Sziasztok!
Encike!
Ez ám a bosszúság!Remélem kicserélték minden szó nélkül az asztalt!Hála az égnek én még nem jártam így semmivel,de biztos,hogy a guta ütne meg,ha ilyesmi előfordulna!Én imádom a sört,főleg a barnát,de inkább csak ha strandon vagyunk,ami,ha úgy vesszük nem túl gyakori,mivel legutoljára tavaly nyáron voltunk ott!
Hétvégén szülinapi kerti party lesz nálatok?
Judy!
Nekem 6 éve volt ilyen allergiám, akkor pont a siófoki strandon tört rám,de annyira,hogy az elsősegély helyen vénás injekciót kellett adnia a dokinak.Már ott tartottam,hogy levegőt alig kaptam és tiszta kiütés voltam és vakaróztam.Azóta én is nagyon vigyázok a napozással,leginkább csak árnyékos helyen telepedünk le és jó vastagon bekenjük magunkat naptejjel.
Én úgy tudom,hogy a Fenistilt addig kell szedni,amíg van tüneted,aztán befejezheted.Hogy mennyit kell várni utána,hogy kiürüljön,azt nem tudom,de 1-2 nap biztosan kell.
Vernike!
Én is remélem,hogy együtt tudjuk majd élvezni a várandósságot és tudunk együtt járni majd mindenfele!Ha bármilyen kérdésed lesz,szóljál csak!Az én dokim sajnos már nem dolgozik a kórházban,most gondolkodom,hogy ki legyen.Nagy Zoltán doktor nagyon lelkiismeretes,precíz,nem fogsz vele rosszul járni!Szerettem vele együtt dolgozni.
Na,végülis teszteltél ma??
Nita!
Igazolás elfogadva,remélem jól is éreztétek magatokat!
Kibírtad,hogy ne tesztelj ma is?
Teri!
Hány napos ciklusaid szoktak lenni?A szülés után mikor jött meg először?
Niki!
Mi is most a héten "akciózunk",úgyhogy nektek is hajrá,mindent bele!!!!!