Sziasztok!
Megjöttünk tegnap este, és hát olvastalak Benneteket!
Edóra,
Nagyon-nagyon sajnálom, sajnos ilyen helyzetben tudom, hogy nincs semmi olyan, ami vigasztalni tudjon. Azért ne tűnj el teljesen és ha lesz már erőd, azért írd le, hogy mi történt. Kitartást Neked és a párodnak! Eszméletlenül sajnálom....
Ildi,
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de nem feladni, hanem előre nézni és bízni!!!!
Lányok,
Nekem is hátsó fali a placentám, de nem mondott semmit a dokim, hogy közel van-e a méhszájhoz vagy sem? hétfőn megyek hozzá, és rákérdezek, a ti dokitok rögtön mondta?
Rólam,
A nyaraláson nem volt valami jó időnk egyedül tegnap, igaz én nem fürödhetem, mert még az úszómedence is 28 fokos volt, így sétáltunk és sokat pihentem és néztem a páromat és anyumat meg a rokonokat, hogy fürdenek
majd jövőre ha minden rendben lesz a babával megyünk együtt oda, igaz az még a jövő zenéje
Gabicsibe,
Botond nagyon aranyos, gondolom már sokat nőtt!
Witch,
Veled minden rendben? barnázgatás?
Kira
Babó sokat növekedett már?
a baba nemét ki tudja már? a táblázatba beletehetnénk, nem?
Bessy,
Gratula a jó eredményekhez, amúgy azt hallottam több helyen, hogy az AFP-vel sokszor riogatják az anyukákat sajnos....
Nika,
Neked is gratula az eredményekhez!
Momó
Az unokatestvérem is azt mondta, hogy ne válasszak orvost, mert neki sem volt. De valahogy én biztosabb kezekben érzem magam, ha tudom, hogy bármikor fordulhatok a dokimhoz, igaz a másik oldal, hogy több szem többet lát alapon, lehet, hogy tényleg jobb a több orvos....
Neked soha nem volt választott orvosod?
sok puszi mindenkinek!
Kriszta