Új privát üzeneted érkezett!

Niki, én veszek. Sok-sok cuccot.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Zsu, jobb híján röhögtem :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

na hi.

ittam 3 puttonyos tokaji aszút, mondjuk 6 puttonyos jobban csúszott volna, de azért ez sem volt rossz. (akkor vettem aldiban, mikor a férjem életben maradt......gondoltam megünnepelem itthon egymagamban, most jöttem rá, hogy van itthon hihihihi) Hátha Martin jobban szopik,ez a kiscsávó kezd kiakasztani, nem akar enni! Még a végén ő is gebe lesz, mint Milán......sebaj. Maradok egyedül dagika. szegény én. előre félek lemenni vidékre, szerintem senki nem fog rámismerni. mondjuk az nem mindig baj, nem kell köszönni, idiótákkal bájcsevegni.

bosek, kabbe, én imádlak olvasni.

Vatera, régen mindig ott költöttem el a gyest 8) meg a teszveszen. Aztán rájöttem, eladni is lehet, mondjuk már azt sem szoktam, mert jutalékot kell fizetni, így inkább a babaszobán szoktam még adni-venni, ott minden elmegy.

eszter, pedig nem nagyon van kedvem írni, de csak nem tudok tőletek szabadulni 8)
Vendég

Kicsit szadista vagyok, egyedül a kiscsirkéket sajnáltam boncoláskor. Patti, mondtam már, hogy én inkább növény-párti vagyok? :oops: A citromfám miatt sírtam is múltkor, de meggyógyult a szépségem. Az orchideákkal minden nap beszélgetek. Állat nekem nem való, még a halaim is öngyik lettek mellettem. (a macskát anyám intézte el :x azaz az állatorvos.....)
Vendég

most biztos szerzek magamnak sok rajongót: a kutyákat kimondottan utálom. (jó, gyerekkoromban megharapott egy, félek tőlük. meg utálom, mikor Ott szaglásznak. meg büdösek....)

na, én is jót beszélgettem magamban, közben az összes pasim elaludt, így jártam. :?
Vendég

hello Beuska, látom, itt vagy :wink: :wink: :wink: holnap délelőtt légy gépközelben, hívlak. Ma nem jött össze, vagy Martin, vagy Milán vinnyogott felváltva. Meg Robi is sokat itthon volt :oops:
Vendég

Patti, Attila épp most borzongott bele a gennyesmacskás sztoridba...:)

ja - nemevő Eszter rejtélye - a szentem elég rövidke (62 cm) és ezért az a 7 kg kicsit felgyűlik itt-ott. mondjuk a husmók combin.
meg jól hasznosítja a kaját - én így magyarázom. (és azért ne felejtsük a kezdősúlyát sem - 4,25!)

de télleg, látom én hogy nem vesztek komolyan!!! :) :)
így álljon itt fehéren-feketén ma ennyit evett:
350 gr táp
100 gr Sinlac (a szentjánoskenyérmagizé)
110 gr almás tejpép

ha valakinek kevesebbet eszik a gyereke szóljon!!!!
és ezt 10 próbálkozásra!!! és a ventillátorbéka bevetésével!!

a reklámos múltamat (ki tudja mi a jövő...) ne hánytorgassuk fel.
én vagyok a "valakinek ezt is meg kell csinálni" munkák birtokosa általában (ld. mosóporok) szóval azt nem teszem a kirakatba. de mondjuk hogy az elmúlt 2 évben minden Bonux (KovácsLázár haverom...:), Tide és Dreft reklám az én lelkemen szárad....régebben Whiskas, Chappi, Pedigree, Kitekat....az jobb volt egy fokkal azért.
de csak a reklámügynökségi klasszikussal tudnék élni - minden ügyfél olyan reklámot kap amilyet megérdemel (értsd: csináltunk volna mi jobbat de nem hagytak!!)

a kotonmobilhoz nem tudnék hozzászólni, elállt a szavam is.

Bosek, füvezel? lehet szoptatás alatt is ? :)

na megyek még át kell töltenem iPodra az édesférjemtől kapott névnapi CDimet, szupi DeanMartin, TonyBenett, Sinatra, juhhééé

KépKép
judit18

ez a herbafília nem olyan, mint a gerontofília, pedofília, neaggyisten(!) nekrofília???

Előbb a melegek aztán a növények.....
és a motoros csajszi meg nem jött be csak hátrulról egymáshoz simultatok, meg a soppos csajnak tapiztad a szilikonját....

:idea: :shock: bakker Jim, Te csudára ferde vagy :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Kacika!Én 10 előtt nem érek oda az biztos, de várj meg!! :lol:

Kmanna!
Hol vagy? Ugye jössz? Jöttök (Mézgömbivel)?

Kavics?

A számom: 30/8624212

Ha valami adódna...

Bocs mindenkinek de ma rengeteg dolgom volt, nem tudok írni többet....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="judit18"]P írta:judit18atti, Attila épp most borzongott bele a gennyesmacskás sztoridba...:)

Grétsy beájulna :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Én vagyok az egyetlen a kecskeméti talisok között, aki már mindenkivel találkozott...(a kórházban).

Ill. Mézgömbivel még nem....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

judit18: Az én Martinom ma 3-szor szopott, és azt is 10 részletben! Szóval fél liternél több nem csusszant le neki, az tuti! Ezt csinálja pár hete....(egyszerűen nem akar szopni, pedig tejem van........., kiakasztó) Ő is 7 kg, mondjuk 70 cm, de pasi....

te kis reklámguru, a Lázárt bírnám :oops: hozzánk a kútra az a dagadt szakács jár, bakker mindig tök részeg! Nem jut eszembe a neve, a Stahl Judit műsorában nyomul.
Vendég

[quote="mpatr"]e írta:mpatrz a herbafília nem olyan, mint a gerontofília, pedofília, neaggyisten(!) nekrofília???

Előbb a melegek aztán a növények.....
és a motoros csajszi meg nem jött be csak hátrulról egymáshoz simultatok, meg a soppos csajnak tapiztad a szilikonját....

:idea: :shock: bakker Jim, Te csudára ferde vagy :shock: :shock:

tudom :lol: 8)
Vendég

Sziasztok!

A tegnap esti hangulat ma is meg volt, jól van! :lol: Végre a régi a topic, és ez a talinak köszönhető szerintem. Már várom a következőt! :)

Juditoknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Márti,
szuper, fény az alagút végén, anyóspajti hazahúz! :D

Zsu,
nem vagy semmi, Te aztán tényleg szeretsz minket, hogy így átszerkesztetted a képedet! :)

Niki,
köszi szépen a képeket, átjöttek mindkét e-mail címemre.

Feri,
ez a védőgumi haláli... :shock: :lol:

Jim,
Robi is jó pasi ám! :wink: :)

Pumperka,
ejha, szépen gyarapszik Zsombor! :)

Ma lett vége a babamasszázs tanfolyamnak. Dórinak nem igazán jön be, a lábak masszírozásával kezdtünk és hiába ment tovább az oktató az egyes alkalmakkor, Dóri sose engedte, hogy a lábikái után tovább menjek...inkább a többi baba érdekelte, igazi társasági emberke lesz. :)

Melinda

Kép
melinda80

Ki az a MÉZGÖMBI????
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Itt ma mindenki (mámegint :roll: ) megőrült????????????????? :shock:

Kép
Kép

mpatr

Annyit muszáj még írnom, hogy Nimó minimum 8 x szopik de az sem elég neki, répalé, és tápszer is bejátszik nála...Kis zabagép, állandóan bekapja még az arcomat is.
Így sem könnyű, mert állandóan készenlétben kell lennem, alig bírok itthonról nélküle elszabadulni....
Levi is ilyenkor már több mint 1 liter anyatejet ivott. (akkor még mértem).

Hiába, nagyon nagy kölkök ezek, és később mi lesz?!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pati!
Kmanna unokatesója és néha ide is írogat... :idea: :wink: :roll:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim!
Itt vagyok, csak visszaolvastam.

Pati drága, neked matematikusnak kéne lenni!

Eszterxx!
Én sosem unatkozom, de jó lenne akár egy percet is. Szerintem cseréljünk egy napot.

Niki!
Mi is vaterázunk, most mindjárt át is kell apának adni a gépet, mert neki minden este meg kell nézni a motorokat. Én adok és veszek, szerintem ki lehet fogni jó dolgokat.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

A táblába is benne van szerintem, képet is tett fel a babájáról, nagyon szép dús nagy haja van.
Mézgombit is már láttuk itt. (vagy gömbi) :wink: :roll:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Basszus Judit, kár volt eszembe juttatnod, de beszívnék már végre!!! Mindegy mit. Leginkább alkoholt, de füvet is meg kukit is. Fúúúú, kukit már nem láttam hónapok óta, max a videán. [size=12]Hiába, ezek már az elvonási tünetek. Na mindegy, ez van. A füled azért érjen a bokádig, ha már a hasad nem is (mint az enyém), láttam ám a talin, hogy jó csaj vagy!!!

Jim! Különben meg előadtam a naaaagyonlustaéslököttimpotensvagymivanmár páromnak a cseresznyés síkosítós elmélkedésedet, de még az sem hozta lázba. Bár az előbb lenyomott egy csókot, de elzavartam a búsba, mert hamutállal nem smárolok. Haverjától jött, gondolom stikába cigizett a galád.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bosek 2008.07.30 21:05-kor.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Sikerült megint lemaradnom a köszöntésekben :roll: . Boldog névnapot az Anikóknak, Annáknak és Juditoknak!

Na húzok is, ma is csak este volt időm bekapcsolni a gépet.

Ildi

Kép
kikó70

Jim!
Hurrá! Ma nem 11és 1 között jött haza apa, hanem már fél kilenckor itthon volt, éjjen. Amig vaterázik addig megágyazok, lezuhanyzok és bebújok az ágyba! :lol: :lol: :lol:
A gyerekek úgy örültek neki. Jippiájé! Megvolt a hatás bizti!
Ja egyébként privi ment délután!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Császtok!

Judit18 és Márti! Nagyon boldog névnapot Nektek! A kicsi Márknak pedig nagyon boldog szülinapot (bocs, hogy így utólag)

Bosek! Neked tényleg pihenned kellene.... :lol:
Na azért a többieknek sem ártana. Pl. Himbálna Eszter, számmisztikus Pati, Jim a múltkori miatt Téged "nem merlek" megnevezni :lol: :P (a kutyákat én is rühellem! Csorog a nyáluk és írtó büdösek)

Szilvánusz a pontosság kedvéért én 183 cm, a férjem 186 cm magas. Valóban nem véletlenek az óriás babáink.

Mni: Köszi a sok-sok képet, tök jók! Mi már 4-es liberot hordunk több mint egy hónapja. De ami késik, nem múlik. Örülj a Picikédnek, legalább nem szakad le a derekad!!! Én már nagyon nehezen bírom. Ja és köszi a pelus retusálást is!

Gyerekek! Ez a "kecskesör" (csak hogy a reklámoknál maradjunk) nem is olyan vészes... Sörben inyencebb vagyok (Budw., Radeb.,...a favorit), de ennyi nélkülözés után nagyon jól esett e cseh remek.

Látom a fehér gatya tisztázódott, én barna gatyában, leégve nyomultam. A Velencei tóról rohantunk Hozzátok, azért sem bírták már a gyerekek, fáradtak voltak.

Kecskemétieknek szép időt, jó talit!!!

Judit(kmét): Látom sikerült a sütim. Örülök neki, legalább valaki olvasta a hülyeségeimet. :lol:

Jóccakát

Livi
Kép
Kép
lusie

bosek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én 5 éve nem szívtam és úgy látom az utolsó mondatod nagybetűsre sikeredett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bosek, NINCS??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

[quote]P írta:ati!
Kmanna unokatesója és néha ide is írogat...

Mézgombi megvan, de ki a GÖMBI??? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Juditkecskemét, van az a mondás, hogy "Téged olcsóbb ruházni, mint etetni!" Valószínű a srácokra is igaz lesz. :)
Jim, azt hiszem Budainak hívják, de lényegtelen. :)
Judit18, szerintem Lilla sem eszik többet, bár nem mérem, de mostanában olyan gyorsan abbahagyja az evést... :(

Jó talit holnapra! :)

KépKép
KépKép
mni

Jaja, gyorsan ki is töröltem. Megnézem a vaterán, hátha van. :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

látom észrevetted Böbi :lol: de jót röhögtem.

Lusie, ugyanmár, aki először utál, az szokott a legjobban szeretni :wink: (pl a férjem így vélekedett rólam: mekkora arca van ennek az agyonmázolt, sznob libának 8) ) Amúgy nem vagyok megsértődve, csak sokszor rossz passzban vagyok :?

Beuska: látod, látod, 8) 8) 8) holnap élménybeszámolót kérek.
Vendég

Ez van Jim! Majd a Budai.....
Egyébként rám is totál jellemző, már, hogy aki utál, az szeret meg. Majdmeglássuk! :wink:
Amúgy meg ne feledjük, hogy múlt héten rettent sz..r volt az idő! Szerintem mindenki depi lett kissé, ez a kánikula meg eszét vette mindannyiunknak. De tényleg szebb így az élet!

Bocsi! Előbb kihagytam, hogy az Annákát, Anikókat, Lillákat is Isten éltesse!

Livi
Kép
Kép
lusie

[quote="mni"][ írta:mnib]Juditkecskemét, van az a mondás, hogy "Téged olcsóbb ruházni, mint etetni!" Valószínű a srácokra is igaz lesz. :)
Jim, azt hiszem Budainak hívják, de lényegtelen. :)
Judit18, szerintem Lilla sem eszik többet, bár nem mérem, de mostanában olyan gyorsan abbahagyja az evést... :(

Jó talit holnapra! :)

Juditkecskemétnek szánt mondatod most már rám is igaz!!!!!! Régen csak márkás cuccokban nyomultam, most meg igénytelen vagyok, meg mindig éhes :lol:

Lehet Lilla is enne már mást, pénteken meg fogom beszélni a dokival, szerintem nem normális, annyira keveset eszik. Én sem mérem, de 2 percnél hosszabban nem szopik és nagyon ritkán. Inkább a kezét eszi meg, biztos nagyon finom lehet. :x
Vendég

igen, a Budai! Komolyan fos részegen szokott kitántorogni a kocsiból. Jó, mi?
Vendég

Patti, nem értem, mi a baj azzal a mondattal :) :)
bocsi, de engem személyesen is tanított Grétsy tanár úr, ő is szó szerint így mondta :)

Bosek, a hasamról csak annyit, hogy ma feladtam és vettem egy egyrészes fürdőruhát, mert még ki kell magam pakolnom strandra augusztusban és a hasam nem nagy de löttyedt CELLULITISZES!! komolyan!! a kapható egyrészes fürdőruhák meg mint öreganyáméi ....

Jim, hidd el közelről nem olyan jó csávó Lázár, közelről elhasznált a feje, szerintem tuti folyamatosan szív valamit. Mindig teljesen fel van pörögve és minden csajra nyomul.
Ime egyébként Lázár a konyhámban. Jószívűen felajánlottam egy Rama fotózáshoz....mindent a cégért.... mert oly szép a konyhám...csak az nem látszik
Kép

KépKép
judit18

na jó azt elhiszem, hogy Lilla sem eszik sokat!! ő tényleg pindur

KépKép
judit18

de jó ez a rózsaszín ing :D :D :D

az nekem is feltűnt, hogy nagyon pörög, akkor tényleg vmit nyomhat. No de van felesége, meg gyerekei, nem? Az más dolog, hogy én mindig levizslantok mindenkit, ki néz ki jól, nem vakultam meg, mert férjhez mentem. 8) az más dolog, hogy hűséges vagyok, meg ilyenek, de ami jó, azt nézni szabad :wink:

A konyhád csempéje is nagyon tecc.
Vendég

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a Madarász utcai kórház szemészetével kapcsolatban?
Hány hónapos babával érdemes beállítani, sorszámos-e a behívás vagy érkezési sorrendes, kell-e beutaló, ha igen, kitől (gyerekorvos vagy SZTK-s szemész orvos) stb.
Minden információnak nagyon örülök és előre is köszi!
Vendég

[quote="jim"] írta:jimmost meg igénytelen vagyok, meg mindig éhes :lol:

te paranemnormális!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

ja, lehet, hogy ő is csak nézeget... amúgy gonosz vagyok, mert tök jó fej, mindenkivel nagyon kedvesen elbeszélget. amikor piacon forgattunk vele, minden zöldségessel, hentessel elbratyizott.
meg a háziasszony csajokkal akiket beszerveztünk.
tényleg van 2 fia amúgy

KépKép
judit18

bea, Én csak a Jánost tudom, oda nem kellett beutaló. Kisgyerekkel behívnak előre. Persze a sok ráérő vén trotty puffogott, de az meg kit érdekel? Remélem nincs nagy baj, én a szemészettel megjártam a poklok poklát. (nagyobbik fiammal, másfél éven keresztül folyamatos árpái voltak, majdnem megvakult) A budai rendelőben ott az alagútnál, kellett beutaló, de ott köcsögök voltak, a Jánosban rendesek.
Vendég

judit, elég háziasszonyosan nézek ki, beszerveznél? :wink: :lol:

nam egyek aludni, már magamnak is sok vagyok.........jóéjt és hajrá Beuska :wink:
Vendég

Bea, én passzolok! De maga a kórházról jókat hallottam. Mondjuk a Tűzoltóról meg a Heim Pálról is. :roll:

Van felesége, egy barátom nője volt, mielőtt a Lázáré lett :wink: .

Kép
Kép

mpatr

nam egyek= na megyek

még most is az evésre gondolok így félregépelve tudatalatt
Vendég

Na már megint itt vagyok!
Apa befejezte TV-t bámulja.

Márti és mindenki akinek valamilye van. (Anikó, Anna, Judit és mittudomén!)
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Jim!
Robi merre, hogy te még mindig itt. Esküszöm holnap veszek sikosítót. Remélem lesz kivel kipróbálni. :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim, a túl jó csajok nem hitelesek mint átlagmagyarháziasszony!!! bocsi
esetleg Tide anyuka, a legutolsó filmben Epres Panni nővére volt

KépKép
judit18

Patti mesélj! Legyen szép álmom!!!!!
Vendég

Beus, Jimm, miben mesterkedtek?? 8) 8) :wink:

Kép
Kép

mpatr

Bea!
Én a SOTE-ra szoktam vinni a gyerekeket. Volt amikor lecsesztek, hogy nem ide kéne először, de fogadnak rendesek nagyon.
A Mária u.-i szemészetre járunk. Ferenckörútnál az Iparművészeti múzeummal szembe.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

judit, a túljócsajtól messze vagyok :lol: :lol: :lol: MÉG :lol: :lol: :lol: vagy MÁR???
Tideos reklám nem ugrik be, sajna ritkán nézek TV-t...Epres Panny nővére lenne, mint háziasszony? mik vannak.

Beus, Robi ma már megvolt, így alszik :oops: nekem se ártana.....
Vendég

Patti, te is ferde vagy, fogom én :wink:
Vendég

Pati, húúúúúúúú ne tudd meg. Mindenben. Én vagyok a privis.he he he. De nincs szükségem rá, de ki fogom próbálni, ha lehet holnap. :lol: :lol: :lol: :P :P :P :oops: :oops: :oops:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim, ennyit tudok, de majd kifaggatom. A szaftoson kívül milyen részletek érdekelnek? :roll:

Mennyibe kerül ez a cseresznyés műnyál és milyen százalékot kapsz tőlük? :wink:

Judit, szerintem is nagyon rendben volt a mondat, csak elég vizuális vagyok és ez nem jött le valahogy, hogy hogyan borzonghatott épp most bele............ :lol:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?