Sziasztok!
Kisbuksi!
Hajrá! Nagyon ügyesek vagytok! Én is sokat gondolok rátok és szorítok egyfolytában nagyokat!
Nekünk szerencsére csak náthásak a srácok és nem annyira vészes, de tegnap a Levike már 6. napja nem kakilt normálisat. Pedíg paraffin olajat kapott meg mindenféle rostokat, főzeléket. Be kellett vinnünk az ügyeletre, mert már nagyon féltünk, hogy baj lehet belőle. Úgy szedte ki belőle az orvos szegényből. Hát senkinek nem kívánom ezt az élményt. Bár az orvos mindenáron gasztoendonómiára vagy mire akar küldeni minket én lassanként meggyőződök róla, hogy a sok rostos karája kevés folyadékot ivott és amikor jött volna a kaki azt is visszatartotta.
Elvileg vissza kellett volna mennünk reggel, ha nem kakil, de szerencsére délben kakilt még egyet. De ma belediktáltam a rostok mellé majd 3dl folyadékot.
Remélem, ha valaki ilyen helyzetben lesz egyszer (nem kívánom) az majd eltudja kerülni.
Szorítsatok, hogy szorulásmentes legyen az újévünk.
Ja ráadásul még anyóssal is jóól összevesztem, mert vett a fiúknak 1-1 vajszínű kabátot meglepetésnek. Aztán megkérdezte mit gondolok, én meg megmertem mondani, hogy tele vannak kabáttal és vajszínűt nem kéne venni amúgy sem. Gondoltam nem engem akart vele meglepni, hanem a fiúkat. Hát most baromira meg van sértődve és reggel is apóssal hivatott fel, hogy mi van a Levivel.
Erika! Az a békés ünnep valóban jól jönne!
Én is mindenkinek azt kívánom, hogy békés, boldog ünnepe legyen sok-sok mosollyal, szeretettel!
Gondolom, már Ti is izgultok, hogy mit szólnak majd a manók az ajándékokhoz.
Vikics