Sziasztok
Tündi: én nem tapasztalom, hogy Levi kisbaba szeretne lenni a pici megszületése után.
Ami előtérbe került azóta, hogy több testi közelséget kér. Több összebújás, többször fel kell venni ( erre volt hogy mondta hogy úgy mint a Vivit ), de szerintem csak minket akart ily módon magának is kisajátítani.
Én bevallom bánom hogy nem kezdtem el az átszoktatást míg egyedül volt. Bár egy szavam nem lehet mert szerintem a legideálisabb módon haladunk, de sok türelem és odafigyelés kell hozzá.
Én azt javaslom ha valahogy a bilire WC-re tudod imádkozni Lucát akkor kezdjetek bele most. Már csak azért is, hogy az olyan kis "kedves" történetek mint ami ma történt velünk, ne akkor két gyerekkel kifáradva érjen.
A sztorink az volt ma, hogy boltba merészkedtem vele. Előtte direkt pisiltünk egy fa alá a boltnál, hogy ne bent jöjjön rá. a pénztárnál voltunk, minden kipakolva a nagy bevásárló kocsiból, éppen sorra kerültünk volna, mikor felkiáltott hogy kakilni kell, nem is bírja tartani. Gyorsan mindent vissza dobáltam, bevásárló kocsit félre raktam, kimentünk, próbálkoztunk, persze semmi nem volt. És utána közölte velem, hogy csak vicceltem.
Aztán persze állhattunk újra sorba és imádkoztam, hogy nehogy újra bevesse ezt a trükköt.
Szóval ne akkor legyen neki minden új ezzel kapcsolatban, mert nehéz a pici mellett mindíg résen lenni.
Ami eszembe jutott még, hogy vegyetek szép kis lányos bugyit, hátha ez bejön nála . Nálunk piros autós kisgatya van.
Melus: én is örültem, hogy találkoztunk, már vártalak, emiatt örültem a csúszásnak.
minden OK nálam, a fogamzásgátláson gondolkozom hogy mi módon. Lányok ti mire jutottatok ezügyben?
Én tablettáztam korábban, ezt szeretném elhagyni, de valamiért tartok a spiráltól. Van valakinek tapasztalata ezügyben?
Tamara: nekem a doki Infacol-t javasolt a büfi-puki elősegítésére. Mi nem voltunk hasfájósak, csak a pukik tekerték a kicsit. Nálunk bevált, Meluséknál viszont gondot okozott. recept nélkül kapható azt hiszem 1800 Ft körül volt. Kérdezd meg a dokidat, hogy ez vagy amit Cupicica javasolt.
Járányi doki én nála kezdtem annak idején még Levi előtt és elpártoltam tőle. Szakmailag minden OK, de a stílusa nem jött be, nekem sem. de nem ezért hagytam el, hanem mert nagy bajban voltam és teljesen magamra maradtam, de enélkül is váltottam volna valszeg.