Szia!
Hát nállam péntek este2-kor elkezdődek a fájások de még akkor aludtam kb.40 percesekkel kezdetem mindig felébredtem de már 6-kor nem birtam tovább aludni!
Igy még reggelizni elmentünk anyuékhoz aztán még a tescoban vásárolni amikor hazaértünk egyszer csak 2 kröül begörcsölt már nagyaon a hasam és anyu mondta inkább msotmár menjünk be mert nehogy aztán tolófájások jöjjenek!
Igy lefürcsiztem elkészültee és fél 4-re bentvoltunk a kórházba és ott mondák ,hogy elfolyt a magzatviz !Én meg csak pislogtam ,hogy mikor!
De mondta a doki ,hogy nyilván nem egy részletbe jött ésa azáért nem tünt fel!
Na mindegy fél7-re megvolt a csaj!
De kaptam fájásgyorsitott onnantól kezdve azt hittem megörülök tényleg annyira fájt!
Anyum mondta ,hogy kislányom ha azt mondod tovább nem birod akkor szültők!
Na igy is volt!
Apa segitett máűr a szülésznő szólt neki ,hogy ne fogja annyira a lábam ,hogy benne támaszkodjak már!
De szerintem még nyomni is segitett!
De volt ott minden kinyitottam a szeme igy olyan voltam mint a nyuszi!
Akkor az utolsó előtti nyomásnál majdnem elájulam akkor nem akart leválni a méhlepény már lekötöztek ,hogygyorsaltatásban leveszik de lejött!Szóval mindenvolt!
De közben kiderülkt ,hogy azért nem jött annyira a csaj mert az egyik keze az arcánál volt mikor ezt a szülésznő meglátta visszanyomta és pikk-pakk kintvolt a kisasszony!
De még közben már a vákumgépet is elővették!
Utánna a csajnak mosták a gyomrát kétszer mert vért köpött fel!
Akkor felsőlégcsőhurutja volt majd 3 napig infúzion volt!
Szóval szerintem a tejcsim ezért nem indult be!
De az a lényeg ,hogy egy tündéri és nagyon jó kislányom van és egészséges hála!!!
Na
Mert nemsokára kajcsi és megyünk tesómékhoz Sükösdre !