Új privát üzeneted érkezett!

Van egy tücsök a szobában... itt muzsikál... ha ez éjszaka megtámad infarktust kapok! :(

KépKép
KépKép
mni

Beus, avass be, léccilécciiiiii!!!
Ja és engem (mindig) kizárólag a szaftos rész érdekel. Utálom a felszínes doilgokat, inkább a mély...

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ, Niki, láttál már ilyet?
Nagy és fekete és iszonyat undorító.
Tavaly mi is tele voltunk vele, idén nincs valamiért. Biztos a feromonok, vagy mi... :roll:
Utáltam őket lecsapkodni, mert rohadt szélesre lelapultak és kifolyt a belük... végül inkább undorkodva de kimenekítettem mindet...
amúgy elég buta állat, volt amelyik belemászott magától a kimenekítő-dobozba, pedig nem is tudta, hogy az 8)

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Ez nem ér mindjárt leesek a székről.
Jim, nagy bizniszelő, és tanácsadó, még áruháza is van.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jimm, lécciii lendítsd fel az én szexuális életemet is :!: :!: 8) :P

Kép
Kép

mpatr

gryllus domesticus? mindig ezen röhögtem, hogy Tücsök Dorka.

Az rohadt idegesítő, mármint a tücsök, valahogy nyírd ki. Szerintem nem fog támadni, csak alattomosan lapul valahol és majd nem hagy aludni a hangjával :evil:

DM-es blokkot kidobtam, nem volt olyan drága, mint a sexshoppos síkosítók.
Vendég

Beuska :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink:
Vendég

Pati!
Na jó beavatlak, ha minden összejön. B@ssz@meg beájult, amig én itt vihogok.
Még a nyaralásunk függőben úgyhogy pedálozok! Messze van az a Sopron vagy Hegykő fene, de remélem oda érünk.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

judit, nem te csináltad neki a reklámot? Mármint a durex-ét? A TV-ben figyeltem fel rá, már egy ideje kerestem, nagyon izgatta a fantáziám!
Vendég

Köszönöm szépen az egyéb kórházas tippeket.
Jó éjt!
Vendég

Jimm, ugyeugye a fília........ :wink:

Kép
Kép

mpatr

könnyen felébreszthető, míg REM-ben van az urad :wink: oda simi, oda puszi, :wink:

na megyek máááááááár osszátok be egy hétre. :!:
Vendég

Na jó még zongorázik, lekéne zuhiznom, mert még csak kitergettem. Bakker mi van ma este? Senki sem aluszik.
Szegény Niki, keresd meg gyorsan azt a tücsköt, mert egész éjszaka hegedülni fog neked.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Eszterxx, olvastam a hozzászólásodat, sok mindent elviselek, de azért ennyire nem nagy a hátam... Bocs.
Vendég

[quote]S írta:zegény Niki, keresd meg gyorsan azt a tücsköt, mert egész éjszaka hegedülni fog neked.

Niki, vagy esetleg gyújtsatok gyertyát is a hangulat fokozásához......
Holnap meg gyertek mesélni... tudod, a részletek 8) 8)

Kép
Kép

mpatr

Ügynöknő, Bea!
Kilépek :!: :!: 8)

A-B-B-A-H-A-G-Y-N-I!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Nikiéknek le kell tesztelni a gumit is.
Lehet, hogy este még ők is elmentek a Dm-be sikosítóért. :lol: :lol: :lol: Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Valaki nem tudja véletlenül Kmanna, vagy Kacika telszámát????
köszi

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Na most máááááááááá tényleg megyek mert nem lesz a ma estéből se semmi, Tegnap is éjszaka 1-kor jött haza. Most meg végre itthon én meg a gép előtt.

Jó éjt mindenkinek!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Judit18, engem érdekelne, hogyan megy ez a reklámcsinálósdi.
Odamegy a cég, hogy perka x forint kérünk egy reklámot, vagy van egy általában gondolom jó szar elképzelésük, és azt valósítsátok meg, ergo a melléktermékből építsetek várat neki? Szóval mennyire, miben kapsz szabad kezet, amikor megkapsz egy projectet?
Te milyen szinten tervezed? Az alapötletet, vagy azt is, hogy ki milyen ruhában mit mondjon?

Kép
Kép

mpatr

Beuska ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép

mpatr

Bakker, itt micsoda buli vot, nálunk meg vendégek! :? :? :?
Csak, hogy bizonyítsam, nem ugrottam át semmit, válaszolok a nekem intézett kérdésre:

Mni!
8100 gramm Zsomb. Brutál. :lol: Zabagép...

Na az, hogy erre válaszoltam nem jelenti azt, hogy a második mondatom igaz... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati, most jöttem vissza, látom, kínálgatod itt a sikosítót nekem. :) Majd megosztozunk rajta, hogy nálatok is legyen egy kis ÍZgalom! :) Tényleg százalékot kellene kérni már, annyi propagandát kap a cucc! :)

Eszterxx, remélem jól főzöl! :) Ha már összeköltözünk, akkor legalább megoszlik a házimunka is. :) :wink: Az "aprócska" hiányosságot észre sem fogjuk venni a jelen felállásokat (illetve nem felállásokat :wink: ) figyelembe véve, egy kis fantáziával a mostaninál mindenképpen több előny fog származni a kapcsolatunkból :wink: , ráadásul a gyerekfelügyelet is megoldódik, amíg visszamész sok-sok pénzt keresni :D . Még gondolkodom rajta, hogy hogy fogok Neked összehozni egy második bébit, de ettől eltekintve működne a dolog! :D

Kép

Kép
mzx

Húúúúú, ez aztán jól volt időzítve! Látjátok azt a sok nullát?
Mivel ma már holnap van, ezért elteszem magam mára gyorsan... :D

Kép

Kép
mzx

Mi megy itt minden éjjel...!!! :shock: :D :D :D
Reggel meg persze senki, pedig már megint 5-kor felkelt a csöppöm és még mindig itt nyüzsög a szőnyegen. :roll:

Tegnap levágtam a haját, mert a talin észleltem, hogy ő volt az egyedüli csajoshajú pasi. :? Ti hogy csináljátok? Altatásban? Kb. fél órámba került az öt szál haját levágni, mert mindig az olló felé forgolódott. :roll:
Vendég

JuditK, küldtem priviben a számom. Nincs baj, ugye?
Vendég

Zsu, az enyémnek még nem kellett hajat vágni, kopik neki magától :wink: :? :?
Talán Bosek tudja.... :P
Vendég

Kacika!
Nincs baj, csak azért hogy ha késünk tudjak szólni.

Kmanna!!!!
Jól eltűntél! Jöttök??? Ugye igen????

Nimónak is szinte kihullott az egész haja, és helyette nagyon szőke, erősebb haja nőtt... :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mni, tücsökzene volt éjjel?

Kép

Kép
mzx

Hogy mi megy itt éjjelente mostanában... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fetrengek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én meg inkább "alszom" meg "olvasok"... :oops: :wink: :lol:

Feri, a mobilkotontól kééééééész vagyok! És mindez postán, reklámanyagként??? :shock: :lol: :lol: :lol:

Mni, sikerült megküzdeni a tücsökkel???

Én a bogarakat és a kutyákat nem utálom, de a macskákat és a madarakat NAGYON! Olyan szinten vagyok, hogy a zuram ágyneműjét sem vagyok hajlandó átcserélni, mert ha kirepül egy toll belőle én már megyek rókázni... :oops: :roll:

Patti, má megen mit követ(n)tél el, hogy szükséges hozzá a férjem???

Jim, legalább jutalékot kapsz a reklámért? :?: Durex play vibrációs gyűrű is nagyon ott van!!! :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Zsu, kérünk fotót az új frizkóról! :wink: :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Beuska, sikerült elkapni Apát??????? 8) 8) 8) 8) 8)

Évi

KépKép
kvaszeva

Márti!

Először is utólag is sok boldog névnapot, és ez szupeeeeeeeeeeeeer hogy lelép a banya!

Judittok a tegnap tartotta sok boldog névnapot!!!!!!!!

Feri!

Jó ez a teszttermék, jópofa és hasznos is. A férjem olyan helyen dolgozik hogy 2 hetente úgy telemegy fémforgáccsal a telefonja és porral hogy szervízbe viszi, szerintem ez gazdaságosabb lenne nekünk kint a 2 hetenkénti szervíz!
Ha megtudod hol lehet ilyet kapni, légyszi jelezd, vagy kérjük a használtat! :lol: :lol:

Mzx!

Hát ez nektek sem hiányzott!
Ha valamiben tudok segíteni, valamit intézni kell szólj nyugodtan ne szívbajoskodj, megyek és viszlek!!!!!!

Jimm!
Mindig lemeradok a jó kis képekről! Ne tessék törölgetni őket!
Amúgy mi újság veletek??????

Niki köszönöm megkaptam a képeket pedig nekem is citromail van.
Nagyon jó a két kép egymás mellett!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Jim, Milánnak nagyon boldog születésnapot kívánok! Szép napot nektek!
Tand, boldog szülinapot neked is!
És hogy teljes legyen a kép: Beuska Alexájának boldog hófordulót! (Tcis és Enikő babájának is, ha olvastok még minket)

Évi, majd csinálok képet, most alszik! (5 óta most aludt csak el :? )
Vendég

Minden év-, és hófordulóst Isten éltessen sokáig!

És én is lemaradtam a névnapokkal... :oops: :roll:

Nagyon boldogságosat kívánok utólag Mártinak, Juditoknak, Lillának! 8)

És Panny Márkjának pedig boldog szülinapot!

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!m

Hogy mik mennek itt éjszaka, ez hihetetlen.
Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT A JUDITOKNAK (aki most tartja), az ANNÁKNAK, ANIKÓKNAK.

Képzeljétek Tifani átalussza az éjszakát. Ezt sem gondoltam volna, hogy elérkezik ilyen hamar, múlthéten még itt panaszkodtam nektek, most meg aludt fél8-tól 5-ig , evett és még aludt 7-ig. :lol: Olyan jó. :lol:

Feri: azért nem semmi, hogy ilyen tesztterméket postáznak.

Mni:: mi történt a tücsökkel? Lillának is így utólag boldog névnapot.

Tündérmanó: mi újság van veletek? Nem szoktatok erre sétálni felénk?

Nagyon jók a talis képek.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Utólag én is boldog névnapot kívánok Mártinak és a Juditoknak, Lillának!
Márknak, Milánnak boldog szülinapot kívánok! :D :D :D
Tand neked is.

Anita!
Látod milyen hirtelen változnak a babák! :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka látod ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar változhatnak a babák. Mondjuk valahol már nem bánom, mert kezdtem egy kicsit kifáradni az örökös éjszakai ébredésektől.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Pepike, nagyon kedves vagy! Szerencsére negyed óra gyalog az építkezés, és ha nagyon kell, akkor anyósom autóját el tudjuk kérni. Párom próbál csereautót szerezni, mert hétvégén több helyre kell mennünk. Remélem, hogy jövő hét közepe táján azért visszakapjuk az autót, mert akkor naponta többször kell majd kimennem.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Köszönöm az Alexa köszöntését.
Hú nemrég keltem fel, a kölkök a már a fejemen ugráltak. Jöttek tv-ni. Még szerencse, hogy Alexa ilyen áldott jó gyerek.

Pumperka!
Igen, ti napközbe írtok teli vagy három oldalt, amit alig bír az ember visszaolvasni, de a tegnapi termés nagyon jóóóóó volt. Szóval jó kedvem lett. :lol: :oops:

Tand!
Isten éltessen.

Jim!
Jim, már priviben megtettem a köszöntést, de nyomj még egy csókót a Milán orcocskájára, és mond meg neki, hogy A Beusak küldi. :lol:

Évi!
Sikerült, már napok óta cserkészem, és fogom is. Tegnap már nagyon faggatott, hogy mit akarok tőle, de az titok. Mármint neki.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pepike, tuti azt fogják hinni, hogy kotont húztatok rá! Agyon fogják cikizni a férjed, hogy már a saját ....-t sem találja, helyette a mobilra húzza... :)

Kép

Kép
mzx

Beuska, Alexának boldog hófordulót!
Jim, nincs vonalzód! Milánnal boldog szülinaot! Mi lesz a szülinapi menü?

Kép

Kép
mzx

Beuska, meg aki még szellemgyógyászkodáson gondolkozik!

Anyósom várja a hívásodat - ha még eddig nem beszéltél volna vele.
Vendég

Egyébként nem olyan rossz ötlet ez a "cotton".
A Szilárdnak egyszer beleesett (vagy 7 éve) a mobilja, az én domestosos felmosóvizembe, hát ne tudjátok meg, hogy mit kaptam. Kártya és a telcsi a kukába kötött ki. Még szerencse, hogy akkor kezdte a vállalkozást, így nem voltak nem beszerezhető telcsi számok.

Na a múlthéten viszont nagyon megszívta! Csak sima vízbe esett bele. Telcsi kuka, a kártya megúszta, de nincs telefonja, mert elcseszték a pin kódját, és nem tudjuk a PUK kódot. Vagyis van két kódos papírunk, de nem tudjuk, hogy melyik az, mert a pinjét annak ideén mikor vettük a kártyát a domestosos helyett visszaállította a régi pin kódjára így passz. Ma megyek be a T-mobilba, mert nem bírom nézni, hogy ilyen tehetetlen, arra nincs ideje, hogy bemenjen annyi a munkája. Szombaton mennénk nyaralni, de még bizonytalan, hogy Ő jön e. Lehet, hogy csak én megyek a 3 gyerekkel.
Szóval ezért is megy a pedálozás, hogy próbálja megoldani valahogy a munkáját, legalább 4 napig legyen a miénk. A gyerekek már nagyon hiányolják.
Marci beszólása:
Apa holnap itthon leszel? Nem fiam.
És hétvégén? Akkor talán igen. Miért?
Mert meg akarom mutatni, hogy hogy tudok belsővel rugni.
Ilyenkor úgy fáj a szívem, de sajnos nálunk a nyár ilyen, ekkor van munka, télen pedig semmi. Ami elég gáz.

Szóval Pepike tényleg nem rossza ötlet ez a gumi, Szilárd úgy oldja, meg, hogy ne menjen bele a finom fűrészpór, hogy ragasztószalaggal körberagasztja a telcsit, de volt olyan is, hogy fopackba tekerte.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mzx!

Hát lehet hogy cikizik de azért bevetem neki, nekem tetszik az ötlet!
Biztos már fáradt volt amikor kitalálta a kitalálója!

Milánnak boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Hozzá kell tennem, hogy a kártyán van az életünk! mert venni lehet, de az a közel 300 telefonszám akkor ugrott!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bea!
Hívni fogom, szerintem holnap rácsörgök és beszélek vele. Most nyaralni megyünk, de jövőhét második felében már itthon leszünk.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska!

Hová mentek nyaralni??
Hát, nálunk is ez volt évekig.....De azért a nyaralás az tabu volt még akkor is! Akkor ismerkedtek meg mindig a Pepivel!
Volt is egy sztorink, Balcsin voltunk és össze barátkoztunk egy családdal, és a férjem meg mindig kérdezgetett érdekes dolgokat, hogy pl: mikor tanult megtollasozni?
Nem szokott aludni délután?? és megkérdezték tőle hogy mikor ismerkedtünk meg? és milyen rendes tőle hogy így elfogadta az én gyerekemet, félve mondta ki hogy hát az övé is csak éppen sokat dolgozik...
Hál égnek ez már a multééééééééééééé.
ABBÓL NE ENGEDJ, HOGY Ő NEM MEGY!!!
és jó ötlet a folpack is!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!
Ez csak főszezonban van! Ő nagyon jól ismeri a gyerekeit, sőt játszik velülk, elmennek biciklizni, focizni, motorozni, gokartozmi, télen szánkózni stb. Csak nyáron van ez, hogy nem ér rá, meg az az igazság, hogy ilyenkor van munka és túlválalja magát miattunk. Télen is meg kell élni valamiből, akkor meg nincs annyi munka.
Hú sajnálom, hogy nálatok is ez van. Én tudom, hogy milyen ez.

Sopron mellé megyünk nyaralni Hegykőre.
www. tornacos.hu

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na még egyszer a linket

www.tornacos.hu

Beuska

Kép
Kép