Hogy miért nem lett piros???
Mni, hú de baromi irigy vagyok Ferire az F1-ért. Nálunk az idén kimarad. Nincs kire hagyni Botkát (a béboszitterünknél most diagnosztizálták a rosszindulatú méhtestrákot, állandóan rosszul van, nem meri bevállalni a gyereket, így én sem hagynám rá szívesen). Mondd neki légyszi, hogy tegyen fel képeket, főleg Kimiről.
Köszi. Lilla még mindig..., de hisz' tudjátok.
Beuska, tök jó képeket tettél fel! Te zártál éjszaka, Te nyitottál reggel. A pancsoló kislányt úúúúúúúúúúúgy szerettem anno. Jó volt újra hallani.
Tegnapi kecskeméti talisok! Nagyon szépek vagytok! És tök jó a hely, ahol taliztatok... Amikor megyünk Békéscsabára mindig áthaladunk Kecsón. Egyszer ráveszem Apát, hogy álljunk meg ott, és nézzünk körbe az Arborétumban.
Lusie, én mindig megnézem a képeidet! És olvasom az írásodat! Ügyi vagy, hogy tudod szerkeszteni a képeket!
Pumperka , érezzétek jól magatokat a Balcsin! Jó pihit!
Zsu, köszi a képeket! Édi Vikó rövid hajjal!
Bosek, hogy van a migréned??? Jó nyaralást!
Jim! Lüke nő! Jól nézel ki! Van egy ízlése Milókának...
Mammutos taliban én is benne vagyok. Mikor??? Küldtem már vagy 5 emilt. Nem kapod meg??? Msnre vegyél fel kvaszevakukacgémélpontkom.
Petramama, én sem vagyok egy nagy gondoskodó a növényekkel. Most tartok már ott, hogy van 9 db cserepes virágom, és még mind él!
Nem irigyellek Hiszteroida hercegnőért! Küldöm a vudut!
Pepike, mi lehet jönnénk szerdán. Addig beszéljünk még.
Holnap megyek Szegedre Apu orvosával beszélni. (Azért szombaton, mert ügyeletes lesz.) Megvolt az altatásos vizsgálat..., rosszabb az eredménye, mint amire számítottunk, ráadásul még a szívén is találtak valamit, ami súlyos ritmuszavarhoz vezethet, és amíg az ott van, addig nem altatható hosszan.
Kíváncsi leszek, holnap mit mond még..., ma nem akart további részleteket mondani telefonban. Majd meglátjuk.