Enikő, csudára igyekszem - csak Csibe meg ne orroljon
Ma is igyekszem, na, így jó lesz? Mindjárt benyakalom a következő gyűszűnyit. Természetesen csak a Ti kedvetekért
A 3 mom az kicsit a határérték fölött van, megnéztem. Na ilyenkor az van, hogy leginkább rosszkor vették le a vért (pár nap van rá, ha pontosak akarnak lenni, de ha Te nem akkor fogantál, akkor hiába a strapa), illetve az is reális magyarázat, hogy Neked más a folyadék aránya a testedben (ez a testsúlykilogramm alapján becsült (!) érték, aminek alapján aztán kiszámítják, hogy mennyi AFP-hormonnak kell lennie adott napon-héten a "folyadékodban" összesen. Akinek más az alkata, annál sosem fog stimmelni. Olyan, mint hogy van, akinek nehezebbek a csontjai, az aztán fogyózhat...). Na és ilyenkor általában alaposabban nézik az amúgy is esedékes genetikai uh-n a gyermeket. A magasabb érték "egyszerűbb", mert az nem kromoszómarendellenességre utal, az az alacsony. Itt a velőcső záródásának problémái merülnek fel, ez viszont uh-n remekül látszik - nem mellesleg ritka eset. Ha meg parás a doki, akkor mindenféle hülyeséget mond és ajánl, akkor kell észnél lenni. Mondom: csak a legszűkebb baráti körömből van több anyuka, akinek MINDEN gyerekénél "rossz" lett az afp, és valamennyi teljesen ép és egészséges.
Szóval tényleg nem véletlen, hogy ezt a tök megbízhatatlan parásító vizsgálatot számtalan országban eltörölték már idáig, és még sokban el fogják, ahogy Csibe reméli, nemsokára, úgy sejtem én is.
Akkor már nemsokára mész is uh-ra, nem? És kiderül, hogy Csenge-e a Csenge. Juj de jó!
Képzeljétek, ma olyan hisztis a fiam, mint már régen
Egy és negyed órán át veszekedtem vele, míg elaludt délután - már hulla volt (én is), utána két és felet aludt (én is), szóval nem mondhatni, hogy ne lett volna rá szüksége, és azért nem akart volna aludni. A vége az lett, hogy direkt megrúgott, én ordítottam vele és egyedül hagytam a szobában, mire hiszti, tombolás, én vissza, és két perc múlva aludt. Sajna az elmúlt pár napban kb. ez volt a menetrend, már nagyon unom, de ma extrém volt
Javaslat (szülésen kívül)? Szegénykém, biztos vesztét érzi...