Nekem megvan mind a 3 suttogó könyv, el is olvastam. Nem arról szól, hogy suttogva kell nevelni a gyereket
Nagyon okos gondolatok vannak benne altatásról, etetésről, még a bilizésről is. Két szóban az a lényege, hogy legyen a gyerek életében egy állandóság, hogy pl. alvás után evés jön..., de mindez ne órához igazítva, hogy márpedig reggel 9-kor kaja van. Én nem alkalmaztam Lilinél, mert mi ehhez túl sokat csavarogtunk, de szerintem ennek ellenére nagyon elfogadható dolgokról ír.
Voltam kontrollon, minden olyan belül, mint amilyennek kell. Van a szeméremdombom jobb oldalán egy kis pukli, és a tapintása is olyan érdekes, azt is megmutattam. Egy pillanat alatt rámhozták a frászt, hogy a sérvkapu szokott ilyen lenni (na még csak az kellene), de megnézte a doki, és nincs semmi gond. Lehet, hogy egy szalag áll úgy.
Augusztus 26-án megyek vissza, akkor új ciklus kezdődik, és kitalálunk valami jó terápiát, hogy legyen baba. (de persze én azt már augusztusban "saját gyártmányként" megoldom
) Viccet félretéve, azt monda amúgy, hogy szerinte nem a baba megfoganása, hanem a megtartása lehet gond, a hashimoto miatt.