Sziasztok Tündi és Alziza!
Bocsi,hogy csak most írok,de nem igazán emlékeztem,hol volt ez a topik.Keresgélni meg eddig nem értem rá.
Most viszont tegnap este óta-ma estig,csak egy fiam van itthon,ráadásul a legalvósabb...és evősebb
.Apuék elvitték a fiúkat Paksra,mi Dunakömlődön lakunk,ez kb 5 km onnan.
Szóval júli 8-án 13.58 kor érkezett Zsombor...3,51 kg és 54 cm.
Hétfőn befeküdtem,és tudtam,hogy másnap császár.Ez annyiból volt rossz,hogy utálom a várakozást.Mivel nem sűrgös volt a műtét,így akkor jöhettem,ha volt hely a műtőben. A főorvos azt mondta kell kapnom valami indítót,hogy "kicsit besokkolják a babát".Reggel beöntés,majd várakozás.Kaptam egy kis fájáserősítőt dél körül,kb 3 cseppet,de a kisfiam befeszített tőle és nagyon lement 50-re a szívhangja,így ezt le is vették.
Gerinc érzéstelenítést kértem-ahogy az első kettőnél is.Nagyon kedves volt az altatós hölgy is ,mikor kivették Zsombit,mondta,hogy majd a 4. lány lesz.Mondtam neki,hogy férjem szeretne még...de nem a lány miatt (bár én azért nem bánnám,ha esetleg bevállaljuk és nunis lenne)
De azt hallottuk,csak 3-at engednek.Mondta a hölgy,hogy megkérdezi.Épp vartak már,és azt mondta a dokim,hogy nekem lehet!!!-ez gondolom attól is függ,hogy mit lát bent?!!)
Este már finoman mozgattam a lábam,szerintem így előbb kiment a zsibbadás belőle.Másnap reggel 5 kor meg már fel is kellett kelnem megmosakodni-másik császárjaimnál 24 óra fekvés volt.Csak a csövek zavartak .Volt a vágásomban is -első kettőnél nem volt.
Hálisten elég hamar regenerálódik a szervezetem,így elég hamar kivette a dokim.Este már törökülésben vacsiztam,meg is lepődtek rajta.Most volt a leggyorsabb a felépülésem,szerintem amiat,hogy nem kellett 24 órát feküdni.
Alziza!Írtad,hogy szeretnétek negyediket.Nekem még vannak kétségeim,csak amiatt,hogy olyan hülye világ van,hogy fogom felnevelni és elindítani őket.Voltak kétségeid,vagy vannak,és ha igen hogy oszlattad el???
Szép napot!
Bocs a regényért!!!
Betti