Sziasztok!
Alice: nyugodj meg, biztosan terhes vagy, légy türelemmel, azért pocaklakónak is kell egy kis idő, hogy uh-on is integessen neked!
Barátnőmnek 2 héten át görcsölt a hasa, ezért nem is gondolta, hogy terhes csak nehezen akar megjönni, aztán elmúlt a görcs és akkor ment el dokihoz, aki 2 babát látott
Szóval ne idegeskedj, az árthat a legtöbbet, ha görcsölgetsz, vegyél be MagneB6-ot vagy pihenj egy kicsit többet! Párod segítségedre van?
Én is voltam háziorvosnál, még nem ismertem, mert elköltöztünk és most jelentkeztem be hozzá. Kellemeset csalódtam, megcsinálta az ekg-t, megvizsgált, megmérte a vérnyomásomat és megnyomta a hasamat, de nem alul, hanem ahol a májam van, a jobb borda alatt, ez egyáltalán nem volt kellemetlen, Ne féljetek tőle, nem a pocakot bántja!!!!! Ami a legjobb, hogy homeopata is a dokinéni, így azonnal ellátott pár homeos bogyó névvel, hogy ha az ünnepek alatt rosszabbul lennék (nátha, köhögés, láz...), mit vegyek be. Nagyon megnyugodtam!
A vérvizsgálat toxoplazmózisos eredménye még mindig nem jött meg, jó lenne, mert amiatt még mindig aggódok egy picit.
Kinga: igazi kismama vagy, annyira érezni, hogy áldott állapotban vagy
Emlékszem én is az első terhességemnél úgy felvoltam dobva, mindenkire mosolyogtam és nem értettem, miért veszekednek az emberek. Milyen kár, hogy ez a hangulat elmúlik
! Remélem nálad, nem! Irigyellek, hogy ilyen kedves családod van, olyan jó érzés, ha az ember szerettei annyira tudnak örülni az örömödnek, mint te magad. Ez is ritka.
Nanda, szöszi: az első terhességemnél én is tipikus férfikajákat kívántam! Elég vicces, hogy kismamák férfiasan esznek
!
Nanda: milyen Karácsonyi ajándékokat készítettél, ha publikus lehet?
Ne aggódj a kilók miatt, szerintem ha odafigyel az ember, akkor tudja szabályozni, hogy ne essen annyira túlzásba, de ha enni kell, akkor enni kell. Én 23 kg-t híztam anno, most megint 49 kg-ról kezdem. Ahogy írod, te is vissza tudtál fogyni, akkor meg nincs nagy baj. Ha jól emlékszem, 7.hónapig teljesen átlagosan híztam (9 kg), aztán 8.-9.hónapban hatalmasakat ettem, mert gyomorsavra csak az volt jó
, de sétálni meg már nem tudtam, csak 100 métereket, így könnyű volt hízni. Szóval most nyugodtan egyél, majd az utolsó hónapokban vigyázz, de akkor meg már nyár lesz, könnyű lesz zöldségeket nassolni!
Bellana: nagyot mosolyogtam a csengőtökön!
Látom Dani szép nagynak született!
nehéz volt a szülésed?
Panó: mennyire más a két gyermeked!
Most milyen neműt vártok/gondoltok?
Ovis jelenet, nem lehetett könnyű!
te hogy bírod az emelgetést? Az én lányom nem olyan nehéz, csupán 11 kiló, mégis mostanában nagyon nehezen viselem, mikor ölben kell vinnem.
na befejezem, mindenkinek jó napot és készülődést!
Üdv: zsuzsi