem elkaphatta.
Lyndee!
És itt jön az édes házasság része!
Nagy lelkifurim volt, mert ő nem hisz az ilyen alternatív gyógymódokban, úgyhogy sokáig rágódtam, de végül titokban mentem el. Utána meg a lelkifurim csak nem hagyott nyugton, elmondtam neki, és azt is, hogy neki is el kéne jönnie. Édes volt, mert mosolygott amikor kérdeztem tőle, hogy most haragszik? most hülyének néz? stb... De megbeszéltük, hogy én nyugodtan menjek, ha engem megnyugtat és én hiszek benne, de ő nem hisz, ő nem jön. Majd ha a megbeszélt egy év letelik és addig nem jön össze a baba, akkor eljön velem rendes dokihoz, ha az nem használ, akkor hitetlensége ellenére kipróbálja ő is ezt az alternatív dolgot. Csak azt "szabta" meg, hogy több ilyet nem találok ki.
Szóval most ide járok, de utána nem találom ki még, hogy egyéb alternatív helyekre is el akarok menni.
Szóval meg tudtuk beszélni, senki nem haragszik senkire és senki nem erőlteti rá a másikra a saját akaratát. Hát ennyi!