Sziasztok!
A jelenléti ív melyik sorába iratkozhat be a hozzám hasonló hűtlen, ritkán jövő, lusta, nagyon fáradt paramami?
Boni!
A teát hogy iszod? Én is elkezdtem a héten, kb. 1 ek-nyit forrázok le, aztán 5-10 perc várakozás után leszűröm, és iszom meg. Esténként iszom naponta 1x1 csészével. A homeos bogyót is szedem. Remélem hatni fognak. Én is kivagyok, lábaim már régóta nincsenek, és a lehűlést én is nagyon várom!
Katica!
Gratulálok a leányzóhoz! Nagyon tündéri ezeken a képeken!
Milyen homeos bogyót vettél vizesedésre?
Fanni!
Ezek a fiúk csak gyönyörűbbek lettek! Gratulálok még egyszer!
Zöldi!
Szép pocakod van!
Farkasok!
Drukkolok a sikeres inszemhez!
Évi!
Örülök, hogy minden jóra fordult!
Hanna!
Jelentkezem! Még mindig együtt a leányzóval!
Gratulálok a kis kukishoz!
Magunkról röviden:
A suliban minden jól ment, hétfőn sikeresen levizsgáztam matekból:4-re. Fogorvosnál minden ok, a gyermek fél éves korában kell újra jelentkeznem. A leányzót kb. 2800 grammra becsülték a héten, a méretei alaján.
Minden mérete kisebb volt, mint a kora, de az orvosom és a szonoráfus sem vélte rossznak a leletet. Úgy döntöttem, én sem parázok rajta, majd megnől idekint a gyerek.
Minden nap kellett UH-ra járnom, mert a magzatvíz kevesebb volt, mint kellene ilyenkor. A hétvégére sikerült feltornáznom jóra a mennyiséget, de holnap reggel megint UH-gal kezdek. Annak örülök, hogy a kórházat sikerült elkerülnöm. A vizsgálat nekem sem volt kellemes, először azt nézte meg a dokim, hogy nem szivárog-e a magzatvíz. Nem szivárog. Utána méhszájvizsgálat is volt, na az egyenesen fájt, de túléltem. A belső méhszáj zárt, a külső teljesen nyitott. Kenetet is vett a nőgyógyász, remélem az eredményem elkészül még szülés előtt.
Röviden ennyi, majd holnap teszek fel képeket, mert most próbáltam, és az egész hsz-om elszállt. Még szerencse, hogy előtte átmásoltam word-be.