Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy a vasalás várhat, inkább visszaolvasok
Remélem még Emili is fog aludni 1-2 órát, 1kor aludt el.
Lehet kicsit elavult leszek;):)
Lin!
Boldog évfordulót!
Sajnálom hogy iylen rosszul alszik Gréta!:(
Nanica!
Ez tetszik:nem volt tv, térerő.
Ez az alapja a kikapcsolódásnak
Linus ügyesen beszélget!Szerintem is a babauszi meghozta gyümölcsét
Hányást sajnálom, én is ilyen voltam.
De mostmár csak repcsin és hajón vagyok rosszul, ha nem veszek be Daedalont.
Gyerekszoba:szerintem falközépig lemosható festéket fessetek(okulva Emili krémpingálásán).Momentán ez jutott eszembe:D
Timi!
Remélem Lillus is meggyógyult már!
Emili már régóta nem eszik éjjel rendszeresen, kivéve ha jön a foga.
Sno!
Megnéztem a minitalis képeket, legalább Danát is lehet látni
Emili is nagyon lassan eszik, nála is az üveges a leghaladósabb
Bella!
De jó, hogy ti is költöztök, és ráadásul kertes házba!!!!!Mekkora?Kép?Bercit sajnálom, hogy meg kell műteni:(De tényleg jobb ha megcsinálják, minthogy később ebből gond legyen!
Bigsis!
Minap a Brendonban járva megláttam ezt:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
és egyből te jutottál eszembe.
Lehet hogy én hasonló helyzetben ilyet vennék, bár nem tudom, hogy mennyire jó ez a hátának(bár egy kendőben is meghajlik),és hogy mire 9 kg lesz a baba, addig is elviseli, mert szerintem kilátni nem nagyon lehet belőle, főleg abban a pozícióban.De egy pár hónapig biztios kényelmes lejhet, mert olyan mint egy válltáska
Esetleg utánna el lehet adni
Hiszti:Emilinél is beköszöntött, ha nem az van amit ő akar, akkor égzengés tör ki, tombol, dobbant a lábával
Május!
Örülök hogy jól telt nektek is a nyaralás!Csopak jól hangzik, majd célba vesszük legközelebb ha aBalcsira megyünk
Mosás tippeket köszi, raktáéroztam az infót
Emili húsevési szokásai pont olyanok mint Kelének!
Ágiboldi!
Nekem a házi mosószappan sem jó ám minden fioltra.
Én is pont így vagyok a "kóstoltatással":vagy egyen belőle rendesen, vagy ne adják neki.Anyósék csinálták ezt, hogy adjunk már neki, lássuk mit szól hozzá!
Hát nem tudom mit szólna, ha mindig vmit a szájába nyomnék ilyen jelleggel!
Etetőszék:nem semmi, én általában kitörlöm az ülés alatti morzsákat, ragadós kaja nem hiszem hogy lenne alatta,még nem bűzlik:DVegyetek tényleg egy IKEA-sat, mamáknál nekünk is az van, szerintem is elég jó.
Bugyis pelus:nekünk bevált, most éppen Libero van az akció miatt
Ezt legalább nem tépőzárazza ki ruhán keresztül
De a Pampers is bevált.
Mind 2-ből 4-es métretet veszek, az 5ös liberós nagy.Úszópelusból a DM.es közép méret van,a sárga színű:D
Fal:Kaptunk festótől lakkbenzint, azzal kell átkenni, majd lefesteni, adott festéket is,.MaJD megírom hogy sikerült.
Köszi a tanácsokat!!!
Dana!
Már nemolvasod, de azért jó nyaralást!!:)Ügyes Laura hogy szól ha tele a pelus!:D
Helga!
Bocsi de:
Vanish szőnyeg tisztító???
Na fel is ébredtr, de legalább a végére értem!