Helló Andi, köszi a gratut.
hú írjak le mindent?? annyira merész nem vagyok.
szóval a becsületes nevem Fehérné Mészáros Lívia, jövő héten leszek 29 éves, tavaly volt az esküvőnk, most rá 1 évre pedig megszületett az első gyerkőcünk, Milán. remélem lesz 2 kistesója is az elkövetkezendő pár évben, kicsi korkülönbséget szeretnénk köztük - 1,5-2 évet kb.
A Rózsa utcában lakunk (Gildétől kell még jönni kifelé), Krupp Melinda a védőnőnk, és a Kelemen doktornőhöz tartozunk. Őt választottuk, a másik két dokinőről eddig csak rosszakat hallottam.
most jól jártunk, mert azt mondta a dokinő, hogy ha Milán 6 hetes lesz, akkor menjünk hozzá, de ma mondta a védőnő, hogy akkor épp szabadságon lesz. úgyhogy jövőhét szerdán menjünk inkább, addig még átgondoljuk a rota vírus elleni védőoltást is. először szerettem volna, de a védőnő háát.. nem lebeszélt, de annyira már nem ragaszkodom. majd meglátjuk, mert ha szeretnénk, akkor viszont fel kell íratni már jövő héten, mert az első kötelező oltással együtt kapná meg Milán. ti kértetek valamilyen nem kötelező védőoltást? ja és a gyerekorvosi rendelőben voltunk már, mielőtt Milán megszületett, "bejelentkeztünk" a doktornőnél meg kértünk recepteket, de a babaúszásról nem láttam semmit, mondjuk előfordul, hogy vaksi vagyok.
ha jövő héten megyünk szerdán (őő akkor most asszem a "Ligába?") akkor ott megnézem.
Sajna nem vagyok nagyon ismerős itt Vörösváron, 2004-ben költöztünk ide, a férjem is és én is a II. kerületben, Pesthidegkúton születtünk és nőttünk fel - ja és itt jegyzem meg, hogy egyikőnk sem görög, sajnos.
nagyon szeretjük Görögországot, és igyekszünk minden évben ott tölteni 1-2-3 hetet, amennyit a pénzünk és az időnk enged. ha tehetnénk, valószínűleg ott élnénk, de ez csak álmodozás. szeretjük azt a kultúrát, az embereket, szeretjük felfedezni azt az országot, így minden évben másik részére megyünk el, hogy minél többet megismerhessünk belőle.
János kh, szülés: Szuromi doki a fogadott orvosom, fiatal, jóképű pasi, hozzá járok már kb 3 éve, egy rossz szavam nincs rá, szerintem ez a szüléstörténetből is kiderül.
Kérdeztem a védőnőt (pont ma volt itt) az úszásról, 3 hónapos kortól lehet menni, és tényleg van itt, mondta az utca nevét de persze elfelejtettem.
Bizinger az oké, most hogy így írod erre rá tudom mondani hogy ezt a nevet mondta, de magamtól ez sem jutott volna eszembe. kicsit szétszórt vagyok mostanában.
Köszönöm az érdeklődést, remélem mindent leírtam amire kíváncsi(ak) vagy(tok).
pókember, csillagok háborúja, stb... én a micimackóval állok hadilábon, de manapság akkora divat, hogy még a pelenkákon is az van. na amikor megláttam, azt hittem hülyét kapok.
nálunk szerencsére még a szülői akarat győz, úgyhogy a drága jófiunknak elsősorban tengeres (halacskás, tengerészes, vitorlás, stb) dolgai vannak. a vízhőmérőnk is hajó formájú.
na most ahogy elnézem, a pár rövid mondatból lett sokk hosszú, nem baj, úgy látom úgyis olyan keveset írtok mostanában ide.