Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,szép estét Mindenkinek:)
Először is minden babának,gyerkőcnek és anyukának,na persze apukának is aki az elmúlt napokban ünnepelt,sokat és boldogat kívánok :) Ebben egy kicsit még levagyok maradva :( De majd próbálom követni az ünnepeket :)
Évi:megsúgtam Valinak,hogy hiányoljátok,aztmondta olvasta :)
egyenlőre még Szolnokon lakunk,Bimbó út,szolgálati lakás.
Elin:hát arról fogalmam sincs mit fogok csinálni,ha leteleik a gyes :(
3 műszakba biztos nem megyek vissza dolizni,gondolom majd
lesz valami.
Judit:Csináltam vonalzót a nagyfiúnak is,de nem engedett többet
feltölteni :( És még nem művelem profi szinten ezeket a
dolgokat :roll: Hát a párom munkája elég érdekes,igazából
erről ő tudna mesélni,reggeltől-estig,estétől-reggelig :)
Imádja a kutyákat,tehát szívből foglalkozik velük :)
Szóval a gyerkők:
Zolcsikám 10 éves volt jún.28.-án.Nagyon kezd kamaszodni,sokszor nehéz vele :( Tanulni nemigazán szeret,noszogatni kell.
Milán,hát ő egy borzasztó eleven kölök:)Állandó mozgásban van,folyamatosan igényli,hogy foglalkozzunk vele.Mondhatom,hogy teljesen szobatiszta,habár néha még előfordul,hogy becsurran :? Rengeteget dumál,be nem áll a szája,mostanában elkezdett dadogni,de nem mindig.Ez nagyon aggaszt,de védőnő azt mondta még nem kell igazán foglalkozni vele.Egyébként még most is az apját mássza,aludni nem nagyon szeret.Na picinek is ilyen volt :)
És hát a legfiatalabb,ő egy tünemény :) Teljesen ellentétje a fiúknak.Nyugodt,mosolygós kisbaba.Szinte első perctől végigalussza az éjszakát.Nemigazán szokott sírni.Enni nagyon szeret,ez a fiúkról nem mondható el.
Mindkét kicsinél volt egy "kis"probléma,ami igazán csak nekünk tűnt katasztrófának.Milán dongalábbal született,Luca pedig csípőficamos :( De erről talán máskor bővebben írok.A lényeg,hogy Milán lábikója már teljesen rendben van Luca pedig hamarosan rendben lesz :)
Na talán ennyi egyenlőre,próbálok berakni a fiúkról is képet:)Jó éjt mindenkinek :) Kép Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Lucuska, nem tán a Te Zoli fiad is focizik... :wink:

Na, ma megint nem csináltam semmit amit elterveztem. De már nem is érdekel, olyan jól el vagyok itthon a semmit tevéssel :lol:

Tündi! Mi van veled? Nagyon eltűntél...

No, jó éjt mindenkinek, viszlát holnap!

Évi és
Kép
csongianya

Jó estét!....Ő...Jó éjt!

Évi: Tündi, a mázlista, nyaral. :D Csütörtökön jönnek.

Lucus: Nekem is 06.28án van a szülinapom! :P

Van egy táblink, amit Szilvi vezet, úgyhogy ennek köszönhetően könnyű követni az eseményeket ünnep témában. :wink:

Jó éjt!
jaimee1

Sziasztok!

Mi is lelépünk a keleti országrészbe, rokonokhoz....!! Végre! Majd jövünk....

Jók legyetek!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Tündi nyaral....? Hú, akkor nagyon figyelmetlen voltam :oops: Mindenesetre jó idő van végre rájuk!

Nóri, lehet, hogy már nem olvasod, de jó utat, és érezzétek jól magatokat!

Évi és
Kép
csongianya

Nóri jó utatat!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Hol van mindenki????????????????????

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

No, nincs Tündi, nincs Elin és akkor már senki nem ír :?:

Katlina, tanulsz? :wink:

Linda, hogy állsz a szopival? Hasfájás?

Lucuska, nem válaszoltál, a Te fiad is focizik?

Judit, hogy haladtok a felújítással? Nálunk is lesz a héten. Ma jön haza apa, aztán nem tudom mikor, de nekiállunk a Csongi szobájának! Tegnap néztem neki focis bordűrt, hááááát majdnem dobtam egy hátast. 3 méter 4.000 Ft. Lemondtam róla :(

Évi és
Kép
csongianya

Hoppá, jut eszembe:

Judit:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Katlina, mikor mentek a szemészetre? Végülis adod a szemcseppet Robikának?

Évi, hasfájás nincs, szopi még van.
Az elmúlt néhány napban gyorsan apadt a mennyiség, estére már nincs annyi, hogy jóllakjon a babuci. Fél éjszaka éhesen ordít. A tápszert nem akarja megenni.
A bordűrt nézd meg több helyen, biztos találtok olcsóbbat, ha nem is ugyanolyat.

Lucuska, helyesek a fiúk! Én is a Hetényiben dolgoztam a gyerekosztályon.

Kép
pimelinda

Lányok! Küldjétek már el a képeket a héten! Frissítenem kell a táblit... Itt az augusztus a nyakamon és az aktuális táblit is meg "kell" csinálom.
szilbee

JUDIT

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Linda, megpróbáltad, hogy gyarabban szoptatsz? Akár óránként is...? Vagy más testhelyzet? A tápszert a cumisüveg miatt nem fogadja el?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk,mindig időhiányban szenvedek :(
Évi:Az én fiam csak a haverokkal focizik,nem műveli komolyan :)
Tényleg szétkell nézni bordűr ügyben,de ami már jó az tényleg nagyon drága :( Mi most vagyunk egészházas felújításban,hát vannak árak :( Amúgy a te fiad hol focizik?

Jaimee:Bocsi a te keresztneved még nem tudom :( Hát akkor neked is boldog szülinapot visszamenőleg :D És köszönöm az infót,az ünnepekkel kapcsolatban.

Melinda:Köszi,a te babukád is gyönyörű :) Én psichiátrián dolgoztam :( Nem egy felüdítő hely.Annak idején én is gondolkodtam a gyerekosztályon,de én épp azért nem tudtam odamenni,mert imádom a gyerekeket.Úgy érzem nem bírtam volna elviselni a szenvedésüket :( Elég csak itthon látni.
Ja,Réka babának boldog hófordulót:)

Egyébként tegnap voltunk Lucussal méreckedni.Jól hízott nagyon,5 hét alatt 70dkg-ot :) Most 6100 g és 66cm-ez csak kb,mert üvöltött amikor a védőnőt meglátta :? Egyébként ő 35hét6napra született 3000g-mal és 51cm-rel.
Ja,igen a nénik látványától sírva fakad,bezzeg a pasikkal kacérkodik,vigyorog rájuk :lol: Na mondjuk nem mindenkitől ijjed meg,eddig csak dokinéni,védőnéni és anyóstól :roll: Ha barátnőmet meglátja már vigyorog,nagyon ismeri:)Egyébként ő a kerianyuja:)

Juditnak:Boldog Névnapot!
Képeslapot még mindig nem tudok:(

Egyébként Móni a keresztnevem :)
További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Melinda!
A szopiról annyit,hogy az én Milánom nagy cicis volt,17 hóig művelte a dolgot:)Éjjel-nappal szopizott,két szopi között max fél óra telt el :( 10 hós koráig szinte semmit nem fogadott el,se gyümi,se főzi,se folyadék.Nagyon rossz evő volt és az is a mai napig.Még a lefejt anyatejet sem fogadta el cumisüvegből.
Lucának sajna nem jutott ennyi tejcsi,ő első perctől elveszi a cumisüveget,megissza a tápszert(mármint onnantól,hogy pótolni kellett)És enni is megeszik mindent amit kínálok neki :)
Ez nagyon gyerek függő.Én is azt gondolom,mint Évi,próbálj sűrűbben szopiztatni.Szerintem Lucusnál az volt a gond,hogy következetes akartam lenni,és igenis beakartam tartani a 3 órát:(Így fogyott a tejcsi:(
Dehát kikell tapasztalni a dolgokat:)Minden jót nektek és sok sikert:)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Évi, Móni, megteszek mindent, elhihetitek. Tudom, hogy van tejcsi, látszik a babucin is, hogy megint sokat gyarapodott (egyébként ma megmérjük délután, kíváncsi vagyok nagyon)
csak az esték zűrösek valamiért
a cumisüveget nem fogadja el - még az anyatejet sem itta meg belőle, a pohárral ügyetlen vagyok, így kiskanállal próbálkozunk - de a tápszer így sem kellett

Kép
pimelinda

Gondolom már sokan unják ezt a szopis témát, azoktól bocsánatot kérek
de most nekem ez a legfontosabb a világon!!!

Kép
pimelinda

Sziasztok!!!!

Judit Boldog Névnapot kívánok Neked!! :)
Kép

Rékának Boldog hófordulót !!! :) Kép

KépKép
diÁcska

Linda: Dehogy unjuk, ne is gondolj ilyenre! Szurkolunk, hogy jó sokáig legyen tejcsi Réka babának. Azért fejed, fagyasztod az anyatejet? Érdekes, hogy nem fogadja el a cumisüveget, merthogy abból elvileg könnyebb enni, mint a ciciből, nem?

Móni: Aszta, 36 hétre 3000 g??? Nem semmi! :D
jaimee1

Linda!

Hidd el, hogy senkit nem untatsz! Nincs annál nagyobb segítség, minthogy van akikkel meg tud beszélni a problémáidat!
Én biztos vagyok benne, hogy nekem azért sikerült úgy a szoptatás, ahogy, mert itt a babaneten rengetegen segítettek, biztattak, láttak el tanáccsal.

De ha gondolod átmehetünk privibe is...

Az jutott még eszembe, hogy miből érzed, hogy este nincs tejed? Szopizna még, csak már nem jön? Vagy kínálod neki és nyomja el a fejét tőle? Nem lehet szimplán csak este nyűgösség, vagy hasifájás? Illetve jó lenne, ha leírnád, hogy kb. milyen időközönként szopizik, és mikor sír utána. Hátha okosabbak leszünk...

Egyébként meg még mindig azt tanácsolom, hogy hívd fel a szolnoki LLL-es Szatmári Dórát! Jaimee-nek meg van a telefonszáma, hidd el profi tanácsot kaphatsz tőle!

Évi és
Kép
csongianya

Évi!!

Először is nagy virtuális pusszancs Neked :)
Kép

Olyan ari vagy ,hogy mindig hiányolsz :) Csak én vagyok ilyen lusta,hogy alig írok már ide hozzátok :( Bocsi....
Egyébként köszönjük szépen jól vagyunk :) A 2 gyerkőc itthon szüneten /igaz már kezdenek kicsit kiakasztani/ de hát ez van még szeptemberig itthon lesznek :) Nyaralni megint nem jutunk el sajnos mert soha nincs rá keret :( Munkám még mindig nincs igaz már lett volna egy azt nem tudom írtam e ott meg nagyon keveset fizettek volna képzeld még a min.bért sem érte volna el :(

Melinda!!!
Nagyon sajnálom,hogy kevés tejcsid van de ne add fel szopiztass sokat sűrűn mint ahogy Évi is tanácsolta. Gondolom tejelválasztást serkentő teát iszol?? Meg nagyon jó sztem a homeopátis bogyó is ami tejserkentő urtica urens 5. azt hiszem de lehet más a száma nekem attól egy kicsit több volt a tejcsim :) Sztem egy próbát mindenképpen megér..vegyél gyógyszertárban :) Meg ha már tényleg nagyon elkeseredett vagy a LLL ligánál nagyon kedves szopis tanácsadók vannak nekem anno ők segítettek :) Egyébként én is megszenvedtem nagyon a szopit mind a 2 gyerkőccel. Beleesetem a mérleg csapdájába minden egyes szopi után mértem őket és ha már nem ették meg az adagjukat tiszta para voltam :( Persze jött a dokink és az ő elveivel aki megjegyzem nem túl szopi párti sztem mert rögtön írja a tápit még ha nem kérem akkor is.... Dia sem vette el először a tápit kiskanállal próbáltam neki adni de úgy sem üvegből meg végképp nem....de aztán ugye csak elvette mert éhes volt...magam sem tudom ki rontotta el a dolot.........mindegy már túl vagyunk rajta végül is 8hónapig szopiztunk :) Persze pótlással de azért nagyon szép 8 hónap volt :) Nagyon sajnáltam mikor elválasztotta magát Dia.

Móni!
Majd megmutatom,hogy kell képet feltölteni :)

Andi!
Nálatok mizus??? Hogy vagytok????? A szurin még mindig vetyengek nem tudom mit csináljak . Te meggondoltad már?
Kép

KépKép
diÁcska

Móni, Csongi a Lurkó Focimániában focizik (de voltunk kölcsönben a MÁV-nál is :wink: ) A Kőrösi suliban vanna az edzések.

Hú, szép kis súlya volt 36. hétre :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Melinda: Én is azt hittem, hogy estére elfogyott a tejem... de nyilván azért nem kéri a tápit, mert ő elégnek érzi a tejedet. Valahol olvastam, amikor még B. icipici volt, hogy estére minden picike nyűgössé válik (tisztelet az elenyésző kivételnek), mert a mellékvese hormon akkor a legkevesebb nekik, ami a türelemért felelős (de ezt Te biztosan jobban tudod, hogy van). Csak azért néztem utána, mert nálunk is az elején volt néhány hét, amikor este csak a mellkasomon volt hajlandó csendben maradni B., bármit is csináltam vele, semmi nem volt jó. El is készítettem a nappaliban egy fészket állandóra, oda félig feküdve behelyezkedtünk, és néztem a tv-t, meg bóbiskoltam. A szopi meg volt nálunk is, amikor óránként volt, ez volt az összes dolgom, hát szoptattam és utána azonnal aludtam vele együtt, ettem, ittam, aludtam. Hidd el, csak az eleje nehéz, aztán jön a tej magától, ha már Te is teljesen megnyugszol.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!
Megjöttünk a dokinénitől.allergiát állapított meg ő is!
Kaptunk másik szemcseppet,nagyon aranyos volt Robival és türelemes!!

Linda!
Nem untacc senkit,én is átmentem ezen Évi tanácsai nagyon bejöttek csak utána sajnos nálunk visszafordíthatatlan lett a dolog!

Móni!
Szép nagy babó várható! :wink:

Voltunk ma az eon-nál is hát lányok katasztrófa!!!!!!!!
Eggyik széktől ült a férjem a másikba mindenhol kapott papírt hogy töltse ki,de amúgy nem haladtunk egyről a kettőre szörnyű!
Amíg ő bent szenvedett mi Robikával pancsoltunk a szökőkútnál!
Élvezte a kis halam nagyon 8) :wink:

Kép

Kép
katlina

Jaimee, Évi, DiÁcska és a többiek, mindenkinek köszönöm a segítséget!
Minden szopi után próbálok fejni, de kiüríti a babuci mind2 mellem, csak kb 5 ml jön le, szóval fagyasztani nem nagyon van mit - egyelőre :wink:
2-3 óránként szopizik, ill. amikor igényli, és este az a helyzet, hogy szopizna még, de nincs mit, csak rángatja a cicimet, végül teljesen begurul :? pl tegnap: 8-kor fürdettük, kb fél 9-kor szopizott, aztán nyűglödött - vigasztaltuk, ringattuk, fél 11-kor megint szopizott, de megint csak nem lakott jól- legalábbis annak a jeleit látom a viselkedésén ... próbáltam tápszert adni, nem kellett, végül óriás sírás után éjfélkor ájult be, a mellkasomon aludt el. Fél 3-kor én keltettem fel, hogy szopizzon.
Napközben zökkenőmentes minden. Puki, kaki van, széklete szép sárga, napi kb 5-6x.
Sírása ilyenkor teljesen más, mint mikor a hasa fájt... talán tényleg csak szimplán nyűgös :shock:

Egyébként délután megmértük: 5650 g !!!
Vagyis 2 hét alatt 870 g-ot hízott :shock:
na innentől kezdve elfelejtjük a tápszert :D :D :D
és mégegyszer mindenkinek köszi a bíztatást! máris nyugodtabb vagyok 8)

Kép
pimelinda

untacc :oops: :oops: :oops: szal untatsz :oops:

Judit Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Linda! Ilyen dolog nálunk is volt.. de akkor Levente (mint utóbb kiderült) túlingerelt volt. Nem"tom, hogy Réka is az e... csak gondoltam megemlítem, hátha segít vmit.
szilbee

Réka!
Boldog hófordulót!

Judit!
boldog névnapot!

Szopi!

hát nálam Bettike nagyon sokáig cicizett :oops: 2,5 hónapja hagytuk abba ugye, ezt tudjatok! De kicsinek ő sokszor szopizott egy nap, én is kb ugy voltam hogy félóránként ha nagyon meg makacsoltam magam akkor 2 óra volt. De nálunk is az van hogy borzasztó válógatós Bettike alig akar valamit meg enni. Nem győzök folyamatosan olyan kaját csinálni amit meg is eszik, mert különben nem eszik.

Viszont van egy ismim, nah jó persze ő meg a másik véglet hogy már kb 2 hós volt mikor már almát adott neki(azt hittem az agyam eldobom mikor meghallottam) tápszert nem adott neki(tehéntej) bár már elmúlt egy éves este cicizik még de amugy ő meg mindent megeszik, az ég egy adta világon mindent a zsiros kenyértől a tök főzelékig mindent!!!!

nah most nem tudom mit akartam kihozni belöle, de azért leírtam:-)
puszika!

köszi Szilbee a mailt!

Kép
kbernadett

Judit! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Mindig olvaslak benneteket,de sajnos egyszerűen nincs időm írni!
Van egy kertes házunk és ott reggeltől estig takarítok,de ha minden igaz akkor ma végzek!
Ma hozzák a konyhaszekrényt kiváncsi leszek rá hogy milyen lett!

Dóri!

El vagy veszve,gyere és gyakrabban írjál ám!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Judit! :)

Kép
szilbee

Borzasztó álmom volt tegnap!
Na jó előzmélnye is van nézeggette Robi a tabló képét,és akik előtte vannak már meghalltak,és közölte hogy ő tudja hogy ő lesz a következő
És éjjel nem azt álmodtam hogy Robi meghallt,hanem Robika
Reggel óta teljesen kész vagyok,nem is tudom leírni mit érzek de az biztos hogy hatalmas bűntudatom van hogy ezt állmodtam pedig tudom hogy ezt nem én választottam.........

Kép

Kép
katlina

Katlina! Miért van bűntudatod? Szerintem inkább azt jelentheti az álmod, hogy nagyon kötődsz a fiadhoz, és félsz, hogy elveszítheted, mert ő jelenti neked a MINDENT! Szóval bűntudatod aztán ne legyen! Na meg egyébként is azt mondják, valakinek a haláláról álmodni hosszú életet jelent:)

Linda, helyzetjelentés?

Évi és
Kép
csongianya

Judit!!!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok :)
Kép

KépKép
diÁcska

Hajni: Nem kaptunk fotókat!!!!!!!

Vali: Kár, hogy ritkán írsz.

Nóri: Mikor jöttök haza?

Tündi: Ti ma estére itthon vagytok, ugye?

Katlina: Hű, micsora rémálom. Brrr....De ez valóban hosszú életet jelez előre Robikának. :) :wink:

Linda: 2 hét alatt 870 g? :shock: Hát tényleg megnyugodhatsz. :D

Évi: Felétek mizu?
jaimee1

Judit, boldog névnapot kívánunk!

Katlina, szörnyű álmod volt :( amikor hazajöttünk a kórházból, én azt álmodtam, hogy a nagy melegben kint felejtettük babucit a bezárt autóban, ablakok feltekerve... hát örültem, hogy felébredtem

Tegnap este megint jött a "szokásos" nyűgösség: az esti fürcsi és szopi után éjfélkor aludt el végre - bármit csináltam én, nem volt jó neki :cry:

délután meglepő dolgot csinált: hasra fektetve beraktam a kiságya közepébe a zenélő játék mellé, hogy ellegyen, amíg porszívózok ... mire végeztem, felkúszott az ágy végébe :shock:

Jaimee, tényleg kissé megnyugodtam, és azóta mintha tényleg rendeződnének a dolgok :D

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Hazaértünk.Igyekszem majd visszaolvasni,meg képeket rakni.Amint tudok jövök :)

Kép
Kép
tundi24

Móning!

Nem tudom, lesz e tali holnap vagy nem.....ahogy látom nem.... :( Mindenesetre úgy néz ki, nekünk nem jó a holnap. Valamikor a nap folyamán beugranak Apa unokatesójáék.
De meglátjuk még....
jaimee1

Sziasztok!

Tündi, üdv újra köreinkben :lol:

Szerintem is halasszuk a talit, mi tuti nem tudunk menni. :( Tegnap hozzáláttunk a kis szoba kipakolásának, festés, bútorszerelés, szóval holnap nagy munka lesz. De lehet még vasárnap is....
Hú, egyébként majdnem idegbajt kaptam, hát ne tudjátok meg, mennyi játék van a szobában!
Előre szólok, ne essetek ebbe a hibába! Hihetetlen mennyiségű játékokt vittünk át anyuékhoz, 5 szatyorral vittem le használhatatlan játékot a kukába!
Aztán vitatkoztunk, hogy milyen színű legyen, jaj nagyon elegem volt a tegnapi napból.
Apa átvitte Csongit anyuékhoz, de azt mondta, ha nyavalygok engem is haza küld :wink:

Linda, örülök, hogy ennyit fejlődött Réka baba. Valószínűleg tényleg csak a "szokásos" esti nyűglődés.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket! :)

Elég húzós hetem volt, azért nem is jöttem mostanáig... 2 kolleganőmet is helyettesítem, otthon meg csináltuk a festést. A szobákat összekötő kis folyósót is kifestettük (az volt meg a leggyorsabban) aztán Marci szobáját. Az is szép lett, viszont a fejembe vettem, hogy festek rá képet... Egy vonatot meg 5 kocsit hozzá, mintha kanyarodna a sarokban. Hát a mozdony már kész van... Szóval sokkal lassabban megy, mint gondoltam, bár jól fog kinézni, de még egy csomó idő mire elkészül. Úgyhogy ezen kívül nem is tudtam sok mindent csinálni otthon :(

Nem tudtunk autópályás szőnyeget venni :( A szőnyegpadló 4 m széles, és nem vágják fel, nekünk csak 2 méter széles kellene. A kész szőnyegek, amiket láttunk, kicsik. Úgyhogy még vadásszuk.

Na de sebaj, ma megyünk Marciért! A hétvégén megint a Balatonon leszünk, Anyuékkal együtt. Megint grillezni fogunk és remélhetőleg strandolni is fogunk!

Tündi! Várjuk a képeket! :)

Melinda! Én is megnyugtatlak, ugyanez volt nálunk is. Marcinak kb egy hónapos korában az volt a szokása, hogy majdnem minden este ordított egy pár órát. Aztán minden este nyűglődött meg sírt, amire el tudtuk altatni. Volt hogy hajnali 1-kor tudtunk csak elaludni. Aztán valahogy egyre korábban elaludt, és 2-3 hónapos korára már beállt, hogy este 9-kor elalszik, és onnantól könnyebb volt sokkal.
Szóval kitartás, az ilyen pici babáknál még nem mindig lehet tudni, miért sír... nem biztos hogy az éhség miatt. Csak át kell vészelni ezt az időszakot :)
judit_79

Judit, én pont most akarom lecserélni Csonginak az autópályás szőnyegét, de kb. 5 éve ott van, szóval nem szívesen ajánlgatom...

Dr. Padlóban voltatok? Most megyek oda, majd megnézem neked ott is!

Kitartás, jöhetsz hozzám is festeni! :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Szia Évi!

A Dr Padlóban és a Diégóban is 4 m széles padlószőnyeg van, de nekünk nem kell akkora, és nem vágják fel. Nekünk egy kb 2x2 m-es szőnyeg kéne.

Milyen színű lesz a szoba?
judit_79

Judit!

Lehet, hogy már nem olvasod, de nekem azt mondták a Dr. Padlóba, hogy levágnak belőle 2*2 méteres darabot, ha nagyon szépen kérem :wink:

Hú, a szoba.... hát eléggé érdekesen alakul. Narancssárga-kéket terveztünk. Hááát a narancssárga elég erős lett. Kissé idegesít, de most már olyan lesz és ezt kell szeretni.

Ha kész majd csinálok képet!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Na végre,újra itt tudok lenni :) Ma egész nap nem volt áram:( Először központilag aztán meg,szétolvadt vmi kapcsolónk,most szerelte meg a szerelő.

Talit akkor halasszuk,és ha vége a nyaralásoknak,akkor újra szervezzük :) Bent is elférünk,nem olyan kicsit a lakás,meg sok jó ember kis helyen is elfér! :)

Judit,utólag is nagyon sok BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk neked! :) Jó kis melóba fogtál,de biztosan nagyon klassz lesz a vonatocska :) Kellemes hétvégét,jó időtök lesz :)

Évi,hát az évek alatt összegyűlnek a játékok,de sztem ez a rendje,de lehet én játék mániás vok:P

Betti,csak most olvastam a prividet,de válaszoltam fentebb,hogy tali most akkor elmarad.Milyen volt a gyakszi?Gyere és mesélj!

Rólunk egy kicsit:27én áttört Luca első fogacskája :) A nyaralás szupin telt,nagyon jó időnk volt.Sokat fürcsiztünk a balcsiban.Mindenkinek ajánlom a Blellei strandot(igaz belépős-400ft/nap/fő-gyerekeknek ingyenes)olyan,mint egy tengerpart.Luca csak úgy mászott befelé a vízbe :) Ki sem akart jönni.A homokot feszt meg akarta enni,jutott is a gyomrába,de szerencsére nem lett baja.Gyorsabban megette,mint mire ki tudtuk volna venni a szájából:(
Szerda délelőtt kicsit felhős volt az ég,így elmentünk Keszthelyre a Festetich kastélyt megnézni,de csak kívülről,jövőre majd belülről :Képeket még most töltöm fel,nemsokára csatolok.
Röviden tömören ennyi :) :)

Kép
Kép
tundi24

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Nagyon klassz lehetett. Az utolsó kép különösen jól sikerült! :D

Évi! Azért ne felejtd el képet is tenni!!! 8)

Teszek aktuális táblit... Ha vmi hibádzik, hiányzik... SZóljatok!

Kép

Betti! Erika! Ivett! Beszerkesztettem a küldött képeket.
Lehet várok még egy hetet, míg a nyaralók visszatérnek... Remélem nem potyára várok... és akkor berakom az ő képeikkel együtt is a nagy táblit.

Jó hétvégét!
szilbee

Szilbee,mindjárt küldök én is képet,bocsi a késésért!

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Édes pofi Lucus! Gratula a fogacskához! :P

Szilvi: Engem már megint lehagytál a tábliról. Brühühü....De nem baj!!!!
jaimee1

Erika! :oops: Névnapod lesz? ... mert én a tábliban nem találtam (augusztusi) adatot rólad... rólatok. Még az iwiw-et is megnéztem, de semmi.
Mikor lesz? vagy a keresztelőt hagytam le? :oops: Hanyadikán esedékes??? :D (Lusta vok visszaszámolni... :oops: ) Gyorsan javítom és átszerkesztem a tábli!!

Tündi! Ok! :)
szilbee

Sziasztok!

Tündi!

Nagyon jók a képek,édes Lucus!Gratulálok az első fogacskához!
A balcsinak melyik részén voltatok?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?