Új privát üzeneted érkezett!

Ki az, aki szűk fehér térdnadrágban merészelt menni, amiben látszanak a dögös lábai??? :wink:

Kép

Kép
mzx

Látom, ellevelezgetek magammal...

Kép

Kép
mzx

Mzx, én itt vagyok! Rossz kedvem, rosszkedvű.
Vendég

A szűk fehér térdnadrágos asszem Szilvánusz!
Vendég

Feri, ezért a mobilkiegészítőért minek pénzt adni? :) Egy normál gumi ugyanúgy megteszi... :wink:

Kép

Kép
mzx

A kép érdekessége, hogy Lillára a kórházban is kettes pelust adtak és ugyanaz a típusú és méretű pelus még most is jó rá. :)
Kép

KépKép
KépKép
mni

Zsu, köszi! :) Alexa most milyen formában van?
Eriket a múltkor anyósom kiküldte a szobából kedvesen, hogy csend legyen, amíg elaltatja Laurát, erre Eriket negyed óra múlva tök csendben, elszontyolodva üldögélve találta a kanapán a szobájában. Asszem mégsincs túl a tesó érkezése miatti sokkon.

Kép

Kép
mzx

Zsu, a két kép brutáááááááááááliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Berosáltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jim, mééééég!!!!
Nekem sajnos nincs itthon scanner, de ha beújítok egyet, rakok majd fel én is képeket, edda tábor, miegymás.... lesz itt feneketlen jókedv!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ügynöknő, hím himbálna :lol: :lol: :lol: ááááálllatbarááááát!!!! :lol: :lol: :lol: dilinyós, kettyós, agyatlan, imádlak!!!

Nanó igazoltan távol, egyelőre inter-nyet az új helyen. Majd a hétvégén ha jön hozzám akkor meginvitálom írni.

A dögös fehérgyatyás (fehér gatyás 8) ) maca a ronda gebe Lusie. Fúúúj!! 8) :twisted: :twisted:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mni, ez a két kép szuper!!! :) Nagyon csini!
Laura már vagy két hónapja kihízta a kettest. Egy kissé duci a csaj... :)

Kép

Kép
mzx

Na megyek, készülődöm, át kell venni néhány dolgot az új lakásban. Krisz is odajön, hogy fog örülni a kis meglepetésemnek, hogy egyedi dekorációt varázsoltam az autója hátuljára! :oops: :lol: Ha híresség lennék, akkor elárveteztetném a művemet a neten, és ki is jönne az árából a javítás :).

Kép

Kép
mzx

Niki, igen, a pelus jó, csak a baba nőtt meg egy "kicsit". :lol:
Vendég

Mzx, Alexának mindig akkor akad fontos dolga a gyerekszobában, mikor Öcsike éppen elaludt, és akkor támad kedve a hátamra ugrani vagy a fülembe énekelni, mikor Vikó szopizik, és már félkómás. :?
Vendég

Jim, sikosító, most látom, priviben is küldted :lol: mindenkinek, vagy szelektáltál? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Feri, sikosító van rajta??? Mert ha nincs akkor össze lehetne hozni Jimm (nekem akkor is 2m :roll: ) talál-mányával: tiszta hawai lenne, mindenki a víz alatt nyalogathatja a mobilját. Teljesen életszerű :roll: :roll: :roll:
De most komolyan, ki az az állat, aki kotont húz a mobiljára???
Normális ember nyaraláson bemegy a vízbe, és a mobolját kint hagyja a táskában/autóban/szállodai szobában. De ezt előveszi az ipse és szépen rágörgeti a fonra, hát a fele strand belefullad a vízbe a röhögéstől, ha meglátja, az tuti!!!
Ultragáz!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek, elkezdtem SUDOKUZNI (sudoku vagy szudoku?)!!
Namármost ez nem ám csak azért jó, mert tojok este a háztartásra és nem alszom el a kádban, mert kezemben a könyv, meg nem is azért, mert már nem songokunak meg nundzsakunak hívom, ha a Kölyök meg az Ügynöknő emlegeti, hanem elkezdtek érdekeni a számok.
Rájöttem például, hogy Potyka (HOL VAGY????) egyenesen azért szült 4,80-as gyereket, hogy ne lógjon ki közülünk (majdnem ekkora Lilla!).
Meg kiszámoltam, hogy a gyerekem ha kb. 4 hónapos 3 hetes az négyszer harminc meg háromszor hét, vagyis 141, meg egy kicsi, napban. Ha naponta csak 6-szori szoptatással ezt megszorzom (6-szori szoptatás...:roll: :roll: :roll: ) akkor közel 850 szoptatáson vagyok eddig túl :shock: :shock: :shock: :shock:
Ejha!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Pati, akkor én már túl vagyok az ezrediken! :shock:

Kép

Kép
mzx

Mni, annyira megmaradt az alkata, a cicije is semmit sem változott (majd fog 8) ), a lába sem, csak megnőtt!

Kép
Kép

mpatr

mzx :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

és ez a második gyerek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Mzx: ne hallgass Patira, csak a ronda sárga irigység beszél belőle: a fehérgatyás nem Lusie, hanem ÉN vagyok. Hi,hi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, Te szégyentelen, így borzoltad ott a kedélyeket?! :lol: :wink: Dögös vagy, legalábbis csípőtől lefele... :lol:

Kép

Kép
mzx

Ajajj, elkésem.... :shock: :oops:

Kép

Kép
mzx

Szilvánusz, ez súlyosbító körülmény :shock: :!: 8)
beszélnem kell sürgősen Kvaszévi férjével ( :!: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ).......

mzx, anyudék nem hívtak!

Nincs kedve valakinek átjönni bográcsolni a hétvégén? :twisted:
Egészen konkrétan, jönnek a párom barátai dryvitolni a házat és nekem kell megfőznöm száz éhes izzadt poros pasasnak, miközben a két gyerek is itthon lesz :? izgi :wink:

Kép
Kép

mpatr

[quote="mzx"]S írta:mzxzilvánusz, ...Dögös vagy, legalábbis csípőtől lefele... :lol:

TE KIVEL VAGY???? :roll: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Pati, most festetnek, áll a bál náluk is. Majd lecseszem őket, hogy én itt szerzem a protkót, ők meg.....:)

Kép

Kép
mzx

Pati, :)

Kép

Kép
mzx

Jimm, küldjél egy sikosítót mzx-nek, annnnnnyira nyal a Szilvánusznak, legalább jó íze legyen :wink:

Kép
Kép

mpatr

Pati: hogy te mekkora hütye vagy, menjél inkább pihenjéé le. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy meg igaza van Juditkecskemétnek, dumálsz itt öcsisajt, akkor vagy te hetven felett, amikor én ötven alatt. És most nem a korodat firtatom :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Nem vagytok normálisak. pont.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mobilkoton nagyszerű ötlet!!!! Ha esőben motorozol és nincs rajtad esőruha, nagyon tuti!!! Lehet, hogy ezután én is gumit húzok rá!! A mobilra... :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

SZilvánusz, ne menjél agysebésznek, mert oda kell a jó sacc.
:wink:
70 felet és kész. Csak én a derekamtól lefelé rakom.... :wink:

Kép
Kép

mpatr

felet= felett
de a 70 felet se rossz :lol:

ja és
[quote]C írta:sak én a derekamtól lefelé rakom....

mármint a súlyt :roll: :roll: :roll: :roll:

lehet, hogy télllleg le kéne feküdjek? :shock: :shock: :shock:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Judit18: már akartam kérdezni, az hogy lehet, hogy a lányod ennyire nem eszik és ilyen kis gömbölyű???
Valami itt nem kerek.
:shock: És nem a baba :wink: 8)

Kép
Kép

mpatr

Új Lillafotók kerültek fel az oldalra: (ha esetleg valakit érdekel)
http://lillababafoto.extra.hu/galeria/5honap/index.html

KépKép
KépKép
mni

Az 50, 54, 61-es képek tetszettek nekem a legjobban.
Azt a kutyusost miért nem teszitek fel ide is?????? Nincs eléggé megsoppolva hozzá?????? :roll:
Léééécccccccciiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

ja és
[quote]( írta:ha esetleg valakit érdekel)

gyógy-gyagyiiiiiiiii!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

várom, hogy felkeljen a gyerek, el kell mennünk megszerelni egy ismerősünk macskáját, mert csupa seb, állandóan verekszik.
Ilyenkor bezzeg alszik a csirke, amikor indulnék :roll:

Kép
Kép

mpatr

mzx, ragadós a magaddal beszélgetés :roll: :roll:
lépek is.

Kép
Kép

mpatr

Kecskemétiek!!
Akkor holnap 9-10 közt az arborétumban, oké?

Csók mindnekinek!
Vendég

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrKépzeljétek, elkezdtem SUDOKUZNI (sudoku vagy szudoku?)!!
Namármost ez nem ám csak azért jó, mert tojok este a háztartásra és nem alszom el a kádban, mert kezemben a könyv, meg nem is azért, mert már nem songokunak meg nundzsakunak hívom, ha a Kölyök meg az Ügynöknő emlegeti, hanem elkezdtek érdekeni a számok.

Meg kiszámoltam, hogy a gyerekem ha kb. 4 hónapos 3 hetes az négyszer harminc meg háromszor hét, vagyis 141, meg egy kicsi, napban. Ha naponta csak 6-szori szoptatással ezt megszorzom (6-szori szoptatás...:roll: :roll: :roll: ) akkor közel 850 szoptatáson vagyok eddig túl :shock: :shock: :shock: :shock:
Ejha!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pati drága, ugyan a különbség nem szignifikáns, de azért mivel vannak 31 napos hónapok is, ezért március 23+április, június és eddig július 3x30+május 31, ezért gyermeked 144 napos... csak azért, mert Andrisnál én napban is gondolkodom és összezavartál vele, hogyha Andris 136 napos, akkor hogy lehet a Te 8-án született Nordonod ( :lol: ) 141! És ha a szopások, szoptatások számát nézzük, akkor már 864-nél jártok... baszki, én ennyit csak szoptam életemben, szoptatni nem... pfffuuuuuj, férjek ezt ugorjátok át... jó érzésű családanyaként soha, semmilyen körülmények közt, dehoooogy...

Mzx, nekem nagyon bejössz, én benne vagyok az összeköltözésben :lol: Tuti jobban járnék veled, mint apával, csak egyetlen, "aprócska" dolgot kell megoldani... bár, azt vele is meg kellene...

Juditkmét, tündéri a fiad! De gyereket és pasit ne kérdezz ilyen kényes témáról, ők túl őszinték... A gyerekre utána meg se lehet sértődni, a pasi meg amúgy is túl sok okot ad rá :cry: Nekünk tetszel ám a képeken, bár én igazán a fiaidba vagyok szerelmetes!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="szilvánusz"]A írta:szilvánuszmúgy meg igaza van Juditkecskemétnek, dumálsz itt öcsisajt, akkor vagy te hetven felett, amikor én ötven alatt. És most nem a korodat firtatom :wink:

Pati IQját firtatod netán, Szilvánusz? :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Ja, és egy dolgot már akartam napok óta irni: Feri, én is minden elismerésem neked, hogy eljöttél a találkozóra és Jimnek is, hogy a világbékében minden helyrezökkent és újra itt van ő is!!!!! Felnőttek vagytok a szememben mindketten!!!!!!!

Obea, tudom, hogy olvasol minket, én téged nem hiányollak,álszent lenne, de örülök, hogy látod a képeket és örülök, ha tanulsz belőle!

Éljen a világbéééééke és Linocs!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Én is tök jól elbeszélgetek magammal... lehet, hogy lassan össze is veszünk? Na de akkor kinek a pártjára állajk, a magaméra vagy a magaméra???

Húúú, vazze, elmegyek inkább sodukuzni...

Mikor jelenik már meg az új Baba magazin? Akik előfizetők, megkapták már?

Ahhh, unatkozom... Andris elaludt, a párom elment apukámhoz... csinálnék egy csomó mindent, de akkor meg felébred a gyerek...

megvan, addig gratulálok Pumperkának, az is kimaradt!!!! A forduláshoz is, meg az 1 kilo és 5 centihez is!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Niki, nekem a 28-as a legnagyobb kedvenc, utána 54 és 61 nálam is!!!! És ilyen kutyánk nekünk is van, csak eddig Andris sirva fakadt mindig tőle!!!! Most kezdi tapizni, de azért annyira nem lelkes érte, mint én!

Köszi szépen mailen is a képeket!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Na jó, bánatomban vaterázok egyet :cry: :cry:

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"] írta:eszterxxs ha a szopások, szoptatások számát nézzük, akkor már 864-nél jártok... baszki, én ennyit csak szoptam életemben, szoptatni nem... pfffuuuuuj, férjek ezt ugorjátok át... jó érzésű családanyaként soha, semmilyen körülmények közt, dehoooogy...

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te tényleg nem vagy százas!!! :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.30 19:23-kor.
Vendég

apacukafundalukafundakávékamandukaapcukfundalukfundakávékamanduk.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Egy pici pocok pockon pöckölt egy pici pockot, erre a pockon pöckölt pici pocok pockon pöckölte a pockon pöckölő pici pockot.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Különben, ma rájöttem, hogy kinek a hozzászólásait szoktátok átugrani. :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Amúgy jól érzed magad, Bosek? :roll: :D
Vendég

A kecskemétieknek jó szórakozást holnap! Kérünk majd mi is képeket!
Vendég

Bosek, senkinek sem ugrom át a hozzászólását! Én ezt nem így ismerem... :) de le nem írom... :D
Pumperka, most hány kiló Zsombor? Gratula a szép hízásához! :)
Eszterxx, ilyen ijedős Andris? Lilla imádja ezt a kutyust és már néha sikerül megnyomnia is. :) Mi a frászt csináltok a Vaterán? Eladtok vagy vásároltok? Én még sose néztem... :(

KépKép
KépKép
mni

Alakul az alaphangulat hőfoka :lol: :lol: :lol: :lol:
bakker megint mindenki minket fog olvasgatni pedig már majdnem mindenkit sikerült elüldözni 8)

Imádom a hálás pácienseket......
Barátném macskája rongyul néz ki, gubbaszt és tele van gennyes sebbel...
Ígyhát mentem, láttam, győztem, átmostam a gennyes tályogokat, kapott szurit a cica és tulajdonképpen jó fej volt, mert eközben eccer sem kívánt minket maradandóan megrongálni.
A gyerekem a házigazda lányának kezében vidorkodott.
Abban az elégedett tudatban mentem dolgom végeztével kezet mosni, hogy ismét jót tettem egy szegény, beteg állattal....
Mire visszatértem, a gennytől becsülettel tocsogó cicu szintén elégedetten belefeküdt Norton hordozójába :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

És ezek után nem gondoltál arra, hogy inkább jobblétre szenderíted a cicust? :twisted: (Na jó, tudom, biztos nem ezért lettél állatorvos.)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?