szisztok!
szmet! gratulalok az embrikeknek!
kjaja! sajnalom hogy enyit fogyol, ez biztos nem nagyon jo, vigyaz magatokra
ani! kincs! szepek a babak, mint mindig
vanda! remelem akor mesz haza miutan pasi ki takaritot es ki probalhatod az uj furdoszobat, egy locsika mindig jot tesz
mazsi! jo vasarlast
a nagyob dolgokat be vasaroltuk, de kozben szinte minden masodik nap veszek valamit a babaknak, pelusokat, popsi tisztitot, sampont, kremeket, cumit, orszivot meg mindent amit latok es ugy gondolom hogy keleni fog, lazmerot, vizmerot stb, egy par ruhacskat (nem sokat mert kaptam 2 helyrol), sapit, en meg kel vegyek melszivot, de aszt tenyleg nem tudom milyet vegyek, az elekromosak dragak nagyon, a kezitol atol felek hogy egesz nappomat el foglalom vele, mert sokal lasubak, meg majd kel kapjak listat a korhazbol hogy mit kel vinni es biztos valami hianyzik ugy hogy meg mindig fogok koltekezni... sterilizalot, polyat, mozeskosarat nem fogok venni, bebiort kapok, de mi egy nem nagy lakasban lakunk, lehet nincs is szukseg ra... ha van meg valami otleted irj, biztos hasznat tudom en is venni, orulok hogy ok a cukrod, de azert taliz mihamarab a dokidal
arnika! mar bizti meg jot apa, ugy hogy kelemes hetveget egyut
cumi vagy kezszopizas bizti nehez majd le szoktatni akarmekrol, en itt sokszor latok eleg nagy babakat (kb 4 eves) hogy cumiznak es hisztiznek ha probaljak el venni, vagy eldugni, sajna ez van, de nekunk majd sikerul hamarab
a dokinom el kuldot uj cukor terhelesre, amit majd aug. 11-en csinalnak, ez oljan hogy vesznek vert, majd 100 gr lotyot kel inni, es 3-szor vesznek vert, 1 ora utan, 2 es 3 ora utan, tehat egesz reggel ott leszek, majd 14-en kel talizni diabetologusal es valakivel aki ki irja a dietat, meg nem lehet tudni ha ver cukor vagy valami mas.
es vekony a mehnyakom is arra pedig kaptam progit, ja 12 kg-nal tartok, ami kicsit sok...
na most bizti jol untatok mindenkit, puszika mindenkinek!