sziasztok, sikerült visszaolvasni!
nem voltunk a szüleimnél a hétvégén, mert Kerepesen laknak és most volt a forma1, baromi nagy dugó van ilyenkor. de nem akartam mondani pénteken, h nem megyünk, mert én tutira vettem Dita és Kata poz tesztjét, és nem akartam, h miattam lemaradjatok róla .
Dita: hát nektek most nagyon kijutott a rosszból! autó karcolás, sátortörés. de a legrosszabb a szemét piri!! nagyon sajnálom!
pedig állmodtam veletek (veled és Katával) , de abban jó hírekre jöttem ide!! még tegnap is gondoltam rád, h tuti fogsz egy tesztet lőni.
Monic: én is kérném priviben a baba nemét!!! és akkor h választotok majd nevet?? mert hát te tudod, a párod nem, de akkor kell készülni 1 fiú és 1 lánynévvel is! hát ez vicces lesz!!
Boni: fatörzs lábak!! jó h van humorérzéked!! el tudom képzelni, h milyen lehet, de kitartás, 1 hét és mindenért kárpótolva leszel, amikor I. Rettegett Zsigit kezetekbe veszitek!!
Évi: pocak!!!
Dorcusz tündéri, h ennyire gondoskodó!!!
pocakod nagyon szép, de hatalmas!!! persze valóban alocsony vagy és 2 tesóka van , de nem semmi!! persze nőjjenek csak szépen, az a dolguk!!
de nekem 21 hetesen nincs ekkora !
mi lesz majd veled később!
Mara: sajnálom a nega tesztet!
ir kezelése nem ciklusfüggő! ha metformint v más metformin alapú gyógyszert kapsz, bármikor lehet kezdeni! és annak a hatása 1-3-6 hó, egyéntől függő, vkinek még több is kell! a maratoni ciklusok meg nem jók! vhol azt olvastam, h az olyan , mintha székrekedése lenne a nőnek, nem tisztul, nem egészséges.
persze némelyik doki csak legyint, h pár hó nem gond.
hát dugnék én dugót a seggükbe.....
Némóka: biztos nagy volt az öröm!! anyukák meg ilyenek! az én anyukám is picsogott, de apukám szeme is nedves volt, és anyósom is törölgette a szemét! végül kerestél még képeslapot, v azt adtad, amit felraktál? szerintem nagyon aranyos volt az! az első levelem neked!!!