Mara: tényleg!!! szegény Ancsi biztos forgatta a szemeit és szikrákat szórt, ha olvasta!!! szégyenlem is magam, bár, most , h eszembejuttattad , h Ancsi zenész, most inkább csak röhögök magamon!
na most már mindegy! beégtem, javítottam!
Kata: ok , ebben egyetértünk!! azt az együttest nem is hallottam egyáltalán, bár ez is a műveletlenségemnek tudható be!
az emo stílus meg valóban borzasztó!
az egyik uncsitesóm 15 éves fia be is festette a félig hosszú haját feketére, és amikor hazament és meglátta a 60 éves nagykövet apuka, küldte is vissza a fodrászhoz, h most vágassa le kopaszra! és nagyon nagy botrány volt otthon belőle! le volt tiltva a gyerek a zenéről, fekete cuccokról stb. aztán a gyerek meg attól volt teljesen oda (poz értelemben! örült magának!) , h ő most kopasz! persze a zenét ua hallgatja az apja tudta nélkül. pedig elhiheted, h otthon jó nevelést kapnak , jó mintát látnak és szerintem csak komoly zene megy otthon.
szerintem az a lényeg, h a gyerek mindennel találkozzon és ő maga döntse el, h mi tetszik neki! de azért külső jegyeket (öltözet, haj, fekete köröm, szemfesték fiú létére stb) ne alkalmazzon!
az én párom nagyon szeret 1-2-3 havymetal együttest, de nem jár feketébe, nincs halálfejes tetkója, tök normálisan öltözködik . tényleg szeret mindent, teljesen mindenevő, de ha kedvenc havymetal zenéi mennek akkor megőrül a táncparketten és úgy pogozik, mint egy eszement, én meg csak röhögök rajta!!
és jó bulizást a lagziban!!! ok, h nem ismertek senkit, de majd csak jólérzitek magatokat! jót esztek, isztok, jót táncoltok!!! remélem a bokád már teljesen rendbejött! tényleg mi van vele, nem is mondtad!!
Timejka: igen, így kell hozzá állni, ilyen pozitívan! és sikerülni is fog!!
ki mit csinál a hétvégén?
ki mit főz , jöhetne 1-2 ötlet!