Linus, dehogy vitted túlzásba, tök jók a képek!látszik Kristófon, hogy milyen huncut.szereti a spenótot?rendesen ebédel már?lassan én is kezdek főzni Boldinak, tettem el múltkor csomós spenótot a mélyhűtőbe.annyi meló volt vele, hogy mondtam Szabinak, ha Boldi nem fogja szeretni, az egészet a hajamra kenem.
teszek majd fel én is pofisakat, amiket kértél, csak le kell tölteni a gépről.hétvégén megcsinálom. :
Neked még nem jött meg?de irígyellek!én is szoptatok, de sajnos szeptemberben már megjött....csodálkozott is a dokinőm.meg persze én is.mondta is, hogy akkor mostmár vigyázzunk, mert benne van a pakliban a kistesó.viszont, csak, hogy bíztassalak, egy barátnőméknek így jött össze a kicsi a nagy mellett (1 év lett a korkülönbség), ahogy Ti is próbáljátok.(szopi, no menszi)úgyhogy, hajrá.
szívem szerint már én is hajlanék egyébként az újabb babára, ha Boldi éjjel aludna.......eleinte tök jól aludt akár 5-ig, de mostanában, borzasztó....és mindig megsajnálom, és megszoptatom, különben sír...tegnap előtt is, fönt volt egész éjjel szinte, éjfélkor, 2kor.stb...ilyenkor átviszem magunkhoz a nagyágyba, de mostanában az sem segít.kicsit fáradt vagyok már.
férjem most külföldön van a héten, ANyukám itt alszik nálunk.az első éjszaka után olyan fáradt volt, hogy 8-ig aludt.(egyébként minden reggel fél hatkor kel magától)felébredt ő is a sírásra.szerintetek mit tehetek még?sok ismerős jön a suttogós módszerrel, amiből már teljesen elegem van, alkalmatlan vagyok rá, illetve nemcsak én, a férjem is.nem tudom sírni hagyni.viszont, ha fölveszkóem, egyből cicit akar.próbáltuk azt is, hogy SZabi megy be hozzá éjjel, attól még idegesebb lesz, és éktelen sírásba kezd.gondolom, azt hiszi, hogy akkor most nem kap cicit.
szerintem éhes nem lehet, este megeszik majdnem 300ml tejcsit.napközben is 250-eket szopizik. mostmár gyümit is kap. szerintem nem afoga, mert nem érzem, hogy kemény lenne az ínye, vagy ilyesmi.majd hétfőn megmutatom a doktor bácsinknak, úgyis kapunk oltást.és ami furcsa, hogy Boldi nappal sem alszik.hiába a babatprna, úszás, semmitől nem fárad el.illetve egy idő után meg már annyira fáradt, hogy attól nem alszik el.szegénykém, annyira sajnálom már ilyenkor.nem is gondoltam, hogy ennyit bírom majd alvás nélkül.
mindjárt betelik velem, az oldal.bocsi.de mivel Ti is gyakolró anyukák vagytok, számít a véleményetek.(csak ne ajánljátok a suttogotót, lszi, lszi, lszi!!!)
egyébnként már hihetetlen nagy forma a fiatalúr, 8kg, de nem kövér, hanem tök izmos.állandóan fel akar ülni, ha fogom a kezét, fel is áll.de azt még nem szabad, úgyhogy nem csinálom vele sűrűn.fordul ide-oda, próbál mászni, sokat kacag, gügyög, eleven, imádnivaló kismanó.NEktek volt/van olyan, hogy egy percre is nehezen váltok meg a gyerkőctől?én már komoly Boldi függőségben szenvedek.ha elugrok vásárolni (természetesen kaját, ruhát nem, arra sajnálom az időt.-)), és távol vagyok 1-2 órát, úgy sietek haza, hogy rendszerint csomó dolgot elfelejtek venni.nem is szívesen megyek el, pedig tudom, hogy jó kezekben van.de úgy tud hiányozni.
na,lelövöm magam, megyek BOldizni.