Áfonya!
Átrendeztem az állatokat, nekem is feltűnt, hogy kicsi nagy oda, viszont úgy szerettem volna, ha a főszereplők vannak a negyedeknél... De úgy tényleg jobb lesz, ha rendes távolságok maradnak. Azt még nem tudom, hogy festem meg őket, mert 4*4 cm egy kis képecske és még ki is kéne színezni. Lehet, hogy a kontúrozást a páromra hagyom, mert ő ált. vékonyabban szokta tudni megcsinálni, ugye az ablaknál annyira nem számít, még szép is, ha rendesen látszik a kontúr (mostanában aranykontúrral csinálom).
Én elsősorban az ablakfestős oldalakról indultam vizivilágot keresni, de olyat, amit szerettem volna, nem találtam. Most viszont keresőprogram segítségével egész szép viziképeket találtam, már csak át kellene tudni üvegfestős sablonná alakítani.
Köszi az ötletet.
A keresésnek egyébként az lett az eredménye, hogy a montiorháttéképem átváltozott vizivilággá és rajta fel-alá úszkál a "Némó nyomában" 3 szereplője
.
Az ablakkép már alakul
, kész vannak a méhek, a gomba az eper, és a fa és a lepkék ki vannak kontúrozva. Ha holnap lesz egyben 1,5-2 óra viszonylag gyerekmentes időm (pl. Nátán alszik), akkor kiszínezem a fát
, és felteszem az ablakra is, az a főelem, amihez az egészet viszonyítani tudom, meg a legbonyolultabb rész.
OFF: Ja és persze esti időben nekiállok a nyulaknak is. Anyagot már vettem, sajnos csíkosat, pöttyöset nem kaptam (vagy bármi aranyosat), úgyhogy egyszínű világoszölddel próbálkozok (a plüs anyag fehér lesz), de ha jó lesz, akkor lehet, hogy beszerzek másmilyet is.
Beszti