Új privát üzeneted érkezett!

Juditk, egypetéjűek. :D
Vendég

Zsu Tök jó a banyás kép.

Ha annyira egyértelmű, ezek en mondjátok meg, melyik vagyok :D

Kép
Kép
RSzGabi

Kép

Kép
rszg

Sziasztok :D !

Nagyon jok a talis kepek, fuuuu vagy 10szer megneztem(a kis kukkolo mindenemet)!

Juditk! Remelem Leon is ilyen jopofa lesz, mint a te Levid :wink:!

Zsu! En is megtudtam kulonboztetni a hugaidat, de teny, h mindharman nagyon hasonloak vagytok :) !

Marti! Juhheee, jo kis nevnapi ajandek :wink: !

Szilvanusz! Nagyon edi Marci, azon a kepen, ahol tartod a kezedben :) !

Mzx! Akkor jarj ki gyakrabban az epitkezesre, csinalj jo napot a sracoknak :wink: !

Hogy ti mekkora marhasagokat irtatok tegnap, jot rohogtem!

Kép Kép
rima

Kiszazsu, hogy meghíztál pár nap alatt! ;) Csak nem beszabadultál egy cukrászdába??? :lol:

KépKép
KépKép
mni

Zsu, tök helyesek vagytok mindhárman és akárhogy is próbálkozol szerintem fotogén vagy!!

Köszi a névnapi köszöntéseket, én ma tartom (anno kisakkoztam, hogy a dec 10 túl közel van a Mikulás jöttéhez, hátha trükkös szüleim megpróbálnák összevonni, nem gondolván arra, hogy később ez az ajándéklehetőség kiesik...)

Márti, Neked is boldog névnapot! Egy emberként várjuk a banya távozását!!! :)

na nehogy azt hidd, hogy lefogytam... mázlis fotók voltak ill. van pár jó kis leplező cuccom... a 77 kg stagnál...de mitől is menne le ha pl simán lenyomtam 3 szeletet Fanetta padlizsánkrémes kenyeréből....ugyebár...

KépKép
judit18

Gabi, én tudom!!! De nem árulom el! :wink:
Vendég

Judit18, én csak azért a picike, teljesen alultáplált, az éhezéstől rosszkedvű Eszterért aggódom, akinek egész cirkuszt kell szerződtetni lassan az evéséért :lol: :lol: :lol: na, meg hogy egy picit mosolyogjon is!!!!

Linocs, tudod, mire jöttem rá???? Hogy amikor majd indulsz a szépségkirálynő választáson, akkor te leszel az egyetlen, akinek amikor megkérdezik, mik a céljai, akkor a válasz nem " A világbéke megteremtése", hanem " Az általam teremtett világbéke fenntartása" :lol:

Juditok, Márták, Flórák és utólag Lilla nagyon boldog névnapot!!!

Mindenkinek gyönyörű a talis képe, azért nem irok egyesével, mert még csak átfutni volt időm, én is fel akarom tenni gyorsan az enyémeket...

Rszg, most már neked is pfujmpfuj, bár te még előtte állsz a hogy hájasodik egy a fejem attól, hogy a hasam nő projektnek... bár, ha a végén a gének győznek...

Kiszazsu, nagggyon röhögtem a képen, az leseggesitésen és elbanyásitáson!!!

Ja, banya!!!! Márti, hurrá!!!!!!!!

Baszki, felébredt, próbálok még jönni, de nem igérem :o

Egy kérdés: Nanó, hol vagy??????? Átmentél titokban olvasó táborba??? Vagy már nem birod tovább a lyányod hülyeségét? Az nem lehet, mert élőben is pont ilyen lökött :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Judit18, köszi, aranyos vagy! :oops:
Akkor így név szerint is: Judit18, boldog névnapot!
Kép

Niki, ettem volna sütit, csak lusta vagyok sütni, pedig egy tepsivel be tudnék vágni a citromos sütidből! :lol:
Vendég

Ma óriásit röhögtem, amikor a futár meghozta a legfrissebb teszttermékeket, ugyanis többek közt ez is köztük volt:

Kép

Kép

Kép

Nem, ez nem az, amire gondoltok. Ez bizony egy mobiltelefon kiegészítő termék, mely óvja készülékeinket a víztől és a portól (a középső fotón Niki mobilja áll éppen védelem alatt). ;)

(Judit18: egy ilyen terméknek milyen reklámot készítenél?) :)

feri (mni)

Feri, Jáááááj, a perverz mindenemet, sokmindenre gondoltam, de erre nem :lol: Szerintem más sem!

Zsu, Rszg, mindig a jobb oldali a Gabi.

Juditoknak BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Vendég

Feri, kéééész!!!!

Néztem nagyot, hogy ti már ilyen tesztelést is vállaltok????? Hát, óv a portól, az biztos :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Zsu, nagyon szépek a hugicák! Ha már ikrek, mindjárt dobok fel egy képet apám öccseiről.

Mni citromos süti receptjét kombináltam juditkecskemét citromos torta krémjével, no meg lime lett citrom helyett, de az eredmény isteni! Holnap lesz a szülinap, majd fotózok :wink:

Feri, ejnye :wink: amúgy durva, mik vannak. :shock: :D

ja és potyka picikéjét még nem is dicsértem, annyira cuki, az a kép a kedvencem, amin anyuka is félig látható, imádom!!!!!!!!!!
Vendég

Az a csúnya rövidhajú én lennék 8 éve. (mondtam én hogy brutál ronda vagyok rövid hajjal)

Ikrek: egyik barnaszemű, alacsony, kopasz (bal), jobb oldali kék szemű, magas és amúgy pont akkora köcsög, mint én :lol: Színész Kanadában (olyan gagyi kórházas sorozatokban nyomja) és még extrább módon elvan szállva magától, mint én kétszer. De jókat partyztunk....(ő az egyetlen normális családtagom odakinn apám részéről)

Kép
Vendég

talán így jobban látszik a hasonlóság az ikrekről: :lol:

Kép Kép
Vendég

Zsu, ez igen! :D Majd a szoptatás végén teszek fel egy fürdőruhásat, amiben látszik, hogy fölül nincs mivel büszkélkednem :(, alul meg a löttyedt alkatrészek, és akkor tuti nem lesz gond :(.

Vicces, hogy most, amikor évek óta a legjobban nézek ki, és valószínűleg ennél már csak lényegesen rosszabb lesz a helyzet, akkor a legkisebb a kereslet rám itthon. :cry: :oops: De legalább a munkások megnéznek... :? Az is valami, nem? :roll:

Egyébként a kedvem a béka popója alatt, kicsit meghúztam a párom céges autóját, ami egyébként is nagyon bánt. Fáradt voltam/ vagyok és figyelmetlenül nekitolattam egy alul kiálló falrésznek :(. Most két hétre le kell adnunk, ami tök gáz, mert most kellene a legjobban az autó a költözés miatt. Nem is értem, szerintem max. egy nap alatt le lehet cserélni egy lökhárítót.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mzx 2008.07.30 14:33-kor.

Kép

Kép
mzx

Jim, nem mondanám meg hogy ikrek, max tesók, de még azt sem biztos :shock:
Viszont a hajad egyáltalán nem gáz, viszont ha 8 éve készült a kép, akkor öregít a rövid :P
Vendég

Mzx, hááát, több mint a semmi... 8) kezdeményezésre sem kapcsol apa?
Vendég

5 re megyek vákumos kezelésre. Elkezdek egy kúrát, reményeim szerint megszabadít egy kb 5 kilótól...
Vendég

Na mi van, mindenki szoptat?
Vendég

Mzx, én már a munkások füttyentésére is irigykedem... Én max. ha elmegyek egy óceánba, akkor a himbálna fütyül utánam, hogy nahát, micsoda nőstény, csak kár, hogy ilyen naaaagy!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter :D :lol: :lol: láttuk a fotókat, nincs ott akkora gond!
Vendég

Fiam strandol, lányom alszik, férjem dóóóógozik, én meg...netezek :P
Vendég

mzx, ne már?!!! Amúgy én meg azt vettem észre, hogy amikor azt gondolom, mikor néztem ki a legjobban, na ahhoz képest a férjem meg most van kész tőlem, hogy ki vagyok kerekedve.

kacika, undorító vagyok rövid hajjal, pedig akkor 20 éves sem voltam. Érettségi után (5 évesbe jártam) levágattam a hosszú sötétbarnát és befestettem rézvörösre :shock: A kinti rokonaim nem ismertem addig, így a reptéren csak bolyongtam, mire rámtaláltak, mert hosszú hajú képet küldtem nekik....de gáz volt az a húzásom is.
Vendég

Jim, hát a hasonlóság nulla. :lol:
És még nem írtam, de tök kár, hogy nem voltál ott a talin, és igenis gyere el a következőre!!!
Vendég

na, ez ékezetek nélkül érdekes szó... szóval, a hím bálna, aki himbálna...

Kép

KépKép
eszterxx

Akkor nem csak priviben ajánlgatom a dolgot! Feri hess innen addig.

Vegyetek cherry wild ízű durex play síkosítót! ISTENI FINOM!!!! Elég belőle pici, mert nagyon tömény, de a legjobb, nem hízlal, mert édesítős :oops: :oops: :oops: A DM-ben vettem.
Vendég

[quote="eszterxx"]n írta:eszterxxa, ez ékezetek nélkül érdekes szó... szóval, a hím bálna, aki himbálna...

:lol: :lol: :lol:

juditkecskemét, amúgy nekem Milán mondta múltkor, anya apa azt mondta, nem csak a segged nagy, a csöcsöd is. :x Amúgy most jött el a fiamnak az a korszaka, hogy belém szerelmes bibibiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nem kell neki a szőke szilikonos shoppos Évi már. 8) 8) 8)
Vendég

Kacika, köszi, dehát a képek nem az élet ugyebár... egyeduralkodó lettem a squashpályán, merthogy sem megkerülni, sem átzgrani nem lehet... jó is ez igy, mert a labdáért futni igencsak nehéz mostanság

Jim, vazze, ne takj fel magadról gázosnak tartott képet, mert a többségünksosem nézett ki olyan jól, mint te, amikor sz..r voltál!!!

Kép

KépKép
eszterxx

egyeduralkodó a squashpályán.... :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Te nem vagy ép :lol:
Vendég

1997-ből, Eszter, ehhez mit szólsz? Amikor nézem őket, fetrengek a röhögéstől! Biztos akkor úgy gondoltam, húúúúúúú de menő ez a lakkcucc. Meg a hajam!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.30 14:53-kor.
Vendég

Jim, ha én lennék Feri, már a DMben állnék sorba :lol: na, én is tudom, hova viszem sétálni ma a fiam :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

le is törlöm, mert mindjárt hányingeretek lesz, nekem már van.
Vendég

Én nem látom a képet, Jim!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: :wink: :wink: :wink: csak ésszel 8) nem vagyok az a cumizós fajta, de egész nap bírnám szopogatni, nekem nagyon ízlik
Vendég

hihi, komolyan, pedig felraktam, de most kitörlöm :lol:

na lépek, mert már megint ideragadtam.
Vendég

Jim, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!

És a csávó sem semmi!!!!!!!!!

Na, ilyen Hédi kép jöhet még :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Kacika, hááát, akkor igyekszik, de nem túl lelkesen, engem az meg totál lelomboz.

Eszterxx, ugyan már, olyan dögös vagy a talis képen! :)

Jim, hááát, ha felszednék pár kilót, akkor legalább a bőröm nem lenne löttyedt :). Asszem hízókúrázni kezdek, hátha... :wink:
A cherry wild nem hízlal??? Akkor nem sok értelme van vennem... :oops: :wink:

Kép

Kép
mzx

öhöm, öhöm mzx :wink: szerintem a férjedet levennéd a lábáról :wink:

Most kaptam meg mni mailjét, azaz Eszterxx képeit. Szóval ki az a jóképű apuka jobb oldalon, amikor Andris eszi a könyvét? 8)
Vendég

Mzx, te csak vegyél szépen mindenféle hizlalót, mert terhesen is csúúúnyán szép alakod volt!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Kiszazsu, a Te tesóid nagyon hasonlítanak egymásra. Meg nem mondom melyik melyik. :)
Jim, a Te bácsikáid viszont egyáltalán nem hasonlítanak egymásra... rövid hajam nekem is volt... biztos akkor az volt a divat, de szerintem mindenki levágatta már egyszer, hogy megtudja, hogy nézne ki rövid hajjal. :) Jó a lakk ruha... :D
A jóképű apuka Melinda férje. :)
A hétvégi esküvőn az egyik rokon beszólt Ferinek, hogy jól megnőttek az asszony dudái, ugye milyen jó ez az időszak! (felesége a 3. babát várja és az utolsó napokban sem éri el az 50 kilót :shock: )

KépKép
KépKép
mni

1995-ből

Kép
Vendég

Az összes citromail-re küldött levél visszajött! :( Az egy .... :twisted:

KépKép
KépKép
mni

ejnye Melinda: irigyirigy :oops:

igen Niki, a bácsikáimról senki sem hiszi el, hogy ikrek. Nagyon furcsa, mert semmiben sem hasonlítanak. A természetük is teljesen más.

felébredt a pöcsöském, most már tényleg megyek.
Vendég

a citromail nagyon gáz Niki! Nővéremnek ha 1-nél több mailt küldök, már azt hiszi spam és visszadobja :evil:
Vendég

Jim, Te meg mit bámulod az apukákat! :lol: Neked aztán nincs hiányod! :) Na jó, megyek, veszek, aztán legfeljebb eleszegetem sorozatnézés közben... :wink:

Eszterxx, köszi! Ha neked bejövök, akkor mi lenne, ha veled költöznék az új kéróba inkább, ha már úgyis költözhetnékje van mindkettőnknek? :wink:

Kép

Kép
mzx

Megjöttünk az oltásról, és valóban igaza van Szilvánusznak, miszerint éhezik a gyermek.
Az elmúlt hónap gyarapodása 1 kg ,5cm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, ez igen szép! :) Gyönyörű fiúcska, olyan jó kis dögönyöznivaló! :)

Kép

Kép
mzx

Mni, vicces apuci! :wink: :roll: Az egyik ismerősünk is hasonló beszólást kapott a szintén szoptató feleségű barátjától, aki azt mondta neki, hogy "Haver, van egy jó évünk!". :roll:
Rám ez fokozottan igaz, sajna :oops: :lol: .

Kép

Kép
mzx

Na jó, abbahagyom az önsajnálatot, ez is csak a rossz kedvem miatt volt :oops: .

Jim, lemaradtam a képedről :(.

Pati, húúú, de vörös vagy a mailben kapott képeken! :shock: Jó szín, nekem is újítanom kellene...

Kép

Kép
mzx

Rossz kedvem, vagy rosszkedvem?

Kép

Kép
mzx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?