Sziasztok!
Most, hogy itthon vagyok, alig jutok a gép elé. Szép az idő, elcsavargom a napjaimat. Milyen fura lesz jövő héten újra dolgozni menni 4 hét után...
Dita,
SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
képzeld, még mindig nincs TV-nk, ma megígérték szentül, hogy utolérik a szerelőt, és legalább azt elérik, hogy felhívjon, de nem. Szóval váltunk. Pont megláttuk, hogy már Lajosmizsén is lehet T-Home tv, úgyhogy már rendelem is. Csak még meg kellene valahogy buhereálni, mert már a netünk 8 megás, és egy vonal csak nyolc megát bír, hogy fog még 6 mega TV ráférni??????????
Húúú, olyan fincsi szilvás muffint sütöttem, hogy az csak na, be tudnám falni az egészet, de pont holnap akarok menni cukorterhelésre. Ez most olyan lesz, hogy kaja után nézik, nem 75g CH után. Ha így normális, nem fogok aggódni, végül is nem eszek én meg egyben ennyit soha.
Kata,
szerintem tök jó lesz hétfőn. Te Télapókor születtél, Dita karácsonykor, hétfőn teszteltek egy pozitívat, és húsvétkor szültök
Na hazajött Lili az apjával, ennyi a nyugott netezésnek... Holnap itthon leszek, ígérem nem csavargok és jövök sokat.
Vagyis délután csavargok, mert megyek kontrollra, és megbeszéljük a folytatást. Arra gondoltam, hogy ebben a ciklusban kellene egy stimu nélküli inszem, ha még a doki szabadsága előtt belefér, mert a mi szabink előtt pont beleférne. Csak hogy nagyobb legyen az esély, hátha még legyilkolászom apát...