Sziasztok Lanyok! Az antidepi gyogyszerek VALOBAN nem okoznak "testi" függöséget, mint a drogok, vagy az altatok, viszont LELKI függöséget okozhatnak!!! Az ember nem meri abbahagyni, fél, hogy ujra depresszios lesz!!! De ez kivédhetö!
Seymour! Szerintem a baratnöidnek el kellene mondanod, mi van!!! En amikor rosszul voltam az elsö férjem miatt, nem mondtam el senkinek-hiba volt! Ne gubozz be teljesen!!! Jooo, mi itt vagyunk, de ez mégsem ugyanaz!!!Ha meg valamelyik baratnö emiatt nem akarna Veled baratkozni, menjen a fenébe!!! Az nem igazi baratnö!!!Es beszélj 1 dokival az antidepikröl, lehet, hogy jot tenne valamelyik!!! Nem hülye attol valaki, hogy szüksége van segitségre!!!
Juli! Milyen gyogyszer volt az, amelyik igy megemelte a libidodat???
Amugy az meg nem igaz, hogy par 7 kezelés elég. NEM. Ezeket a gyogyszereket honapokig, néha évekig kell szedni!!! Kar, hogy amikor nagyon rosszul voltam, elutasitottam öket, Seymourhoz hasonloan féltem a mellékhatasoktol! Segithetett volna... A hatas par 7 utan jelentkezik, tehat nem lehet abbahagyni néhany 7 utan!!! Szajszarazsagot tényleg okozhatnak, almossagot, fogyhat az ember, vagy hizhat.
Nyanya! Valtogatni nem jo!!! Ha vmelyik bevalik, azt kell folytatni. Felborithat mindent 1 uj gyogyszer bevezetése!!! Akkor kell cserélni, ha az elsö, vagy masodik stb vmiért nem felel meg!!!
Seymour! Lépj maaar!!!