Zsuzsó!
Hát ez az! Ez a baj, hogy most már én is félek egy kicsit.
Ha nem lesz semmi komplikáció, akkor attól, hogy vajon engednek-e térdelve, vagy négykézláb szülni? Nem fognak-e minden villanyt felkapcsolni? Engedik-e, hogy a saját magam tempójában lélegezzek, nyomjak, akár saját magamnak védhessem a gátamat?
Mert eddig ezeket egy jó szülész és bába párostíás mellett lehetett kivitelezni a MÁV-ban. De attól félek, hogy vagy nem fogják engedni, vagy minden egyes ilyen kérésemnél egy olyan papírt dugnak az orrom alá, hogy én vállalom a felelősséget. Erre meg akkor nem lesz kapacitásom...
Ha pedig nem lesz komplikáció nélküli a szülésem...? Ezért kérdezem a meg a bábámat, meg olyan embert, akiben bízok és látom, hogy ért hozzá és elfogadom az általuk ajánlott személyt. (Egyébként akit elsőnek ajánlott a bábám, az nem volt teljesen szimpatikus, így másikat mondott.)
Jó-jó, mivel szakmabeli vagyok, kicsit több rálátásom van a dolgokra, talán jobban meg tudom ítélni magam is, hogy szakmailag ki jó és ki nem.
De az az igazság, hogy egy szakmailag kiváló orvos is emberből van, így ő se mindenható, tévedhet, hibázhat.
Na, ezért bízok egy kis részt a "fönntiekre" is.
Egyébként, ha átmennék a Szt. Imrébe, akkor Fülöp Tamáshoz mennék.
Menta