Új privát üzeneted érkezett!

laptető.......gyorsan írjátok tele!!!!!!

Milán gyagyás, szereti a nyál zenét, meg a rockot is :o

judit, a lánc jól néz ki. Voltunk már Milánnal kivizsgáláson, kutya baja persze.....

na most tényleg zúzok
Vendég

JUDIT BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!
Vendég

Jim!
Neked is köszi!

Kaptam Feritől egy gyönyörű csokrot. 3 vörös rózsa, 4 sárga gerbera = 34 :D

Majd lefotózom és felteszem.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét!
ISTEN ÉLTESSEN!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

OKÉ 8) már 34? Nem látszik :wink: Húúúúú, amikor én annyi idős leszek, Milán 10,5 éves lesz :shock:
Vendég

Jim!
Én 12 nap múlva leszek 33! Hú de vén vagyok, de nem érzem magamon! :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

33, nyald a s....m télen-nyáron :wink:
18 évesen a 30 felettiekre nénikként néztem :lol: nem vagy vén, csak olyan furcs, emlékszem, mikor anyám volt annyi...és most 55 :wink:
Vendég

Helló!!!

Beuska!
Jó volt a zene kimulattam magam! :lol: :lol: :lol:
Viszont aztán jól ki is sírtam mert megtaláltam a Lilibaba zenéi között a halló papit! A lánykám mindig ezt énekelte papijának egy táncot is előadva! Mindig olyan jókat nevettünk, mostmeg végigbőgtem a dalt! :cry: :cry:

Jimm!

Jó lenne talizni de a mammutban a nagylányomat megölné az unalom és csak végig nyávogná.
Jövőhét szerdán viszont megyünk a Margit szigetre
ott van egy szupi játszó ahol a nagy elvan,meg jó sok fa ami alatt mi is!
LYÁNYYYYYYYYYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ki társulna be egy jövő hét szerdai Margitszigeti talihoz??????

pepike

Kép

Kép
pepike

Tesóm ezt küldte!! :D
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Na, akkor most feküdjetek ki!!!!!!!!! Boróka az autóban erre szokott elaludni. Mobilomon végtelenítve van feltöltve!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=xnI5Djf4hEM

Kép
Kép
Kép
petramama

Pepike!
Ha valami nem jön közbe, nekünk eddig üres a szerdánk. :lol: Még beszéljünk róla!

Csajok! Ti öregek? Akkor mit mondjak én?????????? Már nem is számolom, mert nem érzem magam 37!!!!!!!!!!!-nek. :oops:

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit(K)! Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Nem győzöm a köszönömöket!!!
Mindenkinek aki eddig köszöntött és aki ezután köszönt, köszönöm. :D

Másik húgom meg azt írta:
Jut eszembe 1 év, és már nyugodtan kerekíthetsz 40-re. Haha.

HAHAHA!!! :evil:

Petramama!
Jó zene :D :roll: :D :roll:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, boldog születésnapot! :)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Boldog szülinapot Judit!!! vicces a hugod :)

(én is 2 hét múlva leszek 34.... szerintem nem gáz...)

Beus, jól nézel ki sminkkel! Lili nagyon vékonka tényleg. de gondolom a tornászoknak az a jó, nem? bár elég magas is ha jól emlékszem

KépKép
judit18

Judit, Boldog Születésnapot!!!

Kép

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Köszönöm!!!!
Jók a képek, torták, minden, aranyosak vagytok!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditk! Isten éltessen sokáig!

Évi

KépKép
kvaszeva

Linocs!
Ma sajnos minket is meglátogatott Hiszteroida Hercegnő!!!! :cry: :twisted: :cry: :twisted: :cry: :twisted:
Reggel óta csak a kezemben nem ordít! HÚ, nem tudom mi lesz így estig, de már kezdek bekattani. :oops: Ráadsául ezer dolgom lenne...

Nem küldenétek máshová a hercegnőt???? Nagyon jó lenne!!!!Please!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit,
én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!
és:
nagyon köszi a talit!! A képeket (lehet kérni párat átküldve??), meg a dumcsit, na meg persze a sütit :D Ricsi még hazafelé is dícsérte a golyót :D :D

Igazolom mindenkinek, h Nimi egy "kis"angyal, nagyon cuki!!!
Levi pedig egy igazi kis hetyke legényke, rosszcsont oldala pedig tuti, h csak kitaláció!!!!

Télleg gyönyörű hely az arborétum (Lusie, a nagydomb mellett van, a Hetényi út felé, a Széchényi város végén), és a játszótér!!! El is döntöttük, h sűrűn fogunk ide járni!!
Apropó, nincs kedvetek egy kihelyezett vidéki/kecskeméti talihoz???????? :D

KépKép
kmanna

Sziasztok!!

Judit, Boldog Szülinapot kívánok!!!!

Pancsoló kislány-rock, meg a barbi-rock nagyon tetszett ám!!! :wink: Itt egy másik nagyon jó feldolgozás, kicsit zúzós: http://www.youtube.com/watch?v=Q2pQxUBbHBQ

Jim, légyszi küldd el priviben az a tudodmit, hogy csorogjon a nyálam!!! :wink:

Kisasszony lassan két órája alszik, én meg itt tespedek takarítás helyett... :evil: :evil:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hogy miért nem lett piros??? :twisted:

Mni, hú de baromi irigy vagyok Ferire az F1-ért. Nálunk az idén kimarad. Nincs kire hagyni Botkát (a béboszitterünknél most diagnosztizálták a rosszindulatú méhtestrákot, állandóan rosszul van, nem meri bevállalni a gyereket, így én sem hagynám rá szívesen). Mondd neki légyszi, hogy tegyen fel képeket, főleg Kimiről. :oops: :wink: :lol: Köszi. Lilla még mindig..., de hisz' tudjátok. 8)

Beuska, tök jó képeket tettél fel! Te zártál éjszaka, Te nyitottál reggel. A pancsoló kislányt úúúúúúúúúúúgy szerettem anno. Jó volt újra hallani. :wink: :lol:

Tegnapi kecskeméti talisok! Nagyon szépek vagytok! És tök jó a hely, ahol taliztatok... Amikor megyünk Békéscsabára mindig áthaladunk Kecsón. Egyszer ráveszem Apát, hogy álljunk meg ott, és nézzünk körbe az Arborétumban.

Lusie, én mindig megnézem a képeidet! És olvasom az írásodat! Ügyi vagy, hogy tudod szerkeszteni a képeket! :wink:

Pumperka , érezzétek jól magatokat a Balcsin! Jó pihit! 8)

Zsu, köszi a képeket! Édi Vikó rövid hajjal! :D

Bosek, hogy van a migréned??? Jó nyaralást!

Jim! Lüke nő! Jól nézel ki! Van egy ízlése Milókának... :roll: :lol: Mammutos taliban én is benne vagyok. Mikor??? Küldtem már vagy 5 emilt. Nem kapod meg??? Msnre vegyél fel kvaszevakukacgémélpontkom. :wink:

Petramama, én sem vagyok egy nagy gondoskodó a növényekkel. Most tartok már ott, hogy van 9 db cserepes virágom, és még mind él! :oops: :roll: :wink: :lol: Nem irigyellek Hiszteroida hercegnőért! Küldöm a vudut! :wink:

Pepike, mi lehet jönnénk szerdán. Addig beszéljünk még. :wink:

Holnap megyek Szegedre Apu orvosával beszélni. (Azért szombaton, mert ügyeletes lesz.) Megvolt az altatásos vizsgálat..., rosszabb az eredménye, mint amire számítottunk, ráadásul még a szívén is találtak valamit, ami súlyos ritmuszavarhoz vezethet, és amíg az ott van, addig nem altatható hosszan. :evil: :( Kíváncsi leszek, holnap mit mond még..., ma nem akart további részleteket mondani telefonban. Majd meglátjuk.

Évi

KépKép
kvaszeva

Kmanna!
Természetesen átküldöm Nektek a képeket!
Írd meg légyszi az e-mail címed!

Köszönöm a köszöntést!
A tali nagyon jó volt, (bár tényleg nagyon meleg volt), jó volt beszélgetni és látni Pankát. Gyönyörű kislány de ezt nem kell mondanom (írnom) a képek tanusítják.

A hetyke legényke mihelyt elváltunk tőletek elkezdte a hisztit, és a fele úttól meg végig üvöltött. Fáradt volt nagyon. A lényeg hogy tud viselkedni. A hiszti általában nekem szól :D :lol: :(

Legközelebb is csinálok kókuszgolyót. Jövő hét utánra akkor Anitáék cukijába mehetünk. Bár oda nem igazán vihetek golyót...Majd megbeszéljük....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja, itt meg a képet figyeljétek, bár a szám se gyenge... http://www.youtube.com/watch?v=H5UlnVUL6Gg&NR=1

Böbi

Kép

Kép
bosek

Évi, Apukádnak jobbulást!!! Migrén totálbrutál volt az éjjel, reggel is, most épp nem fáj... (meddig??). Nemtom hogy csinálja Blanka, de ilyenkor olyan nagyon jókislány, két órát eljátszott egyedül az ágyban meg a játszószőnyegen, én meg agonizáltam...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hú, Bosek, ez nagyon gáz! Nekem mióta terhes lettem nem jelentkezett..., nagyon remélem, nem is fog. Blanka tényleg egy angyal. Biztos érzi, hogy ilyenkor nem tudsz vele foglalkozni.

Niki, dobsz fel új táblázatot Potyka Danijával és rszg-vel kiegészítve??? :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi, remélem, a doki tud majd holnap valami megnyugtatót is mondani Nektek!
Vendég

Évi apudnak jobbulást és remélem bíztatót mond a doki!
De jó lenne ha összefutnánk szerdán!
Legutoljára a szülésfelkészítőn taliztunk!

Petramama!
Örülnék ha jönnétek a Margit szigeten biztos jól ellennének a Petrák!

Akkor még ezzel kapcsolatban egyeztetünk !
És várjuk a további jelentkezőket!
Például vannak olyanok is akiknek a megjelenés kötelező!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Évi!
Apukádnak szorítok!!!

Ezt kaptam a férjemtől (csak szeret :oops: :roll: )
Kép Kép

Anna!
Még kb. 1 óra hosszáig vagyunk itthon, utána csak jövő héten tudok képet küldeni Neked! (ha elküldöd az e-mail címed) Gyulán nem lesz netem...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="pepike"]D írta:pepikee jó lenne ha összefutnánk szerdán!
Legutoljára a szülésfelkészítőn taliztunk!

És akkor még úgy volt, hogy egy időben szülünk, Beuska, Te meg én..., aztán kicsit másképp alakult. :roll: :wink: :lol:

Mikorra tervezzem kb. a talit? Csak azért mert mi kombínóval megyünk, ha Apánk nem tud elvinni minket. Megnéztem, jó időt írnak a met.hu-n.

Évi

KépKép
kvaszeva

Köszönöm Apu nevében is!

Judit, nagyon szép az a csokor! Tuti, hogy szeret nagyon! :wink: :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Megjártam a piacot, a házidokit apósomnak, kitakarítottam, a csülök a tűzhelyen, a gyerekek alszanak!
(Botrányosan hullik a hajam, a sötét szőnyegen nem látszik, de a porszívó keféje annyi hajat felszedett, hogy egy parókára elég lenne. :shock: )

Bosek, nem is tudtam, hogy kertészmérnök vagy! Dolgoztál is benne? Csak azért kérdezem, mert az én végzettségem agrármérnök, de egy napig nem dolgoztam a szakmában.
Jobbulást a fejednek! :D
Beuska, hát igen, a hivatalos ügyeket nemigen lehet férfiakra bízni (tisztelet a kivételnek, ha van ilyen)
Petramama, azt nem írtad, hogy milyen volt a nyaralás!
Ginger, persze, hogy gyere a következő talira!
Feri, én is irigy a Forma1 miatt! És nekem is jöhetnek a Kimis képek! :wink:
Jim, ne bántsd Beuskát! :wink: Tök jó az a kép rólatok!
Az én Alexámnak is volt olyan sapija, imádtuk!
Pepike, a Margitszigetre betársulnánk, ha délelőttös program. Hol van az a játszótér, melyik részén?
Linocs, gondolom ti is jönnétek, akkor mehetünk együtt.
Juditk, jó fejek a húgaid! Ti is hárman lányok?
Nagyon szép a csokor!
Évi, továbbra is jobbulást apukádnak! Tábla rszg-vel kiegészítve? Aranyos vagy!
Tegnap volt UH-n, már látszott a szíve, 1 centis a Manócska! :lol:
Boldog hófordulót Botkának! (Ez úúúúúúúúúúúúgy tetszik!) :lol:
És Norco Brúnójának is boldogot. Tényleg, ő hol van? És Eszter.eu? És Aranykavics? És a többiek?
Vendég

JUditK,
Isten éltessen sokáig! Nagyon szép csokor!
A legközelebbi talit úgy intézem, hogy tovább tudjunk maradni. Mondjuk vinnék kaját a lánynak termoszban, vagy hasonló.

Anna, a férjed hova járt suliba? Annyira ismerős, és nem jövök rá honnan. Vagy esetleg hova járt/jártatok bulizni? Lehet onnan ismerős esetleg. Lou-lou? Régi Nílus??
Vendég

Évi, apudnak jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Az időpont nekem mindegy kinek ami nektek jobb!!!
Nyugati pu. felől vagy Árpádhíd felől is lehet jönni a 26-os busszal.
A szigeti bejárónál kell leszálni ott van egy jó nagy játszó,azért jó mert középen meg egy nagy füves rész van, ahonnan jól látod a nagyot! meg egy megállóval lejjebb is van ha ezt unják a gyerkőcök lesétálunk a másikra.
Biztos szupi lenne, na nem lesz olyan mint a nagyoké de próbálkozunk!!
JÓ LENNE HA MINÉL TÖBBEN RÁÉRNÉTEK!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Kacika Neked is köszönöm, meg mindenkinek!

További szép napot, hétvégét, jövő hetet mindenkinek!

9 napig nem leszek, kicsit már úgyis sok voltam szerintem.
Gyulán, majd Szanazugban (a körösparton) nyaralunk..Előbbit családtagokkal, utóbbit baráti körrel tervezzük.

Sziasztok!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

JuditK,
jó nyaralást, jelentkezz majd ha visszaértetek!
Vendég

Judit,
húú, a képekről lehet, h pont lecsúsztam...na sebaj, azért a címem:
annamoln@yahoo.co.uk - hátha..
nagyon jó pihenést Nektek!!!!

Kacika,
Rics is mondta, h ismeritek egymást valahonnan...Ő volt a dj rrégebben a Luluban, talán innen. Volt egy piros kis villám Lancia-ja - tőltetek vette, vagy nektek adta el, vagy valami hasonlót magyarázott tegnap :D . Mármint hogy talán innen az ismeretség...szerinted? be tudtam azonosítani??? :)

KépKép
kmanna

Stimmmel!!!
A lou-louból volt ismerős, és az akkori barátom neki adta el a piros kis Lancia-t. Még a biztonsági öve is piros volt :lol: Mi nagyon szerettük azt az autót annó az ex-szel.
Ti a loulouban jöttetek össze? :D Mióta vagytok együtt, mikor házasodtatok?
Panka asszem inkább rá hasonlít :D
Vendég

Most mondjátok, hogy történhet meg ilyen?!!!!! :cry: :shock: :evil:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20080731- ... csemo.html
Vendég

Jim!

Köszi a Mammutos invitálást. Most sajna nem fog menni, mert szeptemberig Balatonfüreden vagyunk Zazzanytúval, de ahogy haza megyünk élnék a lehetőséggel.
Már k....ra ki vagyok éhezve egy jó beszélgetésre valakivel akinek hasonló "problémái" vannak mint nekem.
A barátnőim kezdenek nagyon nem érteni engem amióta gyerekes lettem.

Egyébként mi már találkoztunk a Jánosban a CTG előtt ülve. Én a 41. hétben voltam Te meg már nagyon túl akartál lenni a szülésen a 37. hét környékén.
Meg is szólítottalak és mondtam, hogy olvasom a fórumot.
Emlékszel rám?

Kép
ginger1

Évi, nagyon szorítok az apukádnak!

Jim, ne idegeskedj Milán evése miatt. Én is pont ilyen voltam, leginkább csak csipegettem, egy pár dolgot nagyon szerettem, abból ettem vagy egy fél adagot pl. rántott hús, virsli, tejbegríz, rakott krumpli, mákostészta, bableves, paradicsomleves, húsleves, aztán kb. ennyi is volt, amiből ettem "rendesen", a többiből vagy semmit, vagy csak falatokat. Néhány sütiből egész sokat meg tudtam enni.
Nagyon pici és vékony voltam én is, suliban a menzán csak épphogy annyit ettem, hogy ne legyek éhes (általában megettem a leves felét, meg beleturkáltam a másodikba). Aztán az évek alatt már beleuntak, és nem cseszegettek emiatt, és kamaszkoromra már sokkal jobban ettem. kb. 18 éves koromtól meg szinte mindent megeszek, szééép nagy adagokat is ráadásul :). Viszont amíg idegesítették magukat a szüleim az evésen, addig állandóan stresszeltem az ebédek előtt, és volt, hogy direkt nem ettem, pedig épp olyan volt, amihez lett volna kedvem.

Kép

Kép
mzx

Zsu, én is agrármérnök :lol:
Vendég

Zsu, még egy napot sem dolgoztam a szakmámban, egyetem mellett (nappali!!!!) főállásban konyhásnéni voltam egy idősek otthonában, aztán meg a fogyatékos otthonban gondozó. Jelenleg munkanélküli... :? A fizetésről meg annyit, hogy először minimálbérrel, most meg kábé 80-at kaptam diplomával. Fasza mi??? De jó lenne több pénzt keresni, azt sem tudom milyen az, ha marad pénzem hó végén. :cry: :cry: :cry:

Most megyek vasalni, meg mosogatni, mert mintha bomba robbant volna...
Sziasztok!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hahó! Mi volt ez a pangás délután? :shock: Persze megint majd éjszakai élet lesz, mikor én már alszom. :evil:

Kacika, hol végeztél? Én Kaposváron, gazdasági agrármérnök, élelmiszergazdasági szakirány. Te vetted valami hasznát?

Bosek, hát nem sokat ér a diploma sem. Én egyetem után egy irodában dolgoztan bruttó 70-ért :shock: :shock: :shock: , aztán három hónap után leléptem Ausztriába.
Itt Pesten 9 hónapig jártam meló után, mire egy diákmunka-közvetítő (!!!) kiküldött a jelenlegi munkahelyemre és ők végül átvettek állandóra.
Vendég

Halihó!

Csak gyors bekukk, mert csak halkan jegyzem meg, hogy holnap lesz a keresztelő nálunk. Nem lesz nagy cécó, de azért így is lefárasztott a készülődés.

Először is köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!

Jim
Milánnak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! (csupán 25 év köztünk a korkülönbség :roll: )

Juditk
Boldog szülinapot!

Kép
tand

Bosek,
A Milumil vaniliás tejpép nálunk is csúszik két napja. Amúgy receptre 700 huf, recept nélkül 930 huf mifelénk. (Mint első gyerekes anya, ez a kanállal etetés nem is olyan egyszerű :lol: :lol: :lol: )

Ginger,
Nem hogy csak gyed nem jár, de gyes sem :cry: :cry: :cry: elég elszomorító! De gondolom ha 1 éves lesz a gyermek, akkor legalább azt a fránya gyes-t megigényelhetjük!

Bambi

Kép
1bambi

Bambi, hát Te sem vígasztaltál most meg :(

Kicsi Zazi sztrájkol. Cici csak hajnal 5-kor, reggel 8-kor és este lefekvés előtt van már csak (sajna ennyi maradt).
Egyébként örül mindennek: gyümölcs, zöldség, hipp-es és egyéb konzervek. Kedvenc a tejpép. Bármilyen jöhet.
Viszont ha megérzi a tápszer ízét, akkor egyszerűen bezárja a száját és még véletlenül sem nyitja ki amíg a közelében van az üveg :( :(
Cumiból soha nem volt hajlandó semmit sem elfogyasztani, nálunk csak a kanál megy. Így egy kicsit időigényesebb. A tea, a víz is csak kanállal megy.
Most mit csináljak?
Ha van 3 cici és a többi tejpép, gyümölcs, főzi az O.K? Vagy kellene még tápszer?
Én úgy érzem, hogy kellene, de egyszerűen egy kanállal sem tudok letolni a kicsi torkán. Nem értem. Már próbáltam vagy 6 fajtát. Semelyik sem kell neki. Nem tudom, hogy mi van a tápszerben, de egyszerűen nem hajlandó belőle enni. :(

Kép
ginger1

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Na bakker és még ráadásul laptetőre is került a monológom

Kép
ginger1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X