Dénesandi!
Szuper volt, hogy el tudtál jönni tegnap!!!
Gyakrabban kellene kiruccanod!!
Laurával minden rendben volt éjjel? Elboldogultak a babysitterek???
Édes a kiscsaj a képeken!!! És hogy mekkora az a ház!!!
Nem csodálom, hogy a sikálása alatt le tudtál csillapodni!!
Napokig tarthatott!!!!
Kata!!!
Az a hínáros mondat nehezen esett le nekem
, de aztán nagyot koppant
Oltás: 4 kg a határ , ez szerintem szabály. De semmi baja nem lesz, ha hónapokkal később kapja az oltást. "Csak" az ÁNTSZ ezt elég szigorúan ellenörzi, és indok nélkül nem lehet oltáselmaradás sehol. Azt le kellene tisztázni a dokinénitekkel, hogy ő tud-e oltani (nem hiszem, de......) Te nem tudod beszerezni a kötelező oltásokat. De ha ő is áment mond az oltásra, akkor nagyjából mindegy ki adja be. Marcinál is az elején kell kezdeni, mindegy hány hónapos. Megvolt a BCG (milyen a hege???), jön a két hónapos (amit szégyellek, de nem tudom most pontosan hogy van, mit adnak
), aztán tovább havonta.
Ajánlott oltások: jól emlékszel, már kiveséztük a témát
És nem egyformán látjuk a dolgokat, ezt mindenkinek a parái szerint kell eldöntenie. Hogy jól döntöttünk-e, azt úgyis a jővő dönti el
Én nem adattam be egy éves koruk előtt semmit, 16 hónaposan kaptak egy agyhártyagyulladás ellenit, a Neiserriea kórokozó ellenit (lehet nem így irják
) De szerintem ezt már nem is emlegetik, annyi új van. Nem vagyok híve az oltásoknak, szeretném, ha az immunrendszerük dolgozna, hiszen ez a dolga. De a döntésemet tuti az alapozta meg, hogy nem félek a betegségektől - de nem tudom megmagyarázni miért nem, nincs konkrét oka, csak a tanultakkal és a tapasztalataimmal tudom magyarázni.
Emlékszem legutoljára a judit kérdezett valami ilyesmmit, de már nem tudom melyikoltással kapcsolatban. Ő mondta, hogy nem tudná magának megbocsájtani, ha mégis elkapná a Zorka a betegséget és baja lenne (bennem nem fordul meg iylen gondolat), ebben az esetben szerintem inkább be kell adatni, mert az sem jó, ha folyamatosan azon parázunk, hogy vajon mi lett volna. Mindenkinek a rendelkezésére álló ismeret és a lelkiismerete alapján kell dönteni. Úgyhogy csak irja le mindenki újra a véleményét
Segítsünk(?????) dönteni a picibabásoknak!
Ildi!!!
titkos babanetes tali!!!!!!
Húúúha, hol jártál Te????????
Mielőtt elfelejtem: ha rendelsz aloet nekem is kellene két dolog, de nem sürgős!!! Ajakbalzsam és a piros krém (anyósék "lenyúlták"
odaadtam és azt mondták használ! Úgy örültem, mert nehezen rávehetők recept nélküli szerek alkalmazására
)
Szandra!
Bocsi - éreztem, hogy valamit elfelejtettem
Hiába, meglátszik, hogy én már nem vagyok 78-as
Bár az apró betűt látom!!!!!!!
A szemem javul a korral, de a memóriám.....................................
Szóval, ciki egy ilyen gikkszer, de nem lesz semmi baja a gyerkőnek szerintem. Talán az oltási rekció nagyobb valószínűséggel jelentkezik majd 10 nap-két hét múlva (láz, pöttyök). Én is csináltam egy ilyet anno
15 hónaposan a 3 éves di-per-te-t kapta meg a baba
De már mióta én dolgozom is annyit változott az oltási rend, hogy ami most hibának számít, az lehet 5 év múlva szabály lesz
Anita!!!
Csak nem a koromra célozgattál??????
Én fiatal vagyok, jelmondatom: a szüzességem régen elvesztettem, de az ártatlanságom még örzöm!!!!!
És mutatok is hozzá egy képet!!!
Anett figyelj!!! Ilyen jól fényképez a Sanyi!!!
Bazsalikom olaj itt van Anita, bármikor jöhettek érte!!! De csak és kizárólag a gyerekeiddel
Ma a Hajógyári szigeten voltunk szülinapi bulin, kicsit furcsa volt, főleg, hogy a szervezők késtek
Olyan nomádos volt
De a gyerekek nagyon élvezték a játszóteret és a csúszdákat - és végülis ez a lényeg